גשם וברקים!!! בבת אחת!

נופר30

New member
נכון ממש קר

הפסקתי את סידור הבית מרוב שקר לי אולי זה משהו שהעולם מאותת לנו לאור החדשות מהבוקר ?

אתי@

New member
../images/Emo183.gif יורד לי גשם על הכביסה ../images/Emo10.gif

האמת היא שהתחשק לי קצת גשם, אבל לא בדיוק כשתליתי כביסה.

אוסנת123

New member
הכביסה שלי!!!!! ../images/Emo10.gif

שכחתי להוריד אותה אתמול!!! איפה יורד עכשיו גשם??? אני בראשל"צ ופה עדיין רגוע.

אוסנת123

New member
הגשם הגיע ובגדול!!!

התחיל פה לפני 2 דקות מבול!!! ואני צריכה לצאת לפגישה מחוץ למשרד ולא ברור לי איך!!! אין לי מטריה ואין לי מעיל ויש לי סנדלים וחולצה קצרה!!! לא נעים... שלא לדבר על הכביסה שלי....

נופר30

New member
ולכן תמיד אני מייבשת במייבש

מהיר ריחני ולעולם לא תלויים בשמש

fila

New member
אני מתה על כביסה עם ריח טוב

ובכלל אני נזכרת שאני ממש רוצה לקנות מייבש ...... שאלה ממש דבילית : באיזה מרכך אתן הכי אוהבות להשתמש? אני ממש אוהבת את "סופט סוד" הכחול יש לו ריח מעולה! אמא שלי משתמשת עם בדין הסגול ואני אוהבת "לחלוף" ליד החבלים שלה.... בכלל נראה לי שאצל אמא שלי הכביסה יוצאת יותר טוב משלי

daldan

New member
משום מה נראה לי שלחמתי בכביסה

תמיד נשאר הריח. ואני לא מצליחה לשמור את הריח (אגב גם בדין סגול) יש לכם רעיון?

נופר30

New member
אני משתמשת בנקה הסגול ( זה שאמור

להקל בגיהוץ) יש לו ריח מדהים שגם נשאר הרבה זמן

אתי@

New member
לא משהו קבוע

לפעמים סופלין, לפעמים סנו מקסימה... גם הצבע לא קבוע, לפי מה שמתחשק לי כשאנחנו בסופר. בד"כ יש לי התמכרות לריח מסוים ואז אני קונה הכל בריח הזה
למשל בפעם האחרונה התחשק לי תפוח, אז קניתי: מרכך כביסה סבון לתלייה על האסלה מפיץ ריח לשירותים מפיץ ריח חשמלי (שכחתי את השם) מנטוס תפוח (מדהים) הכל בריח תפוח
לפני זה היתה לי התקפת "ריח ים"

rona25

New member
לי יש התמכרות קשה למכונת הכביסה

נקודה אני פשוט חולה על הפעולה הזו והריח... אח.... במרכך אני לא משתמשת מאז שהוא דפק לי את מכונת הכביסה אבל הבגדים יוצאים ממש בסדר. ומייבש הכביסה שוכב בבית כאבן שאין לה הופכין כבר כמה שנים... נו טוב אולי כשיגיעו הצאצאים אז נעשה שימוש במייבש

kisses

New member
זה מרכך כביסה שמשאיר ריח נעים

גם לאחר שהסרחת את הבגד זה ניקרא lenor stay fresh

fila

New member
חבל שאין כאן... או שאולי מזל

אחרת בטח היו אנשים שחושבים שאם לבגדים שלהם יש ריח טוב אז יש להם לגיטימציה לא להתקלח
(ויש כאלה|איכס|)

שוני3

New member
אני עם כפכפים וחולצה קצרה!

ממש בשניות אלה מתחיל פה מבול!!!! אני מאד מקווה שעד 17:00 זה יפסיק כי אין לי מטרייה ואני צריכה לחזור היום הביתה באוטובוס!

nikit1

New member
../images/Emo186.gifאני מתה על גשמים אבל לא

כשאני בחולצה לבנה דקיקה ובלי מטריה, מחלימה משפעת... נרטבתי בטירוף ונאלצתי לוותר על המשך היום באוניברסיטה. לפחות עכשיו אני בטרנינג כייפי עם כוס תה מהביל ביד...

למעלה