גשם

גשם

התעוררתי ב11.30, הלכתי להוריד כביסה ולהעביר למייבש,
ממש לא
שמחתי שירד גשם, זה לא בזמן והכביסה שלי לגמרי רטובה,
אדזה, הגשם הראשון לא מנקה את התריסים, הוא ממלא אותם בבוץ
וצריכים לנקות אותם, למזלי, אצלי כל הבית סגור בגלל המזגן שעובד
רוב היום, אני לא צריכה לרחוץ את התריסים, כי אני לא מגיעה אליהם,
בפעם הבאה שתבוא העוזרת, אני אבקש ממנה להשפריץ עליהם עם
הצינור של הגינה,אני גרה בקומת קרקע, אז זה אפשרי,
אני מרשה לעצמי לתקן את הבלבול בשרשורים ולהעביר את ההודעה שלך,
שהתחברת לתודה של הדסה ליצחק ופרשת השבוע וזה התחבר לשרשור
של אתמול בלילה,
מה לעשות, אני מאד פדנטית בנושא הזה.
אני עכשיו נכנסת למטבח להכין כמה מטעמים מפסטה, פסטה ברוטב עגבניות
לארוחת הצהריים ולארוחת הערב, פסטה עם חמאה, גבינה ויוגורט, מה
שקוראים (לוקשן מיט קייז), אורי ואני מאד אוהבים את זה וגם להכין במיקרו
את הפירות האפויים שלי,
שתהיה שבת נעימה

אדזה 900

לצפיה ב-'גשם'
גשם
אדזה 900
08/09/2018 | 09:42
9
הגשם הגיע אלינו כפי שהבטיחו,מקוה שיהיו גשמי ברכה שכל כך חסרים לנו,יושבת במרפסת ורואה אנשים מסתובבים עדיין בבגדים קיציים וללא מטריות ומחפשים מסתור,בעלת הבית שעדיין לא הספיקה לנקות את התריסים לחג צריכה לשמוח כי הגשם עושה את העבודה.ישנה רעננות והתחדשות באויר ,עם ריח של תחילת חורף.אבל אצלנו אי אפשר לדעת.תמיד יש הפתעות במזג האויר.

אדזה 900

New member
שייקה

שייקה בפורום זה אני שוב מבקשת סליחה על אי ההבנה שגרמתי לגביך,שלחתי לך במייל הסבר במה שנוגע לעניין הזה.אני מקווה ששוב לא שגיתי בכתיבה .שוב שנה טובה וחברות טובה אותה אני מעריכה מאד.

אדזה 900

New member
חג

אז זהו,החג הולך ומתקרב,עד עכשיו בישלתי,טיגנתי אפיתי וזאת למרות שהחלטתי שבשום אופן לא אטרח יותר כי אין לי כוחות.לא יודעת איך זה קורה שלמרות שקניתי מספר דברים מוכנים כמו כבד קצוץ,רגל קרושה,ומספר סלטים מוכנים,עדיין עסקתי במטבח,מה לעשות העיקר שלא יחסר,אני יודעת שבסוף ישארו לי עודפים אבל אני לא מסוגלת לצמצם כמויות.נכון שכף לתת למשפחה הביתה בפרט את מרק העוף שעליו לא מוותרים.השנה החלטתי שנאכל סלט פירות במקום הלפתן המסורתי מפירות יבשים.נראה איך יגיבו.ולמרות הכל מאחלת לעצמי שאמשיך לבשל ולתת ככל יכולתי עוד שנים .

אדזה

כל הכבוד על זה שקנית אוכל מוכן, זה אמנם לא בטעם כמו שמכינים לבד,
אבל אין ברירה, בגילנו צריכים להתפשר ועוד כשבבית יש בן זוג במצב בריאותי לא תקין,אני מקווה שבחגים הבאים גם תלמדי
להטיל את משימת האירוח על מישהו אחר, מקסימום תכיני משהו או גם תביאי
אוכל מוכן, אנחנו מוזמנים לראש העין אל בני וכלתי, הם שניהם בשלנים
ובעצם לא צריכים שמישהו יביא משהו, הם מכינים הכל בשפע, אבל את הכבד הקצוץ שלי הם אוהבים ובעצם כל בני המשפחה אוהבים, גם הכנתי סלט כרוב
מכרוב סגול שמצאתי במגרת הירקות וקצצתי במעבד המזון ,יש בעיה עם איריס
שנעשתה טבעונית, אז היא מכינה משהו טבעוני ובקיצור כולם יהנו, אף אחד לא ישאר רעב,יש להם הגדה לראש השנה, אז בטח נקרא בזה קצת.
שנה טובה וגם לך תמר,
יעל'י שובי אלינו

למעלה