גשם יורד מוחק דמעה אחרונה

רעוּת

New member
גשם יורד מוחק דמעה אחרונה ../images/Emo182.gif

אמג, שמישהו יעשה לי המתת חסד בבקשה ויגאל אותי מניתוחי שונות ומבחני F למליון מדגמים
. או שסתם תענו על השאלון הזה במקום
. מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? ממה אתם צריכים הפסקה? לאיזה שקרים אתם מאמינים? מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר
? לחזרה של מי אתם מחכים? איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?
" איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? איזה צל מעיב עליכם? "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" של מה אתם עבדים
? איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')? הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם? מה יש לכם במגירות
?

DeepThoughts

New member
אחח סטטיסטיקה

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? מחשבות... הכרית ספגה הכל... איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? אממ ממה אתם צריכים הפסקה? מהעובודה לאיזה שקרים אתם מאמינים? שהכל יהיה בסדר מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? מדליקה חימום לחזרה של מי אתם מחכים?אממ איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" תאמת זה באמת מחזק איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? lonliness יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? לא יודעת איזה צל מעיב עליכם? שגרה "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" מחשבות, מחשבות של מה אתם עבדים? של הוט איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')?ג'אנקפוד, קפה והאח הגדול.. הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם? כנראה מה יש לכם במגירות? אני שומרת הרבה ג'אנק ואז שאני צריכה משהו אנלא מוצאת 24/3 רונלה בב"ש, מי מגיע? החץ מורעל, שחור תראי

תמרוש5

New member
../images/Emo202.gif

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? אני מניחה שרוב השינויים שלי קורים בלי שאף אחד יראה או ישמע.. איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? לא יודעת. ממה אתם צריכים הפסקה? מלחיות? לאיזה שקרים אתם מאמינים? אני די בן אדם חשדן. אולי רק לשל עצמי. מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? יושבת צמוד מאוד למפזר חו
לחזרה של מי אתם מחכים? אני מניחה שרק חזרות שלא יקרו וכו'. איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" לא יודעת. איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? לא יודעת. (וואו תשובות יפות יש לי.) יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? רגיל אני חושבת. איזה צל מעיב עליכם? האמת שאתמול די השתחררתי מהמועקה הגדולה. "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" כל כך. משפט המפתח לחיי. של מה אתם עבדים? בלה בלה לא יודעת. איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')? קפה וסיגריותP: הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם?לא. מה יש לכם במגירות? בעיקר זבל.

רעוּת

New member
.Bottle up and explode over and over

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? ייאוש. איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? הסיפור של לא להבריז מהלימודים. זה החזיק קצת. ממה אתם צריכים הפסקה? מהכל
. לאיזה שקרים אתם מאמינים? בעיקר לאלה שאני מספרת לעצמי מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? הייתי אומרת מפזר חום, אבל זה לוקח מלא חשמל, ואין לי כסף
אז בעיקר לרעוד מקור, זה גם אמור לחמם וגם שורף קלוריות. לחזרה של מי אתם מחכים? של חברה מדרום אמריקה
ואז לפני כמה ימים היא התקשרה ואמרה לי "אני לא חוזרת בשבוע של היומולדת שלך, אני מאריכה בחודש", ואז אמרתי לה "אמג, הלוואי שישדדו אותך ויאנסו אותך בבוליביה"
רק בפחות בוטות. איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" זה בעיקר מכעיס אותי איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? כל מה ש- p<מוות יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? נמוך, אבל לא מספיק בשביל להסביר למה אני מתעלפת בלי סיבה %$%^$%^ איזה צל מעיב עליכם? הציון שקיבלתי היום בעבודה בניסויית
. ולא, זה לא מעניין אותי שזה מעל הממוצע ושדפקו את כולנו במידה שווה ושלא היו מאיות. צרת רבים נחמת טפשים
. "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?"
של מה אתם עבדים? של החוג לפסיכולוגיה
. איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')? דיאט קולה בעיקר. הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם? למה לא מה יש לכם במגירות? לא זוכרת, מזמן לא פתחתי אותן. כל מיני דברים מהתיכון נראה לי. ואמג, תענו
עושים לי פה פרשס
ואין לי כוח להסביר מהזה פרשס, המבין יבין
.

