גשם זלעפות ואמא שלי בחלום

אור_30

Active member
היי אלישבע היקרה,

רקע: אני לומדת להיות איתי בלי הנטל של אמא, כל פעם תסבוכת אחרת שלה בחייה.
אני שומרת מרחק מאמא שהביאה שוב כלבה בפעם ה10 ב3 שנים שאנחנו לא גרות יחד.
זה היה ברור שיימאס לה תוך חודשיים.
אמרתי לה שלא אעזור לה למכור אותה שתתמודד לבד אחרי שכל פעם אומרת "זו פעם אחרונה" די! לא רוצה לקחת בזה חלק! נמאס מכפייה ושיגעון.
נמאס שכל בעיה שלה, היא גם שלי. לא! אני אדם בפני עצמי
היא צריכה לשלם על הבעיות שלה, לא אני. היא צריכה להפעיל שיקול דעת בחיים.
אני מתמקדת עכשיו בעבודה- לימודים, בעניינים שלי.
משרת ניהול ראשונה מאוד מאתגרת ומטרגרת את הטראומה מהילדות.
היא שלחה לי הודעה במוצא"ש, אחרי שלא דברנו בערך 3 שבועות (איזה כיף), שאלה מה איתי
ועניתי שעמוסה, לא שאלתי חזרה במכוון. לא באלי שישאבו אותי.
לרוב כשנפגשות, אנחנו באות לאמא שלי, היא לא מתאמצת לצאת מהבית מלבד עבודה או דברים שצריכה.
תמיד ממציאה תירוץ אחר כדי לא לצאת.

אמא שלי יכולה להיות אישה עצבנית ופסיכוטית, ויכולה להיות קסם של שמחה ואור!!

עם בת הזוג: אני עדיין לומדת אותנו, כל הזמן חיפשתי אנשים, עכשיו כשאני עמוסה, אני מחפשת שקט.
המשפחה שלה בקיצון השני- קור אימים, מדברים על ידע לא מעניין ולא על החיים עצמם, אגו, התנשאות, לא בגובה עיניים, עלאק מנומסים וכו. זה גרם לי לראות את המשפחה שלי אחרת.

מתעוררת לגבי המטפלת (הזמנית לשנתיים) שככ הייתי מאוהבת בה ומסנוורת, רציתי שתהיה אמא שלי
ואני בהלם מהרבה דברים שגיליתי, לצערי הפכתי אותה לאלוהים, ואני מגלה שהיא אדם עם קשיים משלו.

תוספת לעריכה:
נאמרו לפני כמה ימים מילים מאוד קשות מצידה, אבל הייתי צריכה את הגבול הברור סופסוף אחרי 9 חודשים! זה נמרח מדי וגם חויתי דיכאון.
הדמות שהערצתי נשברת לי ואני בהלם
אני ממש ממש חוזרת לחיים. מרגישה "פריחה" שקשה לי להכיל
הרבה גדילה, זה מעייף
אני חושבת שהחלום הזה משמעותי מאוד והוא לא סתם.
אני חושבת שהרקע שנתתי מעבר הוא כן רלוונטי.

החלום:
חלמתי שהיינו לבד, אני ובת הזוג
וקבענו עם אמא שלי, שתבוא אלינו
אמרתי שהיא בטח לא תבוא, כי היה גשם זלעפות!!!! ברד, אני חושבת שהיו גושי קרח
ופתאום היא הגיעה עם הכלבה שלה
בשמחה! אופטימיות, מגנטיות, כזו אנרגיית חיים!
והייתה מאוד שונה אנרגטית
האנרגיה שלה הייתה מאוד מבינה עניין ומכילה, במקום לזרוק את עצמה עליי
הייתי ממש מופתעת שהיא באה

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
החלום על ביקורה של אימא ביום גשם וברד

הגשם נפתח ביום סערה וברד עם גושי קרח. קוררר כלבים... את ובת זוגך קבעתן שאימך תבוא היום, אבל את סקפטית בגלל מזג האויר.

