גררררר!!!!

גררררר!!!!

הלימודים הורסים את החלומות שלנו!!! כוס עמאק!!! היום הייתי צריך לקום ב10 כדי ללמוד למבחן גדול שיש לי ביום ראשון! התעוררתי ב6 בבוקר הייתי מאוד עייף אש ניסיתי קצת WILD אבל הייתי ממש עייף אז נרדמתי... היו לי כמה חלומות ועוד חלום אחד שהייתי כאילו במשחק מחשב. אז חשבתי שזה ממש מגניב להיות בתוך המשחק ואז אחת הדמויות במשחק אמרה לי מה אתה מטומטם? שאלתי אותה למה? אז היא שאלה אותי איך זה יכול להיות שאני בתוך המשחק? אז אמרתי שזה ממש קל ונכנסתי אליו דרך המחשב. אז התחלתי לחשוב על זה שאולי זה לא הגיוני... הלכתי לקיר ורציתי לעשות בדיקת מציאות ואז שמעתי את אחת הדמויות אומרת לי "תתעורר..." בקול של אמא שלי! רבאק הייתי יכול להיות צלול!!! זה ממש מבאס!!!

גררררר .... איזה חתלתול אתה !

באמת באאסה !! גם אני לא הצלחתי אתמול את שיטת ה - WILD בגלל שכנים קרציות שעשו הרבה רעש ולא יכולתי להתרכז בתיקתוקים של השעון למרות שהם היו דיי חזקים, וגם היום לא בטוח שאוכל להתאמן על זה אז נישאר לי שבוע הבא שבו אמשיך להתאמן ולדווח כאן על כל תוצאה שתהיה. כמו שאמרתי מצאתי שהשיטה של להקשיב לתיקתוקים של השעון היא שיטה ממש מצויינת, אתה צריך שעון שעושה תיקתוקים מספיק חזקים ולשים אותו ליד המיטה ופשוט להקשיב לתיקתוקים אבל בלי להתרכז בהם "חזק" כי זה מפריע להרדם, פשוט אתה צריך שכל תשומת הלב שלך תהיה רק על התיקתוקים אבל בלי להתאמץ, פשוט לשכב במיטה ולהקשיב להם, ככה אתה נירדם באותה מהירות כמו באופן רגיל כשאתה הולך לישון. שיהיה בהצלחה ! וממש נחמד לדעתי שכמעט כולם כאן מתאמנים על השיטה הזאת ! אלון

בהצלחה!

הבעיה שלי היא להירדם... או שאני ממש עייף ואין לי בעיה להירדם ולהפך אני נרדם מה מידי! או שאני לא עייף והאחים הקרציות שלי לא נותנים לי לישון ואני צריך לקום ולהרביץ להם וזה כבר מעורר אותי אז אני לא חוזר לישון... בגלל זה אני חושב שהכי טוב זה לקום רק לכבות את השעון ואז לנסות...

ליטן א

New member
הWILD שלי:

עכשיו אתה כותב את זה?!?!? אני היום התעוררתי אחרי 5 שעות (הלכתי לישון ב 1:00 בלילה, התעוררתי ב 6:00, ואל תצעק עליי, אלון
) והייתי ער למשך שעה וקצת (רציתי להיות ער לפחות זמן, אבל שיחקתי און-ליין במחשב, ואי אפשר היה להפסיק באמצע
) כשהלכתי לישון, נזכרתי שאתמול בצהרים ניסיתי להתרכז בשעון, שהתיקתוקים שלו די חלשים, והוא היה אז בערך 20 ס"מ ממני (עדיין על הכרית, אבל בכל זאת לא צמוד)... בצהרים - איבדתי מהר מאוד ריכוז ומהר מאוד נרדמתי... אז הפעם שמתי את השעון ממש צמוד לאוזן (בלי לחשוב איך אני נפטר מהשעון אחרי שאני נרדם..) הקשבתי לתיקתוקים שלו, ובשביל לא לאבד הפעם מודעות, אמרתי לעצמי שכל פעם שהשעון עושה "תיק", אני אומר: "חלום". בכל פעם שהוא עושה "תק", אני אומר: "צלול".... (יעני - חלום, צלול, חלום, צלול, חלום, צלול וכן הלאה).... כן, בחלק מהזמן איבדתי מודעות, אבל התיקתוק מיד החזיר אותי בחזרה לחשיבה הזאת..... בקיצור, כבר התחילו לי הרעידות החלשות.... אבל אחרי 40 (!!!) דקות... ויתרתי, והלכתי לישון.... פשוט לא יצא כלום מהשעון הזה.... מעכשיו הוא חוזר לשמש אותי רק בשביל להעיר אותי, ולא להרדים אותי
ליטן

