גרררררררר אני מתרגשת!!!!

yellow cheese

New member
גרררררררר אני מתרגשת!!!!

תודה לחמודה שאמרה לי שאביב מופיע אצלנו בבאר שבע.... גרררררר......איזה ריגוש... אני הולכת ישר מביצפר.... (אם לא תהיה שביתה!!) אני כל כך שמחה!! מישהו הולך להיות בבאר שבע!? ביום רביעי.. גררררררר..... יווווו.....אני שמחה!!!! לאב יו אוללללללל.... ותודה לכל מי שהצטרף למבצע "שומרים על הפורום" שארגנה ידידתי משכבר הימים הדרוששששששששששש!!!!!!!!!!! שלכם, שירלושית~מתרגשת~חוששת לגורל הפורום!!!!!!

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח חמודה!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שתהני בהופעה... תקווי שלא תהיה שביתה.... האמת שאני לא אהיה בבאר שבע בימים הקרובים או בכלל בזמן הקרוב... כך שאני לא אהיה בהופעה... מתה עלייך!!!!!!!!!!!! ידידתך למאבק על שמירת הפורום!!!!!!!!!!!!!! הדרו´ש... LOVE YOU.... אביב המלך!!!!!!!!!!!!!!!!

nanaaviv

New member
בבקשה

אניהחמודה שאמרה לך על ההופעה של אביבוש.דרך אגב,קוראים לי נדיה(אני לא רוסיה(לא שיש לי משהו נגד רוסים))ב-24.11 אני אהיה בת 13 ואני גרה בירושלים,וכמו שכבר בטח הבנת אני שרופה לגמרי על אביב גפן.ביי!

nanaaviv

New member
עוד משהו

היי זאת שוב נדיה.רציתי לומר רק שכבר בטוח לא תהיה שביתה(ככה לפחות אמרו איזה 200 פעם בחדשות לפני יומיים)אז אל תדאגי בקשר להופעה ,אלא בקשר למה שתלבשי בה. ביי!

peace and love

New member
אל תדברי ככה ../images/Emo13.gif

בי עוד יש תקווה... אולי כן תהיה שביתה.... קצת אנרגיות חיוביות וכולנו בעוד כמה ימי חופש... כולנו צריכים את זה...

nanaaviv

New member
זה לא אני ../images/Emo12.gif

זה לא אני מדברת ככה,זה הממשלה והחדשות

למעלה