גרררר

2BeerOrNot2Beer

New member
גרררר

בטח כבר דנתם בנושא, אבל! אני אוהבת את הלוק החדש. בכלל, וואו כמה שיפה לה כל האושר הזה. עכשיו רק נותר לקוות שהמוזיקה לא תושפע מכל החיוכים האלה, נו... כנראה שנאלץ לסמוך עליה. זהו. מצורף קטע מיו-טיוב, קצת ישן אבל אישית לא יצא לי לראות אותו. אז אני חולקת בכל זאת http://www.youtube.com/watch?v=uC4IWtQMt0o&feature=related תהנו.

רעוּת

New member
שהמוזיקה לא תושפע מכל החיוכים האלה ../images/Emo6.gif

באמת יפה לה, אבל אל דאגה- שמעת את "אתה מתעורר"? זה אחד המדכאים

2BeerOrNot2Beer

New member
הו כן, אבל מדכא מסוג שונה

פחות אישי וחודר והאאאאאא איך אמשיך לחיות בלעדיך, או אולי יותר אישי ולכן פחות חודר. בכל אופן, בהחלט מדכא מסוג שונה. איפה איפה המבול והקרח של פעם... אחח... באלבום הבא. בסדר, צריך גם לגוון. "הבית האפור" אגב, הרבה יותר חזק. יאללה להופעה בירושליים.

רעוּת

New member
מלח?! ../images/Emo7.gif

קצת טאקט לטובת האנשים שלא יהיו בהופעה בי-ם
וגם תהיה להם שביזות יומולדת באותו יום
ואני מוכנה לחיות גם עם "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף", זה הרבה יותר טוב מה-bouncing off clouds של טורי אחרי שהיא נהייתה שמחה והפסיקה לחתוך

2BeerOrNot2Beer

New member
אבל אבל

במיוחד בשביל האנשים האלה יש גם הופעה בתל-אביב. "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף" אל מול "אם נשרוד את המבול הפעם" - זו בדיוק הבעיה. ההבדל בין התקווה שהעצב קרב לסופו אל מול השלמה עם המבול הנוכחי שהוא רק המתנה למבול הבא. אבל היי... אולי מוקדם לשפוט, אנחנו נמתין ונראה לאן היא לוקחת אותנו. אחרי טורי מעולם לא עקבתי לעומק אבל פיונה... הו, היא פשוט עזבה אותנו והלכה לה להיות מאושרת. אמן מאושר זו בעיה קשה.

תמרוש5

New member
כן פיונה הזאת../images/Emo7.gif

אני דורשת דיסק חדש ודכאוני כמו שצריך!

DeepThoughts

New member
מתי יצא האחרון של פיונה? לפני שנים

עזבו אני ברטרו לסוזאן וגה מאז ששמעתי שהיא מגיעה לארץ. מי באה?

רעוּת

New member
אבל, אני בכלל ירושלמית ../images/Emo7.gif

כאילו, אבל לא בימים מסוימים בשבוע. כלומר. 6 מהם
. אבל "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף" לא מעורר בי תקווה, הוא מעורר בי בעיקר את המחשבה על זה שאין לו
. בדיוק אמרתי לחברה שלי היום שיוצא לרונה דיסק חדש, ומי שקונה אותו מקבל דכאון קליני חינם, בונוס
. אני מקווה שזה אכן נכון
ובקשר לפיונה- אמרתי שהאלבום הראשון שלה הוא שלב האבל (דכאון), האלבום השני הוא שלב הכעס, והאלבום השלישי הוא השלב בו היא התגברה על צרותיה ונטשה אותנו לשבת לבד בחושך בפינה. כמו כל האלבומים האחרונים של טורי, שבהם היא אמא מאושרת, ושכחה שפעם אנסו אותה וחבר שלה זרק אותה והיו לה הפלות.

גוזלה

New member
מסכימה עם רעות,

גם לי "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף", מעורר בעיקר את האינסופיות של העצב, ואת הידיעה, שאין לו באמת סוף.

גוזלה

New member
את בפורום רונה קינן

זה היה מפתיע אם היו כאן אנשים שהם לא פאסימים/דכאוניים/אובדניים או סתם כאלה שמתבוננים על העולם בעיניים נוגות. אבל הסירי דאגה מליבך, מהכרותי איתך על גבי הפורום, את ממש קולעת לסטראוטיפ... :]

misheani

New member
אבל בניגוד לטורי,

האלבום האחרון של פיונה מוצלח, מרגש ומחדש.

רעוּת

New member
לא כמו השניים הראשונים שלה ../images/Emo16.gif

אבל לפחות לא גרוע כמו השניים האחרונים של טורי

רעוּת

New member
זה בסדר, אני מאמינה בפלורליזם ../images/Emo16.gif

כל עוד את לא אומרת דברים כמו "רונה גרועה" או "מוזיקה מזרחית רולז". במקרים כאלו יש להגביל את חופש הביטוי בהתאם לרצוני

misheani

New member
ואם אני סתם משווה שמאלנים לנאצים?

או אומרת שהיהודונים חוללו את השואה?

2BeerOrNot2Beer

New member
הו מלנכוליה

את אהובתי. תמיד אפשר לשאול את רונה לדעתה. אני הייתי מרושעת יותר ואמרתי שאפשר לשדך את החבר של פיונה לחברה של רונה ובכך לקוות להצליח ולהציל את העולם המוזיקלי (נתעלם מכשלים לוגיסטים כאלו ואחרים). מצד שני, לרונה יש קסם כך או כך ובכל זאת - לא נעים, אז פשוט נאלץ לקוות שההורים דפקו אותה מספיק בשביל שחלילה שירים כמו "לחיות נכון" לא יהפכו למציאות. |סמיילי מוציא לשון ומרכך את הרוע שזועק מהפסקה האחרונה| אבל בואו ונחזור למחשבות אופטימיות יותר, וואו כמה שיפה לה כל האושר הזה!

רעוּת

New member
תשאלי אותה באמת ../images/Emo7.gif

ואני בכלל טוענת שלחיות נכון הוא ממש ציני. אפשר לשאול גם על זה
ואני די בטוחה שלגדול עם אבא שלה ערער את נפשה, הוא טיפוס מיוחד ממה ששמעתי
. בכל מקרה כרגע כדאי להתמקד בדברים בוערים יותר, כמו לחטוף את הבת של טורי כדי שתתחיל לחתוך שוב, כי האלבומים האחרונים שלה גרועים, רונה עדיין לא הדרדרה עד כדי כך

למעלה