ליטן ! אל תוותר כל כך מהר על השעון

ליטן ! בטח שאני אצעק אליך !! אל תוותר כל כך מהר על עניין השעון, ניסיתי כמה פעמיים את השיטה הזאת ובאמת שהיא מצויינת ! בו נתחיל בזה ששוב לא פעלת נכון והתעוררת ב - 6:00 בבוקר, ברור שהיה לך קשה להרדם כשכבר יש אור בחוץ וכולם מתעוררים, לדעתי זו הסיבה שהיה לך קשה להרדם ולא בגלל השעון ! דבר שני שלדעתי בגללו היה לך קשה להרדם זה שעל כל תיקתוק אמרת בראש "חלום" ... "צלול" ... לדעתי זו טעות !! כבר הסברתי בהודעה הקודמת שבשיטה הזאת אם תתאמץ יהיה קשה לך להרדם ( זה מנסיון אישי שלי ) אתה צריך פשוט לישכב במיטה ורק להקשיב לתיקתוקים של השעון, בלי להתחיל לחשוב כל מיני מישפטים בראש על כך תיקתוק כי זה יפריע לך להרדם ! אז אני מציע לך שלפני שתיפסול את השיטה הזאת כל כך מהר לך מחר וקנה בכמה שקלים שעון פלסטיק קטן שמשמיע תיקתוקים כמו שצריך ( מהשעוני פלסטיק הקטנים האלה שאתה יכול למצוא כמעט בכל חנות לכלי כתיבה או מתנות ) , שים אותו על כיסא ליד המיטה ופשוט מאד תקשיב לתיקתוקים ! מאד פשוט ! אבל בלי השטויות של לחשוב כל מיני דברים על כל תיקתוק שאתה שומע ( כי אז ברור שיהיה קשה יותר להרדם ) זה הרבה יותר קל ממה שאתה חושב, פשוט מאד תקשיב לתיקתוקים ואל תחשוב שום מחשבות אחרות, שים את כל תשומת הלב שלך לתיקתוקים ותקשיב להם, תנסה את השיטה הזאת גם ישר כשאתה הולך לישון בלילה וגם לפנות בוקר אחרי 5 שעות שינה אבל שזה יהיה לפני 5:00 בבוקר כשעוד יש חושך בחוץ ! בקיצור לך קנה לעצמך שעון נורמלי שמשמיע תיקתוקים כמו גבר ! ולא שעון חננה שעושה קולות של דג
אלון

ליטן א

New member
אלון... השעון שלי:

השעון שלי הוא שעון קטן כזה ב30 שקל, כזה עם נודניק... בדיוק החלפתי לו בטריות, ככה שהוא "מתקתק" בצורה הכי חזקה שלו - וזה עדיין חלש.... בעיקרון - כשהתעוררתי, ישר סגרתי את התריס, והיה בחדר שלי חושך מצריים... בשבע בבוקר כשהלכתי לישון - עדיין לא היה רעש רקע מהשכנים, ואפילו הציפורים נזכרו ששבת היום... בנוגע לשעון (שוב) - ניסיתי אתמול ללכת לישון בצהרים (16:30), בשיטת הווילד, בפעם הראשונה בעזרת השעון... וכמו שכבר אמרתי, ניסיתי להתרכז רק בו - כשהוא היה עדיין על הכרית שלי.... וזאת הייתה שינה כ"כ עמוקה... נרדמתי בערך אחרי 2 דקות.. כשהתריס לא היה סגור עד הסוף.. והיה רעש חזק מהטלוויזיה בחדר הסמוך.. אז רק שתבין את ההבדלים
נראה לי שאני אחזור לכבשים, לבקבוקים שנופלים מהמדף ולספירה עד 1000
עוד עצות??? (עוד מעט יום כיפור, ואח"כ סוכות - יש הרבה זמן לנסות..) ליטן

הבנתי !! בו ננסה לנתח את המצב ...

