גרררר...ארץ ישראל הורסת סרטים!!

גרררר...ארץ ישראל הורסת סרטים!!

מצטער על פתיחת הודעה חדשה מקרה שקרה לי: לא מזמן הורים שלי טסו לחו"ל ביקשתי שהם ייקנו לי את הדיוידי של "הניצוץ" טוב הם חזרו קנו לי את הסרט לא מזמן התחלתי לראות אותו ומה אני מגלה שבסרט שמראים בישראל הורידו מלא קטעים שחלקם חשובים לעלילה..וזה ממש מעצבן כי למה לקצר סרט, טוב אולי הוא קצת ארוך אבל עדיין יש כמה קטעים ממש הכרחיים! הנה הקטעים שהורידו:(אולי הם יהיו קצת
למי שעוד לא ראה את הסרט) למשל בהתחלה שג'ק הולך לפגישה במלון ודני וונדי בבית אז דני הולך ונעמד מול המרא ומדבר עם טוני מיד אח"כ יש רופאה בבית שבודקת את דני ואח"כ וונדי מספרת לה על כל הקטע שג'ק שבר לו את היד. עוד קטע שכל המשפחה במלון מסתובבת ושהמנהל מראה להם את המלון אז הם אומרים שדני מצא את החדר משחקים ואז מראים את דני משחק חצים בחדר משחקים ואז שהוא עולה לקחת את החצים מהמטרה הוא מסתובב ומראים את הזוג תאומות שנרצחו הוא מסתכל עליהן ואז הן הולכות... ולקראת הסוף שג'ק רודף אחריהם וונדי נכנסת למלון ורואה כל מיני הזיות כמו את האיש דוב הזה ואת האורח עם הראש החצוי מראים קטע שהיא נכנסת ללובי וכל הלובי מכוסה מין קורי עכביש והכוצ אפל כזה וכל האורחים שם גולגלות בקיצור חתכו המון קטועים טובים מהסרט!

nati 911

New member
דווקא אני ראיתי תניצוץ ששידרו ביס..

וכל הקטעים האלו שאתה רשמת היו... הם לא הורידו קטעים מהסרט בכלל.

nati 911

New member
דווקא אני ראיתי תניצוץ ששידרו ביס..

וכל הקטעים האלו שאתה רשמת היו... הם לא הורידו קטעים מהסרט בכלל.

MarkAnt

New member
אולי זה קשור לעובדה

שזאת גרסאת דיוידי
רוב הסרטים יוצאים בקולנוע בגרסאות מקוצרות ולאחר כמה זמן מוציאים את הגרסאות המלאות בדיוידי... טריק שיווקי, אני מניח...

...

לא היה לי כוח לקרוא את כל ה"סיפור.." שכתבת אבל יש 2 גרסאות לניצוץ. אחת עם ג'ק ניקולסון ואחת של איזה 4.5 שעות יותר ישנה. אולי זה בגלל זה?!

למעלה