גרשון תפסיק להיות נודניק

yuditshalvi

New member
גרשון תפסיק להיות נודניק

אתה איש נחמד - כך אני מכירה אותך מהיישוב כוונותיך טובות - על כך אין ספק השקעתך בפורום ידועה - איש לא מוכן לעשות זאת במקומך. ולמרות זאת, נורא מעצבן לראות אחרי כל הודעה שיש בה איזה צל צילו של רמז למשהו "מסחרי", שאתה מיד קופץ כמו איזה שוטר מההסתדרות וקובע: "תשובות במסרים בלבד" ועוד כאלו תגובות כמו שיש לך בדרך כלל. ברור לי שהאנשים בתפוז אמרו לך תעשה כך וכך אבל אם תסתובב בפורומים אחרים תראה שאף אחד לא מחזיק את השוט קצר כמוך. הבעייה עם התוספות האלו היא שהן מוציאות את החשק לקרוא כאן ולכתוב כאן. יש תחושה שאנחנו ילדים קטנים ואתה הדוד שמשחק אותה כאילו הוא מחוץ לחדר, אבל בכל פעם שאחד הילדים אומר לאחר "טיפש" אז אתה נכנס ולוקח את הסורר לעונש. מכיוון שדברי נכתבו ברוח טובה, אני מצפה שלא תוריד את ההודעה ואם אפשר שגם תענה עליה (הצעה לתגובה: "אוקיי, לקחתי לתשומת לבי") בכבוד רב, יודית (אתם ביישוב מכירים אותי בשם אחר)

אירילה

New member
התקנון של תפוז הוא הקובע ולא המנהל

של הפורום. ולכן........פשוט יש להישמע להוראות ותקנון פורום תפוז. לא נראים לך התנאים ,את בהחלט יכולה לערער עך כך בפני הנהלת תפוז . התחושה היא יודית ,שישנם כאן עדיין גולשים אשר עדיין לא למדו להפנים את יצרם להשתלחויות באחרים. הפורום של אז - פסה ,ולאלה שלא מצא חן בעיניהם הדבר או שנחסמה דרכם לגלישה בפורום או שמצאו פורום אחר להשתלחויות. ומכיוון "שדברייך נכתבו ברוח טובה" ,אצפה ממך לנהוג בהתאם לכללי הפורום. גרשון

yuditshalvi

New member
אני אחדד את הדברים

כשאתה מתערב ומעיף מישהו בגלל שפה לא יפה - זה הדבר הנכון לעשותו 24 שעות ביממה. הבעיה שלי היא רוח הטרחנות-יתרה (וסליחה אם זה נשמע לא טוב) על תגובתך הודעות תמימות כמו "אני מחפש בייביסיטר". אל תספר לי שמנהלי תפוז יעיפו אותך מהניהול אם לא תתערב במקרים כאלה, כי אני רואה מה קורה בפורומים אחרים. אם מישהו מנסה למכור מכונית בחצי מיליון שקל לא דרך "הלוחות", זה עבירה על חוקי תפוז ועל הטעם הטוב. אבל אם מישהו רוצה למכור מג'ימיקס משומש לשכנו בלפיד במאה שקל, לא נראה לך קצת קטנוני להשהיר אותו מראש שדכאי מאוד שהתשובה תתפרסם ב"לוחות"? אתה מבין על מה אני מדברת? כל החוכמה והכיף זה לא להיצמד לכללים קטנים ונטוקשים מדי, אלא רק להקפיד על הגדולים והחשובים. (בתקווה שהדברים לא ירפו את ידיך ושלא תחדל לנהל את הפורום ושתמשיך להעשיר את לפיד בכל הקשור לאירלנד) יודית

אירילה

New member
אחדד לך שוב יהודית ,יש כללים וזהו!!

אני לא פשרן בנושא הכללים וצמוד אליהם מאוד. ואחדד לך שוב , זכותך לפנות להנהלת תפוז ולהעיר על כך. כמו כן היות וכל עניינך כרגע הוא התנגחות לשמה לא אוסיף להגיב כאן ואשמח מאוד לענות לך במסרים . כלל נוסף שאבקש להזכיר ולחדד כי המתנגחים למיניהם מצאו דרכם מחוץ לפורום.

