גרררררר!
אני כועס עליכם!

Drorrrrrr

New member
גרררררר! ../images/Emo123.gif אני כועס עליכם!../images/Emo60.gif

אני פותח פה 100000 שרשורים שיהיה טוב ונחמד אבל אתם: לא! אתם לא תגיבו! רק ניצי מגיבה לי! גרררררררר איתכם! מהר לעניין אותי! אבל מהררררררר!

Charmed 4ever.

New member
ארג... ../images/Emo54.gif

יש לי כמה סיפורים על היום הארוך והמעניין שהיה לי היום... קמתי בבוקר וקודם כל ראיתי שאבא שלי שכח לקחת את הציורים שלי איתו כך שאין לי אותם סרוקים היום... ואני אצעק עליו שהוא לא אחראי אח"כ... הלכתי לביצפר... הצלחתי להרגע קצת לקראת המבחן במתמטיקה... (אני אף פעם לא לחוצה לפני מבחנים במתמטיקה חוץ מהיום...) עברתי את היום... עד שעת המבחן... נתקעתי ממש הרבה ובכיתי ממש... ואז קלטתי מה אני עושה בגיאומטריה... עשיתי... חזרתי לאלגברה והצלחתי קצת יותר מחצי מהתרגילים... אח"כ היה צלצול והייתי חייבת להגיש למרות שלא סיימתי... יצאתי החוצה... חצי מהשכבה שלי בכתה... ואני הוצאתי את הנשמה על הבכי! וחברים שלי עוד אמרו לי לפני זה את מקבלת מאה וזה וזה... עכשיו אני מבינה את ההרגשה שלהם כשאני אומרת להם את זה והם נכשלים.. אני אקבל במבחן בערך 78 ככה
אח"כ חיכיתי לחוג שלי שהוא בביצפר בשתיים (מסיימים ללמוד ברבע ל...) אמא שלי התקשרה לשאול אם אני רוצה לעשות בייביסיטר.. והשעות לא ממש התאימו לי אז לא הסכמתי והיא כעסה... אח"כ נסענו ואמא שלי הורידה את אח שלי בבייביסיטר (היא רצתה שנעשה בייביסיטר ביחד) ובסוף נשארתי שם כי הילד שהיינו אמורים לשמור עליו ממש מותק וחזרתי בשש וחצי.... יום ארוך מעייף ואני מטעבת (בטח יש שם איזו שגיאה) מתמטיקה!!!

Drorrrrrr

New member
מה את בוכה? ../images/Emo60.gif

קיבלתי במבחן האחרון במתמטיקה 24!!!!!!!

Sweet Misery

New member
קיבתלי 90! ../images/Emo6.gif

אחרי שהממוצע השנתי שלי בתעודה שנה שעברה היה 53. כן כן, מורה פרטי.

Drorrrrrr

New member
מה אני אגיד לכם, אתם ממש ../images/Emo60.gif

מעודדים אותי!

Sweet Misery

New member
רוצה עידוד?

שלושה שבועות לפני כל מבחן אני חורשת עם המורה שלי שלוש פעמים בשבוע. יותר טוב?

crazy4tc

New member
לפחות אין לכם מורה מהגיהינום!!!!../images/Emo46.gif

זאת המורה ה-6 שיש לנו במתמטיקה מהשנה שעברה!!!
משום מה כולם מתפטרים מ"סיבות אישיות"... והמורה שעזבה לפני שבוע לקחה את המבחנים שלנו איתה!!!!!!
אבל לא נורא כי ממילא נכשלתי... והמורה החדשה שלנו כזאת מגעילה!! כולם שונאים אותה ומחר מארגנים הברזה כיתתית! הבעיה היחידה היא שבטוח נקבל עונש ע-נ-ק כי קבעו חוקים חדשים לגבי הפרעות איחורים וכו´ רק לשכבה שלנו!!!(ולא אני לא לומדת בבית ספר למופרעים!)

למעלה