גשם...בבקשה להזהר..

גשם...בבקשה להזהר..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

ביממה האחרונה יצאתי לטפל ב - 4 תאונות, כולן כתוצאה מהחלקה...אנא הזהרו...האיטו... . כדאי לאמץ שיטה בדוקה להמנע מהחלקה : 10 קמ"ש פחות מהמותר בכל סוג של כביש...(כלומר בתוך העיר - 40 קמ"ש , בכביש בין עירוני - 70 קמ"ש ובכביש מהיר 80 קמ"ש...) סבלנות, עוד כמה ימים זה עובר ותוכלו שוב לטוס... בכל מקרה, בכל מצב, בכל כביש, בכל מהירות, בכל נסיעה לא לשכוח לחגור את הילדים מאחור חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
../images/Emo104.gif כשאנחנו נכנסים לרכב, ומניעים

לפני שמתחגרים, אודיה ישר צועקת עלינו לחגור, ואם לא עשינו את זה היא ישר כועסת, לפעמים עד דמעות. את אודיה תמיד חוגרים בכסא בטיחות במושב האחורי, אין דבר כזה לא לשבת בכסא בטיחות וחגורים, גם אם נוסעים קרוב.

אני בעד הילדה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

מה שתמיד מרגיז אותי זה שכשאני מעיר להורים שהילדים לא חגורים הם מסתובבים ואומרים לילדים "שמעתם ? אתם רואים מה קורה שאתם לא חגורים ?" רבותי ! האחריות היא של ההורים ואין להטילה על הילדים.... חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

ומה ששכחתי..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

ברב התלהבותי מאודיה...תמסרי לה המון נשיקות ושתמשיך להיות ילדה אחראית. כנראה שיש לה מימי ללמוד (זאת מחמאה לך, אם לא הייתי ברור...) כל הכבוד לכם... חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
../images/Emo104.gif גם אני בעד הילדה, אבל למען

האמת, את הנושא של בטיחות בדרכים היא התחילה ללמוד במעון ואח"כ בגן. ובהחלט אנחנו מחזקים את זה אצלה בכל תחום.

אם כבר..אז כשזה קורה..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

ואני מדבר על תאונות, מחלות ושאר מרעין... במודיעין תערך בתאריך 30.4.02 הדרכה בנושא "טיפול במצבי חירום רפואיים" בתינוקות, ילדים ומבוגרים כולל החייאה. ההדרכה תחל בשעה 20:00 ותסתיים בערך ב - 22:30 ברחוב תלתן 6 . נרשמים במתנ"ס 9722210 - 08 . את ההדרכה מעביר נציג מד"א מודיעין (אני...מי אם לא...) והיא פתוחה לכולם (גם אם אתם גרים באילת.....) הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמנון - אתה כל כך צודק

גם אותי משגע לראות מכוניות חולפות על פניי כשהילדים לא חגורים. ההורים חגורים והילידם משתוללים מאחור. איך ההורים יכולים להרשות לעצמם לקחת כזאת אחריות?? אני מוצאת את עצמי רוצה לפתוח את החלון ולשאול אותם למה לא איכפת להם מהילדים שלהם? נקווה שייגמר בטוב

דני*דין

New member
מילים כדורבנות ...

אבל אני פשוט נדהם לגלות כל יום מחדש,אפילו מבין קרוביי,עד כמה טיפשים הם בני האדם. על ילדינו אנו מגוננים בכל נפשנו ורצים בלילה לרופא,ומטפלים בהם כשהם חולים,ודואגים לכל מחסורם ושרק ישמור אותם האל אבל את הדבר הכי חשוב : לחגור אותם ולא לתת להם להסתובב במושב האחורי כמו בסלון כדי שהילד יוכל לנופף לשלום דרך השימשה האחורית או כל דבר אחר שהילד מעדיף ורק לא להיות חגור-את זה אנחנו לא מקפידים לעשות!!!!! אצלנו מהרגע הראשון שבו טום ניסה אותנו בהתבכיינות לשבת "כמו גדולים" לא במושב בטיחות או בוסטר עמדנו על כך בכל תוקף ,אפילו לנסיעה של דקה במושב!!!! אני מוצא את עצמי מעיר לאנשים שנוסעים עם ילדים שאמורים להיות בבוסטר או במושב האחורי והם אינם קשורים ואח"כ אני אומר לעצמי:לעזאזל ,אם ההורה הזה כזה מטומטם שהוא לא דואג לילד שלו ברגעים כ"כ קריטיים אז מי אני שאתערב לו,ואז אני מביט בטום ונזכר למה. זה בשביל אותו ילד מסכן שזכה להורה חסר אחריות,שאולי לא ימשיך להיות איתנו בגלל טיפשותם של הוריו.

