גרר איזה עיצבון עם מעריב לנוער

moran14h

New member
גרר איזה עיצבון עם מעריב לנוער../images/Emo46.gif

גרר הם שמו אותו ב"מדחום"(עד כאן הכל טוב..שמתחי שיש ג'סטין)הם כזה מדרגים אותו.וכתבו כל מני דברים. אבל אז הם אמרו שהחלום שלו זה "לדעת לכתוב שירים בעצמי"!!! גרררררררר איתם!!! הם אמורים לדעת שהוא כותב את השירים שלו בעצמו! אני יודעת שזה הכל בצחוק! אבל עדיין! אני מעוצבנת!!!!!!!!!!! גרררררר איתם!

MrJTsGirl

New member
לדעתי... (בבקשה כולם לקרוא)

כולכם צריכים לעשות מה שאני עשיתי מזמן ולהפסיק לקרוא עיתוני נוער. דוגרי. כן, כן, נכון זה כיף וזה משמח לראות את התמונה שלו בעיתון אבל למה להתעצבן על השטויות שלהם??? כתבתי להם אין ספור מכתבים אני וחברות שלי וחלק מהם גם פרסמו (ברייטינג ובראש אחד), עד שבסופו שדבר הבנו שזה לא שווה את המאמץ. חבל על ה8 וחצי שקל שאתם מוציאות כל שבוע על העיתונים הדפוקים האלה רק בשביל תמונה פיצית של ג'סטין. תחסכו ותקנו כל חודש מגזין אמריקאי כמו teen beat, cosmogirl, tiger beat, seventeen ויש עוד המון. זה גם ישפר לכם את האנגלית, גם תמצאו פי 100000 חומר עליו, וחוצמזה אלו עיתונים שווים עם כתבות מעניינות, שלא כמו מעריב לנוער או ראש אחד שזה פשוט דפים מבוזבזים על בולשיט רק כדי שתוציאו פול כסף על תמונה קטנה של ג'סטין שרשמו עליו 2 שורות מלאות שקרים. והייתי פעם כתבת בעיתון (עיתון ערוץ הילדים... לפני כמה שנים טובות) אני יודעת בדיוק איך העסק הזה רץ. there goes my two cents. :| סתם חומר למחשבה לכולכם ^

איזה בני זונ** ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למרות שהם רושמים את זה בצחוק יש אנשים מטומטמים שחושבים שזה רציני ובאים אליי כזה- פחחחחחחחחחח טל! ג'סטין לא רושם את השירים שלו בעצמו!! ואני כזה -לך להזד*** יא חתיכת מטומטם היית מת להגיע לקרסול שלו ותשטוף את הפה שלך טוב טוב לפני שאתה מדבר עליו!!!!!

LISA AND JUSTIN

New member
אוויי..לא נורא

שיעשו מה שבא להם..העיקר שיהיו הרבה והרבה תמונות שלו..ממש ממש לא מזיז לי לראות מה הם כותבים..אני ממש נהנת מהתמונות..אני שמה אותן ביומן כל הזמן..

MrJTsGirl

New member
מאמי למה עצבים?

זה כל כך כל כך לא שווה את זה. יאללה מי שם עליהם? אם את יודעת שזה שקרים מה מזיז לך? שכולם יחשבו שזה אמת. זין עליהם חחחח הם לא מזיזים לי. העיקר מה שאני חושבת על ג'סטין. וד"א-כותבים senorita <-----ככה, לא כמו שאת רשמת. זה ממש הציק לי לראות את זה חחחחח :p

../images/Emo122.gif ככה אני רושמת גררררררררררררר

רררררררררררררררררררררררררררררררררר יש בעיות?!?!?!

Lopezit

New member
טיפשים!

כותבים שטויות ועושים מזה כסף זה כזה מעצבןןןןןןןןן

למעלה