גשם גשם בוא....

גשם גשם בוא....../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב....
נו??.......נכנסתם כבר לכוננות הטשולנט הראשון של העונה? הכנתם סירכם לחורף? לפי התחזיות ממרכזי החיזוי באירופה , אנו צפויים החורף לצונאמי של גשמים, ועל כל זה אני מאחלת לו יהי!
בנתיים תוציאו את המגפיים והמעילים מהנפטלין , יש לכם כאן רשימה של מקומות אטרקטיביים לטיולי סוף שבוע , ואת הטשולנט או שתקחו אתכם עטוף בשמיכות ל אחד היערות , או שהוא יחכה לכם שתחזרו....
....הנה כבר אני מדמיינת על הבוקר את הריחות ונראה לי שאלך לעשות חזרה גנרלית בעצמי
שבוע קשה עבר על כוחותינו , בעומדי בוקר בהיר ברמזור , הרגשתי לפתע חבטה גדולה בצד שמאל של האוטו , נהג שיצא במהירות ממפרץ חניה נסע לאחור תוך שהוא חוצה פסי הפרדה , לקח לי כמה דקות להתאפס, אבל הברנש כבר סובב את האוטו וסרב לתת לי פרטים , ברכתי הגומל והלכתי למשטרה , על פי מספר הרכב והבעלים , נתבשרתי שהוא שייך לאחת ממשפחות הפשע של עירנו .
ככה בערך נראיתי ........ אז קודמקול תרגיעו אני הולכת לוותר כנראה על ההשתתפות העצמית כי לא נראה לי שלאור ההתנהגות שלו אקבל פיצוי כספי , אבל חברת הבטוח שלי אמרה שתנסה . אז אם אתם נוהגים על הכביש תקפידו לבחור את אלו שנוסעים מסביבכם......
אני מקווה שגם לכם יש תרוצים משכנעים לנפקדות שלכם בזמן האחרון..
הנה סוף השבוע כבר בפתח , וזו סיבה טובה להפגש כאן
הולכת להכין תה צמחים וכבר חוזרת עם רשימת בילויים

maybesure

New member
מהפה שלך לאלהים

שיביא עלינו גשם ברכה. ומשפחות הפשע - עצם העובדה שמסרו לך את המידע והרתיעו אותך מהגשת תלונה - המשטרה מגנה עליהם טוב טוב, במקום לקחת את הטיפול עליהם. איכסה של מדינה! מחר אנחנו בתערוכה של גיסי בי-ם אז אין בישולים לשבת. יש לי פטור, נאכל אצל אמא שלי.

נכנסתי לסטטיסטיקה גם זה משו לא?

היה לי רספקט ללובשי המדים אחרי בקור בתחנה גם זה נגוז אולי הייתי צריכה להשתטח על הכביש כדי לקבל ניידת צמודה והתייחסות ראש המפלגה שיבטיח במצע הבחירות שלו קודמכול התייחסות לבטחון הפנים יקבל את קולי תעשו חיים בג'רוזלם, שמעתי שהחזירו את אוסף השעונים הגנוב למוזיאון האיסלם שווה ביקור!

maybesure

New member
אם היית משתטחת על הכביש

המאפיונר גם היה דורס אותך, ימח שמו. בטחון פנים.. מה זה? האלימות / עברינות / בריונות גואים ואין חוק. וכן... גם אני קראתי שהחזירו את רוב השעונים. הייתי שם בילדותי ואכן היה מה לראות. אבל אחרי כ"כ הרבה מוזיאונים לשעונים ותיבות נגינה בחו"ל לא ממהרת לשם. נשאיר את זה כאופציה פתוחה לפעם אחרת.

kdr

New member
שיר משולב שמתאים בול

שלחתי מסר ארוך, מסתבר שלא הגיע. מצאתי שיר http://www.youtube.com/watch?v=w-qE5SOKfrE&feature=PlayList&p=AD976FC17A94F518&playnext=1&playnext_from=PL&index=17 שמשלב את שתי התקוות. מקווה שתהנו מהחמין

w o m a n 10

New member
צונאמי של גשמים?

עדיף שיבוא לאט לאט ובטוח...
הפכנו לרפובליקת בננות.. גם להתרגז כמו שצריך אי אפשר
הכי חשוב שיצאת מהתאונה בלי פגע
סופשבוע נפלא לך ולכולם

w o m a n 10

New member
שיר לשבת ../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif עידית ../images/Emo124.gif

ימצא חן בעיני עידית
שיר שטוב גם לכל ימות השבוע.... נסו את זה בבית
http://www.youtube.com/watch?v=CrRGygdTrH4&feature=related - הפיל הכחול מילים: לירון אטיה לחן: לירון אטיה אני צועד מעל תהום, הולך על חבלים דקים ומשתדל שלא ליפול, זז בצעדים קטנים אבל מרגיש כבד מדי, זורק צרות מהכיסים עכשיו מרגיש יותר יציב, רואה את כל מה שעברתי מלפני הרוח שר, לוחש מילים שכבר שמעתי: "יהיה בסדר, אל תדאג, קח עוד צעד... אל תפחד" לא לאכזב, לא להחליק, אני רועד אבל מחזיק אין מקום רחוק, אין מקום גבוה אם אני ארצה, גם שם אוכל לנגוע עכשיו אני מבין, עכשיו אני יודע הכל http://www.youtube.com/watch?v=CrRGygdTrH4&feature=related רק בי החורף כבר מזמן נגמר והאביב חייך לי אמנם הוא לא אותו דבר, אבל זה מה שיש לי הנה אחי מושיט לי יד – מושך אותי קדימה ומשתדל שלא אפחד לא לאכזב, לא להחליק, אני רועד אבל מחזיק אין מקום רחוק, אין מקום גבוה אם אני ארצה, גם שם אוכל לנגוע עכשיו אני מבין, עכשיו אני יודע הכל http://www.youtube.com/watch?v=CrRGygdTrH4&feature=related רק בי הכל http://www.youtube.com/watch?v=CrRGygdTrH4&feature=related רק בי

