גררררררררררררררררררגרר

ענבץ בץ

New member
גררררררררררררררררררגרר../images/Emo123.gif

אסור לו לטוס!!!!!! חח סתם בטח שמותר לו\ אבל מה שהכי מציק לי זה שעבדו עלי מישהו אמר לי שהוא מכיר אותו ואני מדברת איתו כבר איזה 3 שבועות ועכשיו הואא נזכר להגיד לי שהוא עבד עלי מניאק!!!!!!!!!! גרר אני מתחילה את החיפוש של דרך להשיג את יאיר מחדש י רוצה לעזור לי??

מכירה את המילה שירשור???

לא חייבים לפתוח אשכול חדש עד כל הודעה. ועכשיו שאלה לכולן - מה הייתן עושות אם היה לכן את הפלאפון של יאיר לפיד?

ענבץ בץ

New member
מצלצלת אליו

לייק דהההההההההההההההההההההההההה (חחח ומזמינה אותו להתראיין אצלי סוף סוף אני ישיג את המספר שלו בי נשבעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ענבץ בץ

New member
היי

מה שלומך? אני מאוד אוהבת את התוכנית שלך ורציתי לפרגן לך אליה.. תמשיך ככה. זה הנוסח בכללי...:) מה את היית אומרת?

זה לא נשמע קצת מטופש?

זתומרת, להתקשר אליו רק בשביל להגיד לו מה שהוא במילא יודע? אני לא יודעת מה הייתי אומרת לו... אם היו לכן רעיונות טובים, זה היה עוזר.

ענבץ בץ

New member
חחח את רומזת שישלך את הטלפון שלו?

כי אם כן תחלקי את המידע בזה הרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח איזה קרועה את:)))))))))) חמייודה..... מה עוד היית אומרת לו....

ענבץ בץ

New member
../images/Emo2.gif

טוב האמת היא שבאמת לא הייתי מתנהגת אחרת ממך אני מודה.... כי בכל זאת הוא בן אדם לא נפרסם תטלפון ונטריד אותו...(נכון מילי??:) ) חח יפה לך שהשגת אותו.. אני אישית גם הצלחתי דרך האימייל חח אני אישית אם הייתי מצלצלת אליו היתי אומרת לו דברי פירגון........... אז מה אם הוא יודע את זה.. תמיד אשפר לפרגן...:) או שפשוט תראיני אותו גם את:) יוםטוב:) ואהבה עולמית לכולם!!!!1

זה לא עניין של הטרדות

יש לי את הפלאפון שלו כבר כמעט שלוש שנים. הוא לא החליף את המספר עדיין, ואם לכל העולם יהיה אותו אז המספר שיש לי יהיה חסר תועלת.

ענבץ בץ

New member
חחחחחחחח הרגת אותי

תראי תחכי לשעת כושר ואז תגידי מה שתמצאי לנכון אני מאכלת לך בהצלחה.... ואם יהיה לי רעיון אני יודיע לך חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו..:)

מילי17

New member
מאחלת*

יותר פשוט ללכת לגנקי ולהגיד לו כל מה שחפץ ליבכם...
הוא נמצא יותר שם מאשר בבית :) יומטוב, מילי. נ.ב לובה מה עם פגישת פורום???

למעלה