yuditshalvi

New member
אני כמובן מקבלת עלי את הכללים ../images/Emo22.gif

ושמתי לב שאתה "לא פשרן בנושא הכללים וצמוד אליהם מאוד". השאלה היא אם זה מגביר את התנועה בפורום או מקטין אותה. לדעתי יש הרבה מאוד נושאים חמים בלפיד ובוודאי כאלה שמצריכים דיונים ציבוריים ופתוחים. כידוע - לא כל מה שהוועד עושה שקוף לגמרי לציבור (ולא כל מה שייצמח בלפיד בשנים הקרובות ימצא חן בעיני רבים מהתושבים). המקום היחיד שבו ניתן לעשות דיונים כאלה הוא כאן. אני מניחה של-90 אחוז מתושבי לפיד יש חיבור לאינטרנט והם יכולים להגיע לכאן. נראה לי גם שרבים מהם עברו פה פעם, הציצו קצת והמשיכו הלאה. פעם זה היה בגלל ניהול סלחני מדי, ואז הפורום היה מלא דרעק. יום אחד התחלף האחראי ומאז כל מי שחוטא פה ושם בהערה עוקצנית, מקבל ממך בומבות על הראש ו/או אזהרות תקיפות ומיידיות. צא לשיטוט קצר ברשת וראה איך אנשים מדברים בפורומים. זה כל הכיף שבעניין. אף אחד לא רוצה להתבטא במקום שבו מישהו משטר כל מילה שלו ובכל רגע נתון הוא עלול לחטוף דו"ח מהשוטר על עבירה שולית. אתה גוזר על כל המשתתפים את קוד הדיבור שלך ושלך בלבד. (אל תטרח להשיב ב"אלה הכללים שעליהם הוחלט בתפוז". במקרה אני מצוייה מאוד מתוקף עבודתי במה שקורה בתפוז. אף אחד לא הכתיב לך קוד דיבור בפורום. ואם אתה מעוניין לסתור אותי - נא פרסם את תוכן ההנחיות שקיבלת מתפוז). הכוונות שלך כמובן טובות וכולם מודים לך על הזמן שאתה משקיע, אבל אני אומרת לך בכנות - המסננת שלך צפופה מדי גרשון. אתה צריך להצליח לגרש את המתפרעים, תוך שאתה מניח לפורום להיהפך לקהילה וירטואלית אמיתית. זה חשוב בעיקר משום שאנחנו לא פורום על קיפול נייר אלא פורום שעוסק בבעיות אמיתיות ולעתים קשות של אנשים כאן ביישוב. אם הייתי טועה, הפורום היה צריך להיות היום מלא בלפחות חמישים משתתפים ובכל יום היו אמורים לרוץ כאן 2-3 דפים. ספור בעצמך ותקן אותי אם אני טועה. בידידות - מכרתך מלפיד

point2i

New member
שלום לך יודית , ושלום גם לגרשון .

אני בהחלט מסכים עם כל מילה שנכתבה כאן על ידך בכל מה שנוגע לניהול הנוקשה של הפורום , וכמו כן אני מניח כפי שציינת שהרבה תושבים מדירים את מקלדתם מהפורום . הלוואי שאדם כמוך היה מרים את הכפפה ולוקח על עצמו את הניהול - אבל מר 'מנהל' לא ייתן לזה לקרות . הוא גרשון - פשוט אדם קשוח ( לפחות בניהול הפורום ) ונוקשה ואין סיכוי שיתיר לאחרים בעלי דעות קצת יותר ליברליות להתבטא כאן בחופשיות , או חלילה לפנות את מקומו . אין לי ספק שדבריי ירתיחו אותו , אבל אני את דבריי אמרתי לו בעבר מעל דפי הפורום , אבל הוא בשלו
גרשון יישמח לשמוע שאני ( מטרד עבורו ) ממעט להשתתף בפורום , ולך גרשון אני רוצה לאמר : שאני פעיל מאד במס' פורומים בתפוז וההבדלים בין ההתנהלות שם לבין מה שקורה כאן הם עצומים .ועל זה נאמר - צא ולמד
בדרך כלל אין לי כל צורך להתנגח בך , גרשון ( הפעם זה שונה ), או בכל אחד אחר כאן על בסיס יומי , או על בסיס סגירת חשבונות . אני מבקש ממך לצאת מהבועה שאתה נמצא בה על מנת לאוורר את הדינמיקה החופשית בפורום הזה , אחרת הוא ימות - כבר כעת הוא גוסס !! ומספיק כבר להסתתר מאחורי הסינר של הנהלת תפוז - זה לא ראוי ולא יאה . ולמען הסר ספק , אני מגיע לכאן לעיתים רחוקות , על מנת להתעדכן מדי פעם בפרטים ומידע ( אם ישנו כזה ) היו שלום וחג שמח

מסכימה עם כל מילה, מקווה שתפנים את

המסר ותיקח לתשומת ליבך (לא חייב לענות כמובן!)

למעלה