בול פגיעה ../images/Emo23.gif

תגידי... את יודעת מהי אהבת נצח? מתחיל בנסיך שמתבונן בנסיכה מסתיים בקרח שמתבונן באשה עבת בשר

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif

את יודעת מהם החיים?
מחלה סופנית המועברת רק על ידי סקס

../images/Emo9.gif

תרשמי תרשמי... מה המשותף ל: נקודת ה G אסלה יומהולדת? גברים תמיד מפספסים אותה

קושקה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרדי למטה בחתימה שלי
קאפיש? הכנתי קדירת בשר לתפארת משפחת רון, לא לקחתי סיכון להכין חמין נשארת אופטימית שאשרוץ בים בשבת

מדינה בפשיטת רגליים וגם בפיסוק../images/Emo196.gif

אני זוכרת אחרי שרבין נרצח היתה כאן איזה מיני רעידת אדמה וחשבונות נפש שכאלו ,שכולם היו בטוחים שיותר נמוך כבר לא נוכל לרדת. היתה איזה תקווה/ציפייה לשינוי משמעותי ויסודי . פחחחחחח ....במציאות שהתהוותה ועדיין ,מסתבר שכל יום שעובר האלימות, הכוחניות, הרקבון, השחיתות מתפשטים יותר ויותר. אז אנחנו (השפויים/הנורמטיביים) עוצמים עיניים ועוקפים את המוקשים בדרך על מנת לא להתעמת , ובכך בעצם מעצימים את הבעיה והמצב. זה בדיוק כמו שהחרדים למשל , כפו על חברת פוקס להוריד את שלטי החוצות של בר רפאלי ונעם טור מעל נתיבי איילון, בתואנה שיחרימו את החברה אם לא....... חברת פוקס מיהרה וכיסתה את השניים על מנת להשביע את האריה החרדי שאם יבדקו לעומק , אני בטוחה שאחוז הקנייה שלו ברשת פוקס לא משתווה לקנייה של החילוניים. אבל אנחנו (החילוניים/השפויים/הנורמטיביים) לא משתמשים בכלל בכח שלנו לשנות כאן דברים ובשקט/האדישות שלנו אנחנו נותנים לחרדים/למשפחות הפשע/לאותם נהגים אלימים/לפוליטיקאים המסריחים להמשיך ולנהל כאן את החיים. בוקר טוב

בוקר נפלא ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חותמת על כל מילה שלך ב
בסדרי העדיפות שלי, בחרתי במודע לא להיות צודקת להיות חכמה כלפי עצמי
אין לי יכולת או אנרגיה לשנות את כל העולם ואחותו. מעדיפה לא לפגוע בעצמי בכעסיים ולנתב את האנרגיות למקומות שכן יש לי יכולות להשפיע. פליז, תסדרי שהגשם יפסק עד יום ראשון

יש משהו שאני צריכה לדעת

מושקו ....סידרתי לך ביום ראשון תהיה הפוגה לטובת אלו שלא יוכלו ללכת מחר לים

שתינו יחד תחת מטריה אחת ../images/Emo183.gif

תלכי גם בשבילי מושקו........ אני עם סדר יום עמוס הכולל מוסך, רבותא, קניות ואם ישאר לי כח אעלה את הכתבה על כרתים. אפרופו קניות יש לחברת פריד מצעים נהדרים וזולים . אלו הנמכרים בתפזורת ממש משתלמים , אפשר להרכיב צירופים שונים. ומי שרוצה לשטוף עיניים ולהתרשם מאופנות חדשות בעיצוב הבית יקח את רגליו ויילך לשוטט בדיזיין סנטר , מול קניון איילון . אולמות תצוגה עם מיטב החידושים וההמצאות, חנויות ברמה אירופאית , מציאות פה ושם ויש גם בית קפה מקסים. אחתת החנויות הכי מקסימות שבקרתי שם היא פאו ברזיל, המיבאת רהיטים מיוחדים מברזיל העשויים עץ וכמעט בלתי מעובדים. כנסו לאתר המצורף ותשוטטו להנאתכם. אני בכלל נסעתי לשם לסניף אופיס דיפו לקנות ציוד משרדי , וכמעט שחזרתי עם סלון חדש אבל זה כבר לפעם אחרת. יום נעים

../images/Emo124.gif רגע

בדיוק החלטתי להתחדש במצעים חדשים היכן ניתן למצוא את המצעים של פריד?
לחיי שבוע מחוייך

למעלה