אולי לא שמעת את השעון בגלל הרעש מהטלוויזיה ? תגיד זו כל כך בעיה למצוא שעון שעושה "תיק-תק" מספיק חזק ? אם לא שעון פלסטיק קטן אז אולי תנסה את אחד משעוני הקיר האלו שעושים תיק-תק חזק ? אין לך אולי כאלה על איזה קיר בבית ?? אתה זוכר בכלל מה הסיבה שבגללה נירדמת בלי להישאר מודע ? התחלת לחשוב מחשבות אחרות או מה ? אתה זוכר ? לדעתי זה בעיקר עניין של כוח רצון ויכולת להתמיד ואם תקשיב רק לתיקתוקים של השעון ולא תיתן לעצמך לחשוב על דברים אחרים אז אני באמת מאמין שתצליח, לי נראה שזו טכניקה מצויינת ואני לא אוהב את הטכניקות של ליספור כבסים או בקבוקים כי זה מצריך יותר מאמץ וריכוז וזה מפריע להרדם, לעומת זאת בשיטה עם השעון אתה לא מתאמץ בראש להגיד כל מיני משפטים או לדמיין דברים ( שזה יותר קשה ) אלא אתה פשוט מקשיב למשהו חיצוני שזה התיקתוק שיוצר השעון, כשניסיתי את השיטה עם השעון שמתי לב שאני נירדם במהירות רגילה כמו בדרך כלל, ובלי שום עיכובים. אני עדיין חושב שאתה לא צריך לוותר על השיטה הזאת כל כך מהר, פשוט נסה למצוא שעון שמתקתק יותר חזק, זו הבעיה ? אלון

ליטן א

New member
זה לא בגלל הטלוויזיה....

סתם התחלתי לחשוב מחשבות אחרות.... אז פעם אחת שם מיד הסטתי את עצמי בחזרה להתמקדות בשעון... ובפעם השניה כבר פשוט נרדמתי... בעיקרון, תסביר לי שוב איך צריך להיות הWILD: אתה צריך להירדם אבל לא להירדם, לא??? בשינה רגילה, המודע ישן, והתת מודע ער... בשינה כזאת צריך שהמודע יהיה ער (כלומר, שגם אתה תהיה ער) וגם שתת המודע יתעורר (וככה תירדם).... אוף, כל הקטע הזה מסובך לאללה..... ועוד יותר מעצבן - בלילות רגילים אני זוכר מעט מאוד מהחלומות שלי... ממש 3-4 פרטים וזהו... ודווקא יש חלומות מרתקים (החלימה המשותפת למשל..) ליטן

נתחיל בזה שזה לא כזה מסובך ...

היית קרוב - בשינה רגילה המודע ער והתת מודע ישן, ב - WILD ( ובהמשך בחלום הצלול שאליו תיכנס ) הגוף הפיסי שלך נירדם אבל גם המודע וגם התת מודע נשארים במצב ער ! אתה נירדם כלומר הגוף שלך נירדם אבל אתה ממשיך להיות מודע כמו עכשיו. מה שטוב בשיטה הזאת זה שבשונה משיטות אחרות שבהן אתה נירדם ו"מקווה" שיהיה לך חלום צלול כאן אתה ישר ניכנס ישר לחלום צלול בלי לאבד את המודעות ! בשיטות האחרות המודע שלך נירדם ואז הוא מתעורר שוב ברגע שאתה מבין פתאום שאתה חולם, בשיטת ה - WILD לעומת זאת המודע שלך נישאר ער עד הכניסה לחלום הצלול, ואם אתה עושה את זה אחרי 5 שעות שינה אז אתה גם מתעורר מיד כשהחלום הצלול מסתיים וזוכר אותו מצויין ! אם יש לך עוד שאלות בנושא אשמח לענות לך על סמך הנסיון שלי עם השיטה הזאת. נ.ב - היום אנסה שוב ומחר אדווח מה קרה, נראה לי שהפעם אני אצליח ! נראה ... אלון

תיקון טעות קטנה ...

