גשם קל בסביבת יהוד-לוד

בועז ד

New member
ישנו פורום מזג אוויר../images/Emo24.gif

לחברים שלום: ישנו פורום מזג אוויר בו תוכלו להתעדכן בכול האירועים בארץ ובעולם כולכם מוזמנים
בועז

ברווזון, אתה מטמא את הפורום שלנו. ה

הפעם הגזמת. רד מאיתנו. אתה אישיות לא רצויה כאן.

חזרתי ממועדון זמר ישראלי - דיסקו מש

משלנו...אני חולה על מועדונים כאלה....לתפוס ראש ומומלץ לכולם. תנסו ואל תשללו סתם. זה הטרנד החדש במסיבות בארץ בשנה האחרונה

רוקדים בטרוף - דיסקו ישראלי, אבל צר

צריך לאהוב את הז´אנר הזה. אני חולה על מוזיקה ישראלית שאפשר לרקוד אותה כולל מזרחית (אבל לא מזרחית כבד)

אני חזק בקטע של דיסקו...

לא ממש אוהב מזרחית - האמת שזה די מעצבן שפתאום שמים את זה במועדון.

אני מדבר על דיסקו ישראלי לדוגמא

שירים של טיפקס, בני ילד רע, לגור איתו, לעולם בעקבות השמש, אתה תותח, היא לא יודעת מה עובר עליי של שלמה ארצי, וכו´ - שירים פיצוץ שרוקדים אותם באטרף בדיוק כמו שירים לועזיים. שוב כפי שאמרתי, צריך לאהוב את הז´אנר. ב"ה בחתונה שלי, אם אני אעשה מסיבה על טהרת כחול לבן - רק דיסקו משלנו. בחלק מהמועדונים הללו רוקדים גם על כיסאות ושולחנות, ואווירה כייפית ביותר. שעתיים וחצי של שכרון חושים כחול לבן

כן כן זה מה שאני מתכוון גם...

למרות ששרית חדד לא בדיוק נכנסת לי שם... גם דיסקו לועזי אני מאוד אוהב - הכוונה לשנות השבעים והשמונים, חבל שזה ז´אנר פחות מוכר ופחות מוערך במדינה שלנו...

m70

New member
נימרוד,אם אתה קולט רדיו ירושלים

בסביבה שלך,יש תוכנית מצויינת בנושא בכל יום שני בין 22 ל-24. התוכנית הכי טובה בארץ בנושא.

רדיו י-ם אני לא קולט...אבל

יש את "מנהרת הזמן" ברדיוס 100 FM, יש את ערוץ VH1 CLASSIC וגם כמובן את האוסף הפרטי שלי. ככה שאני די מסופק...

m70

New member
אני לא קולט את הערוצים שנתת לצערי

אבל אנשי גוש דן שקולטים רדיו י-ם אומרים שהתכנית שציינתי היא הטובה בארץ במה שנוגע לשיבעים-שמונים.

Dark Muse

New member
היה גשם קל בבת ים בשעה 4 בבוקר

ומוזיקה עברית = איכסה (חוץ מברי סחרוף)

למעלה