גשם גשם משמיים

J-סיקה

New member
גשם גשם משמיים

הייתי אתמול בחתונה בליד הנחל אבל לא אהבתי
מקום עם פוטנציאל אבל לעשות בגן שמסבים אותו לאולם מקורה הורס אמנם הרחבה רחוקה ממקומות הישיבה ככה שאפשר לשבת לדבר בלי לסבול יותר מדי רעש אבל העובדה שההגשה היא מזנונים אותי זה לא מרשים ואני לא אוהבת לעמוד בתור בשביל אוכל היתה מנה עיקרית והמלצרים כל פעם שהנחתי את המזלג שאלו אם אפשר לקחת לי את הצלחה ואני בעצבים "לא אני נחה.." כי אני אוכלת לאט וכשכבר פינו את הצלחת לקחו את הכל עם הסכום כאילו שאם בא לי עוד משהו אין... נגמר ... אחר כך היו מנות אחרונות בכיף המון פירות טרופים גלידה שרבט והכל לא על בסיס חלבי (כמובן מה גם שהיתה חתונה עם משפחה דתית מאוד...) התקליטן עלום השם שם מוזיקה מוזרה נורא אני מניחה שלפי בקשת הזוג אבל הרבה אנשים מלבד חברים קרובים של הזוג לא רקדו כי לא מצאו קשר בינם לבין המוזיקה ... יצאתי מאוכזבת

אתי@

New member
בעוד שבועיים גם אני בחתונה שם

מעניין איך יהיה. בכל מקרה - יכול להיות שזה קיטרינג חיצוני ולאו דווקא אוכל של הגן

*שיר

New member
הקייטרינג הוא קבוע "טעם וצבע"

בדרך כלל האוכל שלהם ממש טוב. אני חושבת שכמו בהרבה גברים, יש כאלה שאוהבים מזנונים (אני) ויש כאלה שרק בעד הגשה. זה מאוד אישי, ולכן אני לא חושבת שצריך לפסול את האולם בגלל זה.

maz

New member
הבהלת אותי ../images/Emo5.gif

ידוע לך כמה מוזמנים היו שם? היו תורים ליד האוכל או שפשוט הרעיון של מזנון לא נראה לך?

J-סיקה

New member
אני אישית לא אוהבת מזנון

אבל היה מי שאהב החתונה היתה סולידית וקטנה של 250 איש ... האולם היה ריק ולא היו תורים לאוכל מה גם שהיו 3 מוקדים שונים של מזנון...

maz

New member
נרגעתי...

האמת היא שגם אני העדפתי הגשה ולא מזנון (בניגוד לבן זוגי), אבל כל המקומות שהתלבטנו ביניהם הציעו רק מזנון, אז התפשרתי. מה שאני לא מוכנה להתפשר עליו זה עיניין התורים שגם לי מעלים זכרונות רעים ממחנות קיץ של הצופים. אצלנו יהיו פחות מ- 300 אורחים, כך שאני מניחה שיהיה בסדר. ועוד שאלה לבעלי/ות ניסיון: אחרי החופה נפתחים המזנונים. הם אמנם פתוחים כל הערב, אבל בכל זאת, איך דואגים לכך שלא כולם יגשו ביחד לאכול? חוצמזה, לפני שהתחלתי להתעניין בנושא, לא היה לי מושג שמזנונים פועלים בדרך כלל כל/רוב הערב ותמיד היתה לי הדילמה: האם לאכול ולבאס את הזוג או לרקוד ולותר על האוכל. היום אני יותר חכמה, אבל אני מניחה שרבים אחרים מאורחי בורים כפי שאני הייתי. אז מה עושים

סיגל2

New member
מאז, גם לנו היו מזנונים בחתונה. מה

שעשינו קבענו עם התקליטן שישים מוזיקה לריקודים לאחר החופה לכ- 10 דק´, כך שמי שרצה רקד כבר אחרי החופה ומי שרצה הלך ישר לאכול וכך לא היו תורים ליד המזנונים שהיו במידה מספיקה בכל מקרה והיה שפע של אוכל.

maz

New member
ומתי מחליפים מוזיקה?

כלומר, אחרי ה- 10 דקות הראשונות ממשיכים עם מוזיקה לריקודים או עוברים למוסיקת רקע, או אולי מוזיקה למבוגרים?

סיגל2

New member
אחרי ה- 10 דקות הוא מנמיך את

המוזיקה ועובר למוזיקת רקע או למה שתגידו לו לשים, זה לבחירתכם.

*שיר

New member
../images/Emo45.gif ככה בדיוק היה אצלנו

מיד אחרי החופה היתה מוזיקה קופצנית לצעירים לרקוד, הזקנים הלכו לשולחנות ולאכול אחרי איזה רבע שעה ה-DJ עבר למוזיקה קצת יותר רגועה בשביל לתת לכולם ללכת לאכול.

dorlim

New member
הצעה - איך לנתב את האורחים לאוכל ../images/Emo21.gif

אחרי התייעצויות עם התקליטן ועם הגן - יש לזה פתרון ובלבד שאתם מוכנים שלא תהיה "הפסקת אוכל": מבקשים מהתקליטן שינווט את האורחים באמצעות המוסיקה. המבוגרים רצים לאכול מייד אחרי החופה ואילו הצעירים עושים מה שמתאים להם ואם שמים מוסיקה לצעירים - הם יהיו על הרחבה והמבוגרים יאכלו ... אח"כ מחליפים את המוסיקה (פסדובלה, טנגו וכו´) - המבוגרים קמים לרקוד והצעירים הולכים לאכול. כך כולם אוכלים ורוקדים בתחלופה מסוימת. אחד הדברים שצריך להקפיד עליהם אם רוצים לעשות את זה הוא קבלת פנים עשירה . בהצלחה

maz

New member
מבקשת חיזוק לדעתי על תקליטן

מה דעתכם על דורון מחד סיטרי?

למעלה