גרציה /צביה אברבנל /Nino Nikolaidis ראישיו

ozitex

New member
יוזמה מאד יפה אבל הם חלשים בשיווק

מה שאומר שהיוזמה הזאת לא תחזיק הרבה זמן מעמד...

איפה לעזאזל קונים?..

ozitex

New member
נו באמת..

נראה לך שבא לי לשלם 19 פאונד+12 פאונד משלוח לישראל על תקליט שאמור להימכר בשוק המקומי תמורת 60 שקל?

כשאתה מוציא מוצר שהוא ישראלי באוריינטציה שלו אבל לא מתייחס לשוק שבו אתה חי, אתה חוטא לעצמך קודם כל.

אשאל אותך שאלה

למה אתה צריך לקנות אותו היום בהוצאה מחודשת כשהיו לך כל כך הרבה שנים לקנות אותו בשווקי ארצנו?

ozitex

New member
תשובה

אני זה לא העניין. העניין הוא הרעיון ואופי הביצוע.

הוצאות מחודשות מטרתן להפנות את תשומת הלב למוצרים שהקהל או שלא הכיר או שהתבגר מאז ועכשיו הוא בוגר מספיק על מנת להכיר.

בתשובה לשאלתך, נניח שכבר יש לי את ההוצאה המקורית ואני רוצה עותק מההוצאה החודשת. בדרך כלל זה כרוך או בכך שיש בהוצאות מחודשות בונוס, או שההוצאה החדשה היא בעלת סאונד משופר, 180 גר' הטבעה וכד'.

או, אפשרות שאתה תדע להבין היטב, כי אני אספן.

עונה לך?

לחצנו ביחד
עונה.

ozitex

New member
שאלה טובה

אבל בתור אחד שאינו מחשיב את עתמו כמומחה לפסיכדליה, אין לי עליה תשובה.

שאל את יואל או מודולו או פסייכודודל... הם בטח ימצאו את ההסבר הנחבא לו בין שורות הטורקיש דילייט הזה..

זאת דרך אגב שאלה שאני שואל את עצמי לא פעם

התשובה פשוטה. התקליט לא עניין אותי אז, אז למה שהוא יעניין אותי היום?

ozitex

New member
לשאלה הזאת אתה דווקא צריך לדעת את התשובה

כי מה שעניין אותנו בתור חובבי מוסיקה בשנות השבעים, אולי כבר לא מעניין אותנו היום אבל טעמנו המוסיקלי השתבח עם השנים ודברים שפעם לא סבלנו הפכו משום מה לסבילים היום ואפילו הצלחנו להפתיע את עצמנו בטעמנו המוסיקלי האקלקטי.

ozitex

New member
תשובה למייל ששלחתי ללייבל

הי עוזי!
אנחנו חוגגים השקה של התקליט ב6 לחודש בפורט סעיד(הר סיני 5,תא).
זה הדף פייסבוק שלנו (https://www.facebook.com/pages/Fortuna-Records/193122297506962) ותוכל לעקוב אחרי המתרחש.
חוץ מזה ניתן להזמין את התקליט במלא חנויות אינטרנטיות (פירסמנו פוסט עם חלקם בדף פייסבוק)
והחל מחודש הבא יהיה ניתן לרכוש את התקליט בחנות של האחים אזולאי במגדל השעון ביפו
תודה

מאור

למעלה