התחיל פה לפני 2 דקות מבול!!! ואני צריכה לצאת לפגישה מחוץ למשרד ולא ברור לי איך!!! אין לי מטריה ואין לי מעיל ויש לי סנדלים וחולצה קצרה!!! לא נעים... שלא לדבר על הכביסה שלי....
ובכלל אני נזכרת שאני ממש רוצה לקנות מייבש ...... שאלה ממש דבילית : באיזה מרכך אתן הכי אוהבות להשתמש? אני ממש אוהבת את "סופט סוד" הכחול יש לו ריח מעולה! אמא שלי משתמשת עם בדין הסגול ואני אוהבת "לחלוף" ליד החבלים שלה.... בכלל נראה לי שאצל אמא שלי הכביסה יוצאת יותר טוב משלי
לפעמים סופלין, לפעמים סנו מקסימה... גם הצבע לא קבוע, לפי מה שמתחשק לי כשאנחנו בסופר. בד"כ יש לי התמכרות לריח מסוים ואז אני קונה הכל בריח הזה
למשל בפעם האחרונה התחשק לי תפוח, אז קניתי: מרכך כביסה סבון לתלייה על האסלה מפיץ ריח לשירותים מפיץ ריח חשמלי (שכחתי את השם) מנטוס תפוח (מדהים) הכל בריח תפוח
נקודה אני פשוט חולה על הפעולה הזו והריח... אח.... במרכך אני לא משתמשת מאז שהוא דפק לי את מכונת הכביסה אבל הבגדים יוצאים ממש בסדר. ומייבש הכביסה שוכב בבית כאבן שאין לה הופכין כבר כמה שנים... נו טוב אולי כשיגיעו הצאצאים אז נעשה שימוש במייבש
כשאני בחולצה לבנה דקיקה ובלי מטריה, מחלימה משפעת... נרטבתי בטירוף ונאלצתי לוותר על המשך היום באוניברסיטה. לפחות עכשיו אני בטרנינג כייפי עם כוס תה מהביל ביד...