גרשון ... מישהו ?

נתן.ל

New member
גרשון ... מישהו ?

עדיין לא קיבלתי תשובה על שאלתי ממי שאמור להיות מייצג התנועה בפורום ... זה למה ? אין תשובה ?

נתן.ל

New member
הודעה מק../images/Emo78.gif - אני רוצה תשובות

הנה ההודעה המקורית : מה עושים הרוב ? הרוב לא דתי ולא חרדי. הרוב לא מתנחל ולא לומד בישיבה. הרוב לא מעלים מס ולא בעל חברה גדולה. הרוב לא עשיר מדי והרוב לא עני מידי ואף על כן אין באפשרותו לקנות דירה\רכב ואף ההשכלה מתחילה להיות חנק על הארנק. למי יצביע הרוב ? לעבודה? שמאלנית. לליכוד? ימניים. שניהם הרי יעשו בדיוק את אותו הדבר אין הבדל אולי לשינוי? אבל שינוי הרבה מדברים ולא עושים ... שינוי מציעה אלטרנטיבה לחילוניים שמשלמים מיסים עושים צבא ולא מצאו את מקומם במערכת הפוליטית אף על פי שהם בעצם הרוב!!! למי אני אמור להצביע??? מי אמור לייצג אותי ??? להקשיב לי, לבעיות שלי ולבעיות של כל החברים שלי והמשפחה שלי ... אבל בינתיים אין לי כלום !!! פורום שינוי - אולי כמה חברי כנסת של שינוי יואילו בטובם להופיע כאן ולהסביר לי בדיוק מה הם עושים ולמה לכל השדים אני אמור להצביע להם גם בבחירות הקרובות

לנתן שלום רב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני מודה לך על שאלותיך. ואני בטוח שתרצה לקבל תגובה מגורם רשמי בשינוי. לפי כך נפגשתי אתמול עם ח"כ יוסי פריצקי והוא הבטיח להגיע לפורום ולענות על כל שאלות הגולשים. עכשיו זה רק עניין של זמן ... בנתיים אם ברצונך לקבל מידע נוסף על פעילות המפלגה, מצע, רעינות הצעות חוק אתה מוזמן לפנות לאתר שינוי הרשמי שכולל את כל המידע. באפשרותך לעשות גם מנוי בחינם לבטאון התנועה אשר ישלח אליך אחד לחודשיים. בברכה, גרשון צור אתר שינוי: www.shinui.org.il

למעלה