"גשם כבד עומד ליפול"-המילים!

yellow cheese

New member
"גשם כבד עומד ליפול"-המילים!

גשם כבד עומד ליפול/אביב גפן איפה היית ילדי תכול העין איפה היית ילדי הקטן טיפסתי על ראשי הרים ועברתי הלכתי בכביש הראשי וזחלתי בתוך יערות עמוקים הסתתרתי יצאתי אל חוף האוקיינוס שמת לי נכנסתי לקבר שתמיד מחכה לי עוד מעוד עוד מעט עוד מעט כי עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה שם ראית ילדי תכול העין כן מה שם ראית ילדי הקטן ראיתי שועל וזאב מחכה לו ראיתי שביל זהב שאין איש הולך בו ענף שחור שזורם עם המים איש עם פטיש הפוצע ידיים *מקווה שעזרתי למישהו.... בה ביי, שירלושית~**

NesheM

New member
מותק דבש..

דבר ראשון - welcome back! דבר שני - זה לא כל המילים....

המשך...

איש עם פטיש שפוצע ידיים ראיתי חלון שהולך על כביים איש בלי לשון מדבר ללא הרף וילד ישן עם רובה ועם חרב עוד מעט.... ומה תעשה עכשיו ילדי תחול העין כן מה תעזה עכשיו ילדי הקטן עכשיו אני יורד כי הגשם בשער עכשיו אני הולך עמוק אל תוך היער איפה שיש אנשים בלי ידים והחרא עולה שם ומציף את המים ויונים מתות מכוסות עלי זית ופנים של טליין מסתכלות מכל בית שם הכל מכוער ולנפש אין ערך הצבע שחור והאפס הוא מלך ואני רוצה לספר ולרשום וליחיות את זה להביא את זה הנה שכולם יוכלו ליראות את זה לעמוד לבדי מול הים בו טבעתי להכיר את השיר שידעתי ושרתי עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול

שירי....

New member
שני דברים

זה השיר של אביב גפן שאני הכייייייי אוהבת דבר שני זה לא כל המילים!

למעלה