גר!

Elsewhere

New member
גר!

אני שונא, שונא שונא אנשים כאלה. אני בכלל שונא צביעות. אני שונא אנשים צבועים. וזה לא שלא ידעתי שהיא צבועה, אבל לא ציפיתי שזה יהיה כלכך גלוי. להגיד דבר אחד ולעשות את האחר זה אנדרסטייטמנט מטורף, ביחס למה שהיא עשתה. גרר. השאלה היא אם לדבר איתה, או סתם לתת לקשר לדעוך כמו שקורה עכשיו? כי לדבר איתה... אני בספק אם זה יעזור. נמר לא יהפוך חברבורתיו, וזה. וכל פעם שאני מדבר איתה יוצא שאני מחכה לרגע שזה ייגמר, כי שוב אני שומע את כל האמירות חסרות משמעות הללו, ו... אוך. מה עושים? :-\

Elsewhere

New member
הבהרה:

"כי לדבר איתה על זה..." ובהמשך זה "וכל פעם שאני מדבר איתה" בכלליות, לא ספציפית על הנושא. על זה לא יצא לנו לדבר.

lollapalooza

New member
*מנסה להבין*

אוקיי. אני עונה באפלה כאן, אז תתחשב
. אם אתה מרגיש שהקשר איתה לא נותן לך שום דבר טוב, ושהיא לא חשובה מספיק כדי לתת לקשר לדעוך ולא לנסות להציל אותו, תן לו לדעוך, או סיים אותו וזהו. הרי לא נראה שאתה נהנה ממנו במיוחד. ואם היא כן חשובה במידה שאתה רוצה מאוד להמשיך את הקשר איתה, ולא מעוניין לוותר, אל תוותר. אבל במקרה כזה אתה תצטרך להתעמת איתה לגבי מה שמפריע לך ולנסות לפתור את זה.

שאלה

למה אתה מחשיב כל כך את האמירות שלה? האם הן קשורות אליך באיזה אופן? נו - אז יש אנשים שאומרים דבר אחד ומתנהגים בדרך אחרת... שעל כולם נתעצבן? אין לנו מה לעשות חוץ מלהקשיב להם בכלל?

Elsewhere

New member
הן קשורות אליי ישירות.

היא מבטיחה לי הבטחות שווא, בכלליות. זה מה שמפריע לי [אבל גם העובדה שהיא צבועה באופן כללי, אבל תמיד ידעתי את זה ולמדתי לחיות עם זה].

אז מי פה לא ריאלי?

למה אתה נתקל שוב ושוב באותה מהמורה? היא מבטיחה הבטחות שווא. היא לא עושה את זה מהיום. מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב כל פעם מחדש שעכשיו מדובר בהבטחה שאינה הבטחת שווא? מה שגורם לך לכעוס קשור לציפיות הלא ריאליות שלך שהיא תשתנה - בעוד המציאות לא נותנת לך אפילו רמז קטנטן שהיא בכלל משתנה בעניין הזה. ברגע שתפסיק לצפות שההבטחות שלה יהיו אחרות ממה שהן - זה כבר לא ירגיז אותך. היה אתה זה שלא מאמין לה בשיט. אם זה יפריע לה והיא תרצה שתאמין לה - היא זו שתצטרך לשנות את דרכה, לא אתה.

דנטל

New member
מכירה מישהו כזה

אני מניחה שאנחנו לא מדברים לגמרי על אותו דבר, כי בעיני הוא לא צבוע, אלא סתם שקרן ואלה שקרים לבנים, אבל אותי לא מענין הצבע. בנוסף, הקשר בינינו לא עד כדי כך חשוב לי, למרות שברוב הזמן ממש כיף לי איתו, אבל כן דיברתי איתו. אמנם, אצלי זה לא ממש הולך בדיבורים ואחרי חצי משפט כבר כמעט צרחתי עליו מהעצבים, וזה היה הריב הראשון שלנו (ובינתיים גם האחרון), אבל אני לא בדיוק בן אדם שמבליג (כלומר, זה או להעיר/לצרוח או להטיס את הבן אדם מהחיים שלי). אז הוא ענה שאני צודקת, אבל שפגעתי בו, ואני עניתי "יופי!" כי ככה אולי הוא יפנים וישתנה, ובפעם אחרי זה שפגשתי אותו הוא אמר שהוא חשב על הדברים שלי והוא ינסה להשתנות ואפילו מדי פעם ניכר שהוא משתדל וגם עוד לא תפסתי אותו על שקר, אז עדיין קשה לי לסמוך עליו ואני אפילו כמעט "מחפשת" אותו בכח, אבל אם אכן הערות שלי שינו משהו - יופי, ואם לא - העיקר שהוא שמע איך ההתנהגות שלו עושה רע לאנשים וגם יופי. בקיצור, נראה לי שאני ממליצה לך לדבר איתה.

למעלה