גם אנחנו מהמקפידים, אבל

גיסי וגיסתי ממש לא. אצלם כסא בטיחות הוא מטרד. לא עזר כמה הסברנו והפחדנו ועוד והם בשלהם. אז כשמישהוא מילדיהם נוסע איתנו זה תמיד בכיסא ואם אין כסא מתאים אז לא נוסעים! לילדיי אני לא מסכימה לנסוע איתם, אפילו לא "רק עד הסופר" (שהוא במרחק הליכה). נכון, לא פעם זה גורם לריבים וחמותי לא מוותרת על ההזדמנות להצטרף ולבקש שאוותר לילד כי הוא בוכה ומסכן ואני "אמא רעה" שלא לוקחת סיכונים! מי שלא שומר על הילדים שלי לא יוכל להנות מהם!!! תודה לאמנון על התזכורת.

מילא רק הילדים לא חגורים

ובכוונה כותרת מרגיזה בחרתי יש ילדים שנשארים יתומים כי ההורים חושבים שזה לא נוגע לעצמם נושא החגירה אז לחגור ולהחגר לא לוותר לא להם ולא לעצמכם וזהו בזה תם דבר המטיף ליאור

jole

New member
קליק קלאק לכל מרחק ../images/Emo104.gif

בכל פעם שנכנסים לרכב!!! מלפנים ומאחור. ואצלינו זה הפך למשחק תחרות- כולם נכנסים לרכב, ומי שנחגר ראשון צועק: קליק קלאק לכל מרחק. וסיפור מפחיד על חוסר אחריות: קרובת משפחה שלנו הגיעה אלינו בוקר אחד, כשיצאתי אליה רק היא יצאה מהרכב. ידעתי שהיא צריכה להגיע עם שני הילדים אז ידעתי שבני יתאכזב שלא הגיעו. היא יוצאת מהרכב, ניגשת אל תא המטען פותחת אותו.....והלסת שלי צנחה לרצפה. מתא המטען הגיחו שני הילדים. "את נורמלית??" שאלתי אותה, היא חייכה, זה רק מרחק נסיעה קצר והילדים נורא אוהבים לנסוע בתא המטען אז לפעמים אני מרשה להם. מיותר לציין ששטפתי אותה כהוגן. יום לאחר מכן הילדים שיחקו שוב בתא המטען ומשהו השתבש לא היה להם מספיק אויר והם הוצאו משם בוכים וכמעט נחנקים. למזלנו הכל נגמר טוב. אני חושבת שזה היה הביקור האחרון שלהם בתא המטען. וחבל שלפעמים צריך לקרות אסון כדי שהורים ילמדו. נסיעה בטוחה לכולם.

../images/Emo104.gif אני...אני......../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

מה? איך? למה? כמה? אני...המומה........................................... שמישהו ירים לי את הלסת......

odeia

New member
../images/Emo104.gif תישעני על האף של פינוקיו

בשביל זה הוא כאן

אני חושבת ששיא חוסר האחריות../images/Emo104.gif

שייך לחברים שלנו. עזבו את זה שאף פעם הם לא נסעו עם הילדה חגורה כמו שצריך, הסלקל היה סתם מונח במושב ליד הנהג, כשהיא ישבה בכסא היא לא הייתה חגורה ובדרך כלל היא בכלל נסעה על הידיים של האמא מקדימה, אבל עכשיו הם קנו גי´פ פתוח, קצת רעוע למראה והיא ממשיכה לשבת על הידיים של האמא מקדימה. אבל זה רק עד שהיא נרדמת כמובן, שאז היא מועברת אחר כבוד למושב האחורי, גם בנסיעות שטח, וישנה שם לא קשורה ולא כלום (הג´יפ הוא פתוח, כבר אמרתי ?

חגורת בטיחות הצלת נפשות ממש....

והנה בקצרה הסיפור: לפני שנה בעלי עשה תאונת דרכים חזיתית באשמת הנהג שממול. הוא היה עם רכב ענק שמחץ לבעלי את הרכב מקדימה והרכב הלך טוטלוס. בעלי וחמותי שהיו חגורים נפצעו קל ביותר, בעלי עם שבר ביד וחמותי עם שבר בצלעות. בוחן התנועה שהיה שם אמר שאם הם לא היו חגורים, המצב יכל להיות הרבה יותר גרוע. אצלנו, יש 2 רכבים, בשניהם יש סלקל, כיסא, ובוסטר. זה אמנם פרוייקט לקשור את כולם בשביל נסיעה של דקה, אבל, אין כוח בעולם שימנע ממני לקשור אותם. הייתה תקופה ששחר לא רצתה כיסא, והייתה מצליחה לפתוח את החגורה וזה נורא הטריד וכל פעם היינו עוצרים בצד וקושרים מחדש. מאז שאבא שלה עשה את התאונה, זה כבר לא עולה יותר על הפרק... וגם אני מכירה כמה אנשים לא אחראים לביטחון ילדיהם ברכב, וחבל שרק אסון יגרום להם להתעורר...

ואם זה כבר קורה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

במודיעין תערך בתאריך 30.4.02 הדרכה בנושא "טיפול במצבי חירום רפואיים" בתינוקות, ילדים ומבוגרים כולל החייאה. ההדרכה תחל בשעה 20:00 ותסתיים בערך ב - 22:30 ברחוב תלתן 6 . נרשמים במתנ"ס 9722210 - 08 . את ההדרכה מעביר נציג מד"א מודיעין (אני...מי אם לא...) והיא פתוחה לכולם (גם אם אתם גרים באילת.....) הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה