גררר!

ToryMaster

New member
גררר!

נמאס לי! נמאס לי לסחוב את הצרות של כולם! נמאס לי להקריב ולוותר על דברים שאני רוצה ושמגיעים לי בשביל חברות שלי, ואחר כך לקבל מהן יריקה בפרצוף. נמאס לי! אלוהים! אם באמת יש שם מישהו למעלה, תקשיב לי טוב; לא מגיע לי כל החרא שהפלת עלי! יצרת אותי בנאדם טוב מדי בשביל זה! לא מגיע לי לחיות תחת גשם לש חרא וצרות! לא עשיתי שום דבר שמצדיק חיים כאלה! מה הטעם בלחיות אם אפילו טיפת אושר קטנה אחת אין לי? מה הטעם בלחיות אם ברגע שמשהו טוב קורה לי, אני מגלה משהו שהורס לי הכל? מה הטעם בחיים אם אני לא מסוגלת לאהוב? אם אני לא מסוגלת להיות עם אנשים? אני לא פאקינג אנוכית, ואני לא פאקינג מכוערת! אני כן מוכשרת, ואני כן בנאדם טוב, ואני כן, ושילך להזדיין כל העולם, אחד האנשים היותר יפים שיצא לי להכיר! אז מה לעזאזל עשיתי שזה מגיע לי? גאד! אני עושה כל מה שאני יכולה כדי לעזור לאנשים, גם אם זה אומר להשפיל את עצמי! אנשים דורכים על אנשים? לא אני, אני לא דורכת על אף אחד, להיפך, אני אשתטח על הרצפה ואשכב מעל נהר או בוץ בשביל שאנשים יוכלו לעבור בלי להתלכלך. זה פאקינג לא מגיע לי!

יקירתי,

תראי. אני מודעת כמה חרא חיים יכולים להיות. באמת. אני יודעת שאת כרגע חושבת שאין אדם בעולם שיכול להזדהות עם אותם רגשות שאת מתמודדת, ואותן צרות שאת חווה, אבל זה כן, וברגע שתפתחי כלפי מישהו, יהיה לך יותר קל כי האדם הזה גם יתן לך עצות. אני יודעת שברוב המקרים זה נראה כאילו אין לך עם מי לדבר, ושברגעים הכי קשים, את פשוט בודדה. אין לך אף אחד לחבק, כתף לבכות עליה, אין לך את מי לשתף ועם מי לדבר. זה לא ככה. את לא יודעת עד כמה זה לא ככה. יש המון אנשים שרק ירוצו ויעשו הכל כדי שיהיה לך טוב, ואני אחת מהם. את יודעת שאני אוהבת אותך ואני רוצה שיהיה לך רק טוב, ובבקשה ממך- תעשי שיהיה לך טוב. את אדם טוב, את אדם יפה, את אדם מקסים- אבל כל אלה לא שווים אם אין את החיוך על הפרצוף היפה, על הנפש המקסימה ועל הנשמה הטובה שלך. "הנה הם באים, ימים של שקט.. אחרי הרעש הגדול והנורא". הם יבואו, אם רק תתני להם.. אוהבת אותך

ToryMaster

New member
הנה הם באים?

אבל כמה זמן אני אצטרך לחכות להם? כמה זמן אני אצטרך לסבול את החרא הזה עד שהם יגיעו? כמה זמן אני אצטרך לחיות מפורקת כולי, עד שאני ארגיש טוב? עד שיהיה לי שקט? "מבחוץ אני ילדה מושלמת, מבפנים, תמונה של פיקאסו, שבורה, מעוותת, קרועה ומרוטשת, נשמה שאי אפשר לזהותה"

כשתתני להם, הם יבואו..

אם מה שיעזור לך להרגיש יותר טוב הוא להתמקד בעצמך ולשים בצד [בנתיים] את הבעיות של האחרים- זה הצעד הראשון שלך בתור התחלה. את קודמת בראש וראשונה, ואף פעם אל תשכחי את זה. אם את צריכה קצת זמן לעצמך- קחי אותו. תפסיקי לטפל באחרים, ותטפלי בעצמך..

