גררררר.... המתח... הוא מת ל.... אני מתה ל..... יאמיייייייייייייייייי לא מגלה ולא מגלה נא נא נא נא
ח ח ו צ נ י ת New member 29/1/03 #1 גררררר.... המתח... הוא מת ל.... אני מתה ל..... יאמיייייייייייייייייי לא מגלה ולא מגלה נא נא נא נא
M Mוניk New member 29/1/03 #2 למעעעעעעעעעע אופ../images/Emo3.gif רגע תני לי לנחש תירס חם? תירס גמדי? תירס תאילנדי? תירס מוקפצ? תירס ללא הפופ קורן? תירס אירוטי? תירס סקסי? כמו באימלים נו את זוכרת ספרתי לך נוווווווווווו אופ עכסיו אני באמת מתוחה וסקרנית, אני הולכת לס'קוב לא יכולה פו אם המתיחות פוס חוצי}{ מוניק
למעעעעעעעעעע אופ../images/Emo3.gif רגע תני לי לנחש תירס חם? תירס גמדי? תירס תאילנדי? תירס מוקפצ? תירס ללא הפופ קורן? תירס אירוטי? תירס סקסי? כמו באימלים נו את זוכרת ספרתי לך נוווווווווווו אופ עכסיו אני באמת מתוחה וסקרנית, אני הולכת לס'קוב לא יכולה פו אם המתיחות פוס חוצי}{ מוניק
ח ח ו צ נ י ת New member 30/1/03 #3 ווי לא בכלל לא תירס יש לי ירק איכותי טעים וחמים....... תילה לי לה לי
M Mוניk New member 30/1/03 #4 חוצי לבריאות כפרעעעעעעעע../images/Emo25.gif כש תילה לי לה לי לך אז טוב לי מאמי ימבה תילה לה לי לך חוצי נסמה טובה סלי}{ מוניק
חוצי לבריאות כפרעעעעעעעע../images/Emo25.gif כש תילה לי לה לי לך אז טוב לי מאמי ימבה תילה לה לי לך חוצי נסמה טובה סלי}{ מוניק