גשם של עצב... סתם לקטר

ענתי44

New member
גשם של עצב... סתם לקטר../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

בחוץ עכשיו גשם יורד לו משקה את הגינה של אמא, זו שכבר אין בי רגשי אשמה על שאני מזניחה. כל כך חיכיתי לגשם, שיבוא וישטוף תדמעות ואת גושי הכאב, ויטהר את ענני העצב הקודרים שאופפים אותי.אבל לא, כעינוי סיני הוא דופק בראשי, ניתך בזעם ארצה.מישהו כיסה את השמיים בשמיכה קודרת ושחורה.ואני חשה כל כך לבד.וכאילו לא רק ארובות השמיים נפתחו אחא ארובות לבבי, והדמעות שלי, יורדות במורד הלחי, חונקות את הגרון. אתמול סיפרתי לאמא שנשיא מדינת ישראל בא לאשדוד כדי לנחם את המשפחה האבלה, והיא אמרה " גם אני רוצה לנחם", ומחר ניקח אותה לשם. וכמו שמזג האוויר הקייצי והנעים שהיה בימים האחרונים התחלף במזג אוויר קודר וגשום.... כך גם אמא שלי, כל השבוע היתה חייכנית ומשתפת פעולה והיום פשוט נורא.כאילו טורנדו משתוללת בתוכה.היא יושבת על הכסא רגע חסרת מנוח רגע כמעט ומחליקה ממנו ורגע מנמנמת. היא רטובה מצרכיה (אחר הצהריים עוד נתנה לי להחליף את לבניה ) ועוד משהו... והיא ממאנת לתת לי לנקותה. והכל סגור כי גשם בחוץ וקר והריח בחלל האוויר נורא ואיום. זה עונג השבת שלי,וליבי נכמר עליה. זו לא אמא שלי זו אמא ב'... למזג האוויר המשתנה התכוננתי מראש, החזאי בחדשות בישר לפני והורדתי כביסה אבל האם יש חזאי שיצפה מראש שמזג האוויר אצל אמא עומד להשתנות? שאקבל אזהרה מראש כדי לא להתפס עם המכנסיים למטה??????????? ובכל זאת שבת שלום. יום מלא חיוכים ואושר

למעלה