bזוהר

New member
רק כי רעות כל כך מתחננת...איזה שם יפה זה רעות

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? מחשבות בעיקר. איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? הסיפור שאינו נגמר נגמר ממה אתם צריכים הפסקה? מאנשים. לאיזה שקרים אתם מאמינים? לאלה שמראים לי את האמת, לאלה שאני רוצה להאמין מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? כל מה שאפשר. בחדר שלי תמיד חם, אני ממש סובלת מקור, שנה שעברה היינו בפולין והיו כמה שעות שקפאתי מקור מטורף בלי שום אפשרות/כוח רצון לחמם את עצמי וזה היה אחד הדברים הקשים. לחזרה של מי אתם מחכים? של דניאלה? אה ושל הכלב של השכנה שנעלם! איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" זה כיף. אבל בדרך כלל אומרים לי "תבכי, תבכי", וזה בכלל כיף! איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? מה, יש כזה דבר? את מבטלת אותו דרך הסנפה עישון או הזרקה? :) יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? נראה לי שהוא נמוך. איזה צל מעיב עליכם? נכון יש את המשפט על בנאדם פחדן שהוא פוחד מהצל של עצמו? אז אני באמת נבהלת מהצל של עצמי כשאני הולכת בלילה לבד. ואז אני צוחקת על עצמי כזה.. "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" אויי כל כך! של מה אתם עבדים? רק של עצמי איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')?בעיקר ג'אנקפוד. הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם?סבבה. מה יש לכם במגירות? הו! כל מיני דברים הזויים :)

רעוּת

New member
אמג, לא *כזה* התחננתי ../images/Emo7.gif.

ואם לך היו קוראים על שם שיר-יום-זכרון וזה היה מקור להרבה בדיחות שחורות, נראה אם עדיין היית חושבת שזה שם יפה

horse 1212

New member
לילה קררר

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? סוד כמוס. איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? This is not the end, but it's certainly not a beginning... אבל העניין עם עם הרכיבה והסוסים והתחרויות היה ונגמר, כן. ממה אתם צריכים הפסקה? מהפוליטקה. אההע. לאיזה שקרים אתם מאמינים? של אורי גלר. ושל המחנכת שלי, שטוענת שהיא לא שונאת אותי. מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? רצה רצה רצה. לחזרה של מי אתם מחכים? כבר לא מחכה לאף אחד. איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" זה מכעיס לאללה. איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? לרוב כאבים פיזים, האמת. יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? גבוה. איזה צל מעיב עליכם? "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" אכן. של מה אתם עבדים? של 209 תלמידים מהשכבה שלכל אחד מהם יש 85922 בקשות וטענות שונות. איי איי איי, צרות של יו"ר מועצת תלמידים. איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')? ששש, זה סוד. הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם? לא. זה הכל רק משחק של דמעות. מה יש לכם במגירות? איזה מהן? אבל בעיקר המון מכתבים.

אז מה אם פירסמת את זה לפני נצח.

מה קורה אצלכם בלי שאף אחד יראה או ישמע? הרבה תהפוכות שרוב האנשים מסביב לא מודעים אליהן בכלל. איזה סיפור היה ונגמר אצלכם? עישון, אני מקווה. ממה אתם צריכים הפסקה? מהצבא. מזל שזה קורה אוטוטו
וברצינות - מרגשות. לאיזה שקרים אתם מאמינים? שיהיה בסדר. מה אתם עושים כדי להתחמם כשקר? תלוי בסיטואציה. חיבוק. תה/קפה. התחפרות בפליז. לחזרה של מי אתם מחכים? שלי. איך זה גורם לכם להרגיש כשאומרים לכם "אל תבכי/ה?" זה בד"כ גורם לי לבכות יותר. איזה כאב אתם נוטים לבטל ולא לתת לו את המקום שמגיע לו? אממ שאלה טובה... יש לי נטייה להגיד על הרבה דברים "סתם" ולבטל אותם בפני אחרים לפחות, גם אם בפנים אני נותנת לכאב את המקום שלו. יש לכם לחץ דם נמוך או גבוה? האמת שלרוב הוא מושלם, 110/70. אני חובשת מחונכת ששותה מספיק
איזה צל מעיב עליכם? "צל על הלב". ושל אח שלי, קצת. "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט...?" כל כך. אוף. של מה אתם עבדים? "כולנו מכורים של מישהו..." איזה רעל אתם צורכים (קפה/סמים/ג'נאקפוד וכו')? קפה ואלכוהול. איזה כיף לא להגיד סיגריות יותר! הייתם רוצים למחוק את הדמעות שלכם? לפעמים כן, אבל בסופו של דבר אני יודעת שלכל כאב ש מקום וסיבה בחיים, ולכן גם לכל דמעה. אבל, נגיד, הייתי שמחה למחוק אירועים של דמעות בפומבי. מה יש לכם במגירות? אלוהים, כל כך הרבה ניירת. אתם יודעים, מכתבים ממסגרות שונות, כרטיסים של הופעות/הצגות/סרטים, הרבה ג'אנק עם משמעות אישית.

למעלה