כמובן שהתכוונתי להגיד שבשינה רגילה התת מודע ער והמודע ישן ולא להיפך ... סליחה טעות. תודה ליטן על התיקון, אלון

הכי חשוב ... שכחתי .....

אז ראית, זו הבעיה הרגילה, אתה מתחיל לחשוב מחשבות אחרות ומאבד את המודעות, מה שאתה צריך לעשות זה להקשיב לשעון ולא לחשוב מחשבות אחרות, בדיוק כמו שאתה מקשיב לחבר שלך שמדבר איתך וכל תשומת הלב שלך מופניית למה שהוא אומר לך ואתה לא חושב דברים אחרים תוך כדי שהוא מדבר, ככה בדיוק עם התיקתוקים של השעון, אתה צריך להקשיב לתיקתוקים בלי להתאמץ, פשוט להפנות את כל כל תשומת הלב שלך רק לתיקתוקים עד שתיכנס לחלום הצלול. אלון

ליטן א

New member
בעיה

נלך על פי ההדמיה שלך לתיקתוקים לחבר שמדבר..... הבעיה בתיקתוקים היא שהם חוזרים על עצמם... אז להקשיב להם 5 דקות, 10 דקות... זה בסדר גמור... אבל כשזה מתמשך - חאלס, כמה אפשר?? אם חבר שלי ידבר אלי, אז לא תהיה לי בעיה להקשיב לו ככה איזה חצי שעה עם עיניים עצומות וכן הלאה..... אבל לא חשבת על זה עד הסוף - תחשוב שהחבר שלך יגיד כל הזמן רק "בלה, בלה, בלה, בלה, בלה, בלה"... אז אחרי 5-10 דקות כבר יתעייף לך רק להקשיב לו....... בכל מקרה, היום ניסיתי את שעון הקיר שלי... באמת יש לו תיקתוקים יותר חזקים... אז התעוררתי ב 5:00 בבוקר, סידרתי לי את המיטה, והלכתי לנסות ווילד... ב15 דקות הראשונות הלך בסדר, הייתי מרוכז רק בזה, היו כבר רעידות חלשות ברגליים... ואז פשוט כבר המחשבות שלי נדדו למקום אחר... היה איזה קטע שבדיוק היה את ה"צלילים" מהכפר הערבי השכן, והתחלתי פתאום לראות ארבע נשים ערביות מבוגרות מתיישבות לידי בשולחן אוכל (הלו - אני במיטה!!!!!), ומיד חזרתי להישאר על התיקתוקים... ואז הבנתי שהתחלתי לחלום, או סתם לחשוב על משהו אחר ולהיות שקוע רק בו... ואין לי מושג אם זאת הייתה מחשבה לא במקום, או התחלה של חלום - כי לא היו לי רעידות חזקות בכלל בגוף... בכל מקרה, כבר עברו 30 דקות, והבנתי שאם אני לא אלך לישון, אז השעה שנותרה לי גם תתבזבז (להזכירך, אני צריך להתעורר כל בוקר ב 6:30) - אז ניערתי את עצמי מהתנוחה הקודמת שלי (כמעט ולא היה שיתוק שינה), והלכתי לישון רגיל... אלון - ביזבזת לי חצי שעה מהשינה הקדושה שלי!!!
אני אנסה היום לחזור על התהליך בצהריים, כשאני אלך לישון.. ליטן. נ.ב. אלון, מתי הבר מצווה שלך???

Variety

New member
זה בכתובת אחרת...

עדיף להכנס דרך הקישור שבתחתית הדף או שבעמוד קישורי הפורום, אני מתכוון לשנות את הלינק הזה כי אלון ביקש, הוא מעדיף את הכתובת הרגילה. Variety-

למעלה