שוקלד אגוזים
New member
גשם גשם בוא....../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
בוקר טוב....
נו??.......נכנסתם כבר לכוננות הטשולנט הראשון של העונה? הכנתם סירכם לחורף? לפי התחזיות ממרכזי החיזוי באירופה , אנו צפויים החורף לצונאמי של גשמים, ועל כל זה אני מאחלת לו יהי!
בנתיים תוציאו את המגפיים והמעילים מהנפטלין , יש לכם כאן רשימה של מקומות אטרקטיביים לטיולי סוף שבוע , ואת הטשולנט או שתקחו אתכם עטוף בשמיכות ל אחד היערות , או שהוא יחכה לכם שתחזרו....
....הנה כבר אני מדמיינת על הבוקר את הריחות ונראה לי שאלך לעשות חזרה גנרלית בעצמי
שבוע קשה עבר על כוחותינו , בעומדי בוקר בהיר ברמזור , הרגשתי לפתע חבטה גדולה בצד שמאל של האוטו , נהג שיצא במהירות ממפרץ חניה נסע לאחור תוך שהוא חוצה פסי הפרדה , לקח לי כמה דקות להתאפס, אבל הברנש כבר סובב את האוטו וסרב לתת לי פרטים , ברכתי הגומל והלכתי למשטרה , על פי מספר הרכב והבעלים , נתבשרתי שהוא שייך לאחת ממשפחות הפשע של עירנו .
ככה בערך נראיתי ........ אז קודמקול תרגיעו אני הולכת לוותר כנראה על ההשתתפות העצמית כי לא נראה לי שלאור ההתנהגות שלו אקבל פיצוי כספי , אבל חברת הבטוח שלי אמרה שתנסה . אז אם אתם נוהגים על הכביש תקפידו לבחור את אלו שנוסעים מסביבכם......
אני מקווה שגם לכם יש תרוצים משכנעים לנפקדות שלכם בזמן האחרון..
הנה סוף השבוע כבר בפתח , וזו סיבה טובה להפגש כאן
הולכת להכין תה צמחים וכבר חוזרת עם רשימת בילויים
בוקר טוב....