הפתיחה היא אמביוולנטית. מצד אחד ואת וחברתך הייתן (לא לבד כמו שכתוב!), אלא דווקא ביחד! אבל אין ביניכן בחלום כמעט קשר ורגשות. הפתיחה די טכנית, ולכן בחרת במילה "לבד". אולי זה משקף את מערכת היחסים איתה. ברקע כתוב שהיא לא התקשרה זמן רב וזה לא הפריע לך וגם לא רצית להיפגש איתה ( "שישאבו אותך") בנוסף יש לך עניינים אחרים בחיים (משרה בכירה) ואת מחלימה ממשבר אהבה נכזבת למטפלת שלך. החלום נפתח בכך שהזמנתן את אימך לבקר אצלכן. אולי כדי לא להיות "לבד", כלומר "ביחד". אולי אימך שיכולה להיות גם אישה של " קסם של שמחה ואור!!" ( לא להאמין ממש!!) היא תשפר את היובש או הנוכחי ביניכן והבדידות בקשר שלכן. את סקפטית לגבי הענות אימך לביקור. יורד גשם חזק וקר, זה תרוץ לאימך לא לצאת מהבית. הגשם והקור - לא גורמים לכן להרגיש חמימות ביחד! את מעוניינת שאימא תגיע ומאוכזבת ממזג האויר הזה! מדהים איך החלום שלך הוא חלום שבו אימא יכולה לעשות מעשה טוב! לבוא לבקר אותך עם חברתך! הגעגועים הסמויים לאימך, הם גם כן חלק מהשינוי שחל במערכת היחסים ההפכפכה ביניכן. בחלום -את רוצה שהיא תבוא , במציאות – זה לא תמיד ככה והיא גם אינה מרבה לצאת מהבית החלום אינו בהכרח משקף את המציאות האמיתית, לא את מה שאת חושבת בתת ההכרה, או מה שאת היית רוצה שיקרה.

והרצון שלך בחלום התגשם מעל ומעבר! אימא באה, לא לבד – עם הכלבה, עכשו אתן ממש לא לבד! אימא באה, לא סתם!! "בשמחה! אופטימיות, מגנטיות, כזו אנרגיית חיים! והייתה מאוד שונה אנרגטית האנרגיה שלה הייתה מאוד מבינה עניין ומכילה" – תאור מדהים, גם החלום שהתחיל לא ממש טוב, הפך לחלום נפלא ומראה שיש תקווה ליחסים עם כל מי שנמצא בחלום!!

החלום מביע הגשמת משאלה! אימא עשתה דבר גדול והתעלתה על עצמה. איזה כיף!! אולי החלום יגשים את עצמו גם במציאות???

אשמח לחוות דעתך.

אור_30

Active member
ואוו
מאוד מדויק
תודה רבה יקרה.

אמא אכן יכולה להיות גם אור. אני פשוט כרגע בגירעון אנרגטי, שומרת על עצמי מאוד מאוד כדי שאוכל לתפקד בעבודה-לימודים.
זה דורש ממני המון גדילה וזה מאוד מעייף אותי. אני חייבת לשמור את האנרגיה שלי.

עצוב לי לראות את הבדידות בקשר עם בת הזוג.
מקווה שנצליח לגדול יחד, יש פוטנציאל גדול
אני צריכה ללמוד יותר להתחשב, יותר עצמאות לפעמים
היא צריכה ללמוד פחות לרצות (ריצוי), שיהיה לה את עצמה יותר, גם עצמאות תכלס, פשוט בדרך אחרת.
יש מקום ליותר מרחב ופחות "דבק". דבק הוא לא חום.. לצערי

ההתחלה הייתה מדהימה.
אח"כ התערבבנו מדי
עכשיו מנסות דרך חדשה שוב לאינדיבידואליות
גם התעוררות שלי ושלה מול המשפחה שלה (בעיקר שלי. מאוד קשה לה עם זה. חשבה שהם "מושלמים" והמשפחה שלי ה"רעה". הם רחוקים שנות אור מלהיות "מושלמים")

למעלה