Padme Amidala

New member
ויקי...

כמו שאמרתי לך, אני רק רוצה שתהיי מאושרת. את אחד האנשים היותר מדהימים שיצא לי לפגוש, מכל בחינה אפשרית. אני אמנם לא מזדהה איתך בסיטואציה הנוכחית אבל כן בכללי, בהרגשה הזאת. את לא חייבת להיות מושלמת. אף אחד מאיתנו לא כזה. אל תעשי משהו שיפגע בך, ושאח"כ תתחרטי עליו. אני מכירה אותך, ואני סומכת עלייך שתבחרי בהחלטה הנכונה. את באמת אדם מקסים, את כותבת מדהים (יצא לי לקרוא את חלק ממה שכתבת בסופרים צעירים, וזה ממש יפה
, וכן, בהחלט מותר לך לפרגן לעצמך ולהגיד את זה, את בהחלט אדם יפהפה. ובלי להגזים או להתחנף, את גם אחד האנשים היותר יפים שאני מכירה. וכמו שיפעת אמרה, אח"כ יהיו ימים טובים יותר. את תראי שיהיה בסדר. בינתיים קבלי
ענק, ואני בטוחה שיהיו עוד אנשים שיבינו עד כמה את מקסימה.

ToryMaster

New member
../images/Emo25.gif

אני מותשת כל השבוע האחרון היה נוראי, והשבוע הבא יהיה לא פחות קשה, עם ליל הסדר, המשפחה, והצורך להעמיד פני מאושרת, כשבעצם מתחשק לי לקפוץ מהגג של איזה בניין (אנ'לא אעשה את זה, תירגעו)

Padme Amidala

New member
וכרגיל, אני מזדהה :|

תוציאי את זה עכשיו, בכל דרך. תכתבי, תבכי כל מה שיעזור לך. את לא חייבת להעמיד פנים שאת מאושרת, אבל אם את מרגישה שאת צריכה, תאגרי לך כוח ואח"כ יהיה לך שבוע שלם חופשי. תנוחי, תמצאי זמן עם עצמך. תחשבי מה טוב לך ומה את רוצה בשביל עצמך. בהצלחה לך

DesertRose1

New member
מותק, }}../images/Emo11.gif

את בנאדם מקסים, שמקריב מעצמו, ונותן מעצמו לאחרים. אם את מרגישה שאנשים לא מתייחסים אל זה כראוי, אולי הם לא ראויים לך? חשבת על זה...? תראי, אני לא אומרץ לך לעזוב את החברים שלך, אבל לא כל אחד רואה מה שאתה מנסה להראות.....
ואת אכן יפה, ומדהימה!

מוּסקט

New member
היי Tory

אפשר לבקש ממך לכתוב פה מה כן מגיע לך? קחי כמה דקות ורשמי כאן את רשימת "מה מגיע לטורי לקבל"... ונסי (אם את יכולה) לא לקשור את מה שמגיע לך לאחרים. כתבי מה מגיע לך כאדם בעולם. בבקשה??

ToryMaster

New member
בעיקר?

כבוד, ואהבה לא בגלל שאני משהו מיוחד, כבוד שמגיע לי כאדם, כאדם חי, כאדם שמוכן לתת הכל למען החברים שלו

מוּסקט

New member
כלומר...

האם אפשר להגיד שכל התקלים שיש לך עם אנשים שמרגיזים אותך או מכאיבים לך קשורים לעובדה שהם (אותם אנשים) לא מכבדים אותך כמו שאת חושבת שצריך לכבד אותך או לא אוהבים אותך? יכול להיות שיש פער בין איך שאת תופסת "כבוד" לבין איך שאחרים? כי יכול מאוד להיות שהמוכנות שלך לעשות הכל למען החברים שלך הוא רף גבוה מידי עבור אותם חברים בדיוק. באנגלית יש שתי מילים honor ו- respect. אולי שווה לחשוב קצת על ההבדל בין השתיים?

למעלה