גשם גשם בוא...ואני חשבתי

שלגיה**

New member
גשם גשם בוא...ואני חשבתי ../images/Emo108.gif

שתהיה שמש ....אבל הפתיעו אותי ....בלילה
שמעתי אותו.. .חזק חזק על הגג ורצתי לבדוק שזה לא העלים של העץ שעובד עליי לפעמים ומרעיש כאילו גשם...
אכן גשם... טופ,אני הולכת להכין שעורים..
.בגלל זה התחייבתי לקום מוקדם בשבת (איזה סבל.
..). חורף חמים לנו...בררררר

gal33

New member
איזה כיף לקום לבוקר שמריח כך! ../images/Emo105.gif

אין לי פה בכלל בגדים חורפיים, וגם רק סנדלים. בכלל יש לי פה רק בגדים מג´ופג´פים כשחושבים על זה. בגדי בית חולים והחלמה. כמה שבתות שאני השקעתי בלימודים, תודה לאל שאני אחרי זה. מצד שני זה מה זה כיף. ככה עם טרנינג, נעלי בית ותנור לשבת במטבח עם ספר מחברת ועט לסכם. עם כוס נס קפה חמה ולשמוע את הגשם מטפטף על החלון. תהני יקירתי, מי יודע בסוף אולי תהיי חכמה!

שלגיה**

New member
לא לימודים ולא נעליים.... ../images/Emo46.gif

בסוף לא למדתי היום ,סידרתי את כל הבית וכל מה שאפשרי כדי להכין לעצמי פינה שקטה ובסוף עשיתי משהו אחר. ככה זה כשדוחים דברים לשבת,כמולהגיד "ממחר דיאטה" ,נראה לי שהשבוע אצטרך לשבת טוב טוב על הישבן אחרת אני אבודה. עם משמעת עצמית כזו,גל,אין סיכוי שאהיה חכמה פעם......

gal33

New member
קושקוש, את כבר חכמה ../images/Emo108.gif

סתם... טוב, עכשיו ברצינות: נכון זה בדיוק אותו הדבר. כמו שתפסת את עצמך עם האוכל. ככה תתפסי את עצמך עם הלימודים. (ואל תעני לי שלא תפסת כי כן תפסת. אנחנו בני אדם. לא רובוטים. לא שורת קוד בתכנות. אלא בן אדם שמונע מרגשות ומחשבות והרגלים וכו´ וכו´). גם אני התחלתי ללמוד רק אחרי שנים שכבר לא התקרבתי לביצ´פר וכו´, וכל שנה א´ שלי הלכה לי לאיבוד על סיגול הרגלי למידה נכונים וכו´. לומדים בדרך הקשה: כשמגיעים לסוף סמסטר ונלחצים, וכשמגיעים ללוח התוצאות והן לא הכי חביבות ולא מקדמות אותנו למטרה שלנו, ואז בפעם הבאה כבר משקיעים יותר. החוכמה, היא להשקיע לפני שיהיה לזה ביטוי מעשי. כך שאת רואה, יקירתי, אם לא תהיי חכמה היום, תהיי חכמה מחר. גל

שלגיה**

New member
כשאת קוראת לי קושקוש....

אז אני מרגישה כאילו את המורה הטובה מבין כל המורות בביצפר שתמיד ידעה להגיד מילה טובה ולחזק אותי לפני מבחן או עבודה קשה.... נראה לי שכדאי שאלחץ עכשיו ולא בסוף הסמסטר כי אז יהיה מאוחר מדיי... אין לי שום סיבה לא להשקיע,כמו עם האוכל ,אני צריכה לסגל הרגלים חדשים ! עוד מעט אני אצא להליכה עם המקולות החדשות שלי ,את חושבת שכדאי שאודיע למשטרה ולמכביאש שמטען חורג הולך לצאת לדרך (אני +משקולות על הידיים ,נראה מי יעז להתקרב אליי...)... טוב אני לא אפריע למשטרה יש להם עצרת בכיכר רבין על הראש.... בייייי

gal33

New member
ווי או ווי או ווי או |רכב| <סירנה>

כבר הודעתי להם. את מטען חורג את? אז מה קורה כשאני עוברת?? קושקוש, דווקא בתור מורה, לא הייתי הכי טובה בביצפר, הייתי ידועה בתור קשוחית. חבר´המנית אבל קשוחית! יאללה גם אני יורדת לקרוע את השכונה וספסליה בהליכה לילית נעימה (אני מקווה).

שלגיה**

New member
לקחת ../images/Emo61.gif ?

חזרתי ועשיתי מתיחות לידיים,נראה לי שמחר אני מקבלת פטור מסחיבת קניות... זהו עכשיו יש לי חברות חדשות : המקולות לידיים,היה לא קל..ואני היחידה ברחוב שהלכה עם כאלה בטונאדות על הידיים.. אבל ההרגשה אח"כ נהדרת,ממליצה לכל אחד. מחר יום חדש,שלא כמו בשבת,אני אשתה הרבה ואוכל פחות !! ככה זה שבתות או שאני לא אוכלת כל היום או שאני אוכלת כל היום ואח"כ את עצמי. שבוע טוב

רוייקו

New member
גמני התחייבתי לשבת (איפה הכיסא?)

ולהכין שיעורים.. אבל אני לא מוצא את החשק. אוףףף.. מי אמר שצריך ללמוד כדי להצליח ? שתהיה שבת שלום

דליה _ג

New member
שלגיה, ואני קראתי את ההודעה שלך

והרחתי את ריח הגשם..... אצלנו הוא שכח לבקר. יום טוב ומוצלח שיהיה לך, דליה.

למעלה