גשם ראשון הגיע ! תודה לאלים

Nizzan Cohen

New member
גשם ראשון הגיע ! תודה לאלים ../images/Emo13.gif

כיף כיף כיף ! חורף להיות מתחיל
וגשם וטיפטוף וקור וכיף !
חורף נעימ לכולם !

Justin Angel

New member
ראיתי, שמעתי, ברחתי בכל המהירות

בניגוד לאופטימיות הפאגאנית שלי אני יודע עובדה אחת מאוד מפחידה - הגשם הראשון מנקה באופן ניכר את האוויר מאירוסלים ולכן אותם גשמים ראשונים מלאים בזבל ומהווים לטעמי סכנה לבריאות. תרגום: יש הרבה לכלוך באוויר באופן רגיל (למשל בראשון לציון ההמוצע עומד על 50 איכסה לסמ"ק), שיורד גשם הוא מנקה חלק סביר מהאיכסה, הבעיה עם הגשמים הראשונים שהם מנקים הרבה איכסה ולכן מורידים איתם הרבה איכסה על האנשים שרצים לעמוד בגשם או הלא-מיודעים באמת שמנסים אפילו לשתות או לטעום אותו. תרגום הלאה: זה כמו לשתות את המים של רצפה שעשו לה את הספונג'ה הראשונה אחרי חצי שנה שלא ניקו אותה. כנראה שזה מאוד לא בריא. מסקנה: לגשם השלישי\רביעי שיירד אני מתכנן לרוץ החוצה בצרחות ובחדווה. (וזה היה שלושים שניות בראש של ג'סטין שאתם אף-פעם לא מקבלים בחזרה)

ובתרגום לעיברית...

רוצו על נפשותיכם לאילת!!! הגשם היורד הוא רע! גשם חומצי, האאאאאאא.... ץתורשו לחזור רק בנובמבר, לקראת היומולדת שלי... *5 שניות במוח של סיון שלא תקבלו יותר

אפילו אצלנו כבר מריחים את הסתיו בא.

אז כתבתי שיר. מקווה שתאהבו. שבת ראשונה של סתיו. על רגבי אדמה היא פוסעת המלכה הראשונה של הסתיו בניחוח יורה היא נוגעת ומאפירה כל ענן וכל עב. באורה העמום היא לוחשת פרפרים לבנים בשובל שמלתה היא קרובה ואפשר כבר לגשת בוא דודי ונלך לקראתה. הו שבת בת-סתיו ואם-גשם כל הקיץ נמתין לבואך הכנו יינות וגם לחם ונרות נדליק לכבודך. עץ הרימון נתן פרי ואנו לבושים בלבן והכל מסודר למשעי ויש מקום בראש השולחן. הצטרפי והעניקי חסדך הו כלה, הו סנונית ראשונה, של ימים אפורים, של לילות זוהרים ומעל גם תלי - לבנה.

Nizzan Cohen

New member
יאפה ../images/Emo13.gif.

כן... באמת שכחתי עונה אחת... חיחיחי... טמבלשכמותי
. והגשם הספציפי שלי הוא בגדרה
יי!
כיף לי
. אז.... סתיו שמח לכווווווולם

ebonyW

New member
אהבתי מאוד ../images/Emo140.gif

היום אחה"צ ישבתי בחצר עם הכלבה שלי והתענגתי על הרוח המלטפת, על איוושת העלים ועל כל הירוק מסביב. השיר שלך ממש הוציא לי את המילים מהמחשבה
מאוד נהניתי לקרוא. תמשיך כך
Blessed Be
אבוני

כלם מזמנים להמשיך בטקסי הורדת הגשם

מסתבר שהם עובדים כמו שצריך. כלומר את ה"תודה לאלים" הייתי ממליץ לבטא בדרכים יותר מעשיות

Nizzan Cohen

New member
המממממ.....

אוקי דוקי
. אני חושב שאם אני לא אשאל אני אשאר טיפש. אז זה זמן טוב לישאול
... אפשר הצעות למוטיבים ? כלומר... רעיונות לטכס ?

L e s t a t

New member
אתה יכול לערוך טקס הודייה לאלי הגשם

במידה ואתה מאמין באלים שגשם הוא התחום שלהם.. או פשוט לערוך טקס הודייה לגשם או טקס סמלי להורדת גשמים. אני מציע לך להישאר יצירתי לא משנה באיזה טקס תבחר לבצע.

זה קטע מאוד אישי.

יונתן, לדוגמה, דיבר בהודעתו על טקסי "דומה מושך דומה". הוא השתמש בדברים שמזכירים לו את הגשם או את בואו בכדי למשוך אותו ולכבד אותו. בשבילי, למשל, טקסים כוללים בעיקר שני חלקים: א. התבוננות והרהורים. - כלומר, בהנחה שהגשם כבר בא, החלק הזה יכלול יציאה אל הגשם, שהייה בו, התבוננות בו וניסיון לחוות אותו על מהותו. אולי גם בתוספת של ניתוח שכלתני ורגשי של המצב. ב. יצירה. - נתינת כבוד לגשם ע"י עיסוק ביצירה לכבודו. יצירה יכולה להיות תחום רחב מאוד מאוד של נושאים, כאשר אני מתמקד בד"כ בכתיבת שירה, בציור או בנגינה. בכל מקרה, אתה יכול לערוך טקס "דומה מושך דומה"; אתה יכול להתבונן וליצור כמוני; אתה יכול ללמוד על הגשם; אתה יכול לנסח ולשאת תפילה לגשם / אלי הגשם (אם אתה מאמין בכזה, כזו או כאלו) או כל ישות אחרת החולשת על תחום זה; ואתה יכול לצאת לטיול ולראות את השפעותיו של הגשם (לכשיבואו - שלוליות, ריח של גשם, צמחים חדשים וכיו"ב). בכל מקרה - תהנה! -רובין עוטה המגבת.

למעלה