גשו הלום מוכשרים שכמותכם- צריכה עזרה

feyoula

New member
גשו הלום מוכשרים שכמותכם- צריכה עזרה

למי שלא שם לב לנסיון הכושל שלי לנצל את השרשור על הנסיעות... אני אמורה לבנות בובה של סופרמן. כן כן. זאת צריכה להיות מריונטה בגודל דיי בינוני ואני חייבת שזה יצא סופר שווה כי יש ילד שממש מחכה לזה ותופס ממני לאללה... אז הגוף והמחברים זה כמובן לא בעיה אבל הפרצוף קצת מפחיד אותי כי לסופרמן יש מבנה פנים מדויק כזה ומהקוצע.. אה כן, והתבקשתי גם על ידי הלקוח המכובד לעשות לו תלתל כזה שחור (קיצר הלך על כריסטופר ריב, הא?).. אז מה הדרך הטובה/מומלצת ביותר לדעתכם לעשות זאת? תודה רבה!!! שאו ברכה ואני מפסיקה לסחוב לילות ברגע זה ממש! (עד מחר כנראה...)

ooommmr

New member
היי פיולה! אמממ....

לפנים של הסופרמן אני הייתי ממליץ לך להשתמש בדאס , שהבסיס שלו יהיה נייר כסף מקובצ'אץ' ודחוס. (נייר הכסף יגרום לראש להיות קל) לאחר שהדאס יתייבש, תוכלי לשייף אותו ולהגיע לרמת גימור גבוהה ביותר. (ראי עבודותיו של אלכסנדר מרגולד). בקשר לתלתל- אני הייתי מפסל אותו ואת כל השיער ביחד, כמקשה אחת. ולאחר מכן הייתי צובע אותו ובשביל הג'ל הייתי מוסיף לכה. בהצלחה! עומרי

גליתוי

New member
היי פיולה

אני משתמשת בתחבושות גבס על גבי דמות אותה אני מפסלת מחימר. אחרי שמוציאים את התבנית מהחימר. אפשר לתת פיניש עם משחת עיצוב או דבק שפכטל. הרעיון של רועי עם הדאס הוא מצוין הבעיה היחידה עם דאס היא שהוא מאוד שביר, תלוי מה מתכננים לעשות עם הבובה. אם זה לקישוט בלבד אז הדאס עדיף. אפשר לעבוד גם עם פימו ולמלא אותו בנייר כסף כדי שלא יצא יקר מאוד. בהצלחה... גלית

feyoula

New member
איזה כיף איזה כיף!

בדיוק על דאס חשבתי, .(כמו בטכניקה שיצרתי את הפודל השחרחר, מי שראה במפגש...) ורציתי גם לומר על העניין של תחבושות גבס, לשאול אתכם עם זה יעבוד טוב, כי זה עוד לא ניסיתי. ועמרי- תודה על הרעיון עם הנייר כסף! אח, איזה שילוב מוחות. תודה רבה לכם! עשיתם לי חשק כבר להתחיל... חבל שיש כ"כ הרבה חובות אקדמיים ואחרים לעשות לפני כן..

למעלה