גררררררררר

גררררררררר../images/Emo187.gif

אני לא יכולה יותר
יש לי גולשת שאני ממש אוהבת , היא לא כותבת יותר מידי בפורום אבל היא תמיד נמצאת מאחורי הקלעים והיא בקשר עם כולם. הבעיה היא שמממממש רע לה . היא חולה במשו (אני לא ממש הבנתי מה זה) והיא עברה ניתוח לפני כמה זמן. אבל בין כל זה היא כל הזמן בוכה לי כמה רע לה וכמה היא לא מסוגלת יותר ,וכן היא מקבלת עזרה מיקצועית
אני גם הפניתי אותה לעזרה כמה פעמים . אבל כמה מכילה שאני לא אהיה זה כבר מעיק לי
אני יודעת שזה מגעיל אבל אני חושבת שאני אתפחלץ עוד מעט מרוב בכי ממנה . היא גם סיפרה לי שיש מישהי שהיא דיברה איתה שהמליצה לה אישפוז ועכשיו היא עוקבת אחריה בפורמים או משו כזה כדי לראות את התגובות שלה ולבדוק את מצבה מה שרק יותר מתסכל את הבחורה .. אוווווווף

הייתי רוצה ../images/Emo187.gif

שהיא תצא מהסרטים שהיא נכנסה אליהם בגלל אותה אחת ששמה עליה עין , כאילו היא קופצת מכל סירנה שהיא שומעת ברחוב ובטוחה שזאת הניידת שבאה אליה. הייתי רוצה לדעת מה לומר לה כשהיא במצב כזה. הייתי רוצה לא לפחד על זה שהיא תתאבד לי יום אחד. הייתי רוצה שיהיה לה טוב איכשהו ולאו דווקא בזכותי . (אני לא מצפה להיות המושיעה שלה ..)

שימי לב

שכל מה שאת רוצה קשור בשינוי שיחול אצל מישהו אחר. צר לי להיות זו שמבשרת לך את העניין, אבל אי אפשר לחולל שינויים באנשים אחרים. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם את יכולה לנסות לחולל איזה שינויצ'יק אצלך. היא תמשיך בחייה כמו שהיא בוחרת להמשיך בלי קשר למה שאת רוצה עבורה, מאחלת לה או מנסה לשנות. אם יחול אצלה שינוי הוא יחול כי היא חוללה אותו. לא את. עכשיו נסי לענות לי מה היית רוצה שיקרה שקשור אליך.

שוב-פם היא?

אולי נסי לנסח את זה בלשון "אני"? אני רוצה ללמוד לשמור על עצמי יותר אני רוצה ללמוד להציב גבולות אני רוצה ללמוד להיות יכולה להגיד לה "לא" אני רוצה ללמוד איך לעמוד נוכח סחטנות רגשית להמשיך?? 'היא' לא עושה לך שומדבר שאת לא מרשה לה לעשות גם ככה. אם לא תרשי, לא 'יעשו לך'.

למעלה