גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

סוףסוף יש גשם ולא חם!!! חשבתי מה אולי יעניין אנשי תאטרון שכמוכם בפינה השבועית (בערך) שלי... אולי לפני הכל פשוט נעשה היכרות, אז: (דודי, אני מקווה שזה בסדר) מי אתם ומה עיסוקכם בתחום התיאטרון? האם אתם אוהבים לשחק או להכין בובות? איזו הצגה ראיתם לאחרונה (לא חייבת להיות של תאטרון בובות) ואהבתם? האם אתם עוסקים באומנויות נוספות? איך היה החג? אולי ככה נכיר יותר טוב ונוכל לברך את הסמויים (אתם בטוח שם!) לשלום... יפעת

אני אתחיל...

שמי יפעת, בת 25 לומדת תואר ראשון בת"א תאטרון וספרות, סמסטר אחרון! אוהבת לשחק ולהכין הצגה: מזמן לא ראיתי הצגה אבל ראיתי מופע תאטרון מחול- טטריס. מאוד מאוד מומלץ למי שעדיין לא הספיק לראות- אתה הופך לחלק מהחוויה כאשר הראש שלך מציץ על הרקדנים מחורים ברצפה! מציירת, עובדת עם פימו, בצק סוכר, וכל חומר אחר שמפעיל את הדמיון, בנוסף אני רוקדת מחול מודרני וקלאסי כשיש אפשרות מבחינת זמן וכסף ויש לי כלבה וחמוסה (תמונות בפליקר, בחתימה למטה) החג היה זמן מצויין לנוח וקצת להיתבטל עם סרטים וטיולים בטבע עבדתי הרבה אבל גם ישנתי סוף סוף יותר מ-6 שעות בלילה. היה טעים והיה כיף לחזור לאכול חמץ!!! עכשיו אתם...

ooommmr

New member
אני אמשיך....

אני עומרי, בן 17 וחצי (בערך) לומד בכיתה יא' בתיכון לאומנויות... *מאז שהייתי קטן נמשכתי לאומנות, יצירה ולבובות תיאטרון בפרט. *אני גר במושב במרכז הארץ. *יש לי אחות תאומה. * יש לי כלבה ששמה צ'ילי. אני מפסל, מצייר, רושם, וכמובן- בונה בובות. מזממממן לא ראיתי הצגה....(אני חושב שהאחרונה שראיתי הייתה אבניו קיו בארץ...) ו...זהו... עומרי

feyoula

New member
יא עומרי, כשהצטרפתי לפורום היית בן 16!!

איך הזמן טס, אה?

ooommmr

New member
מממשששששששש!!! וכשהצטרפתי לפורום הייתי.....

בן 14 וחצי! חחחח...

קרנובה

New member
עומרי אין ספק שאתה סופר מוכשר!!

הכי נידלקתי על בובת התוכי,,שאלה:מכיר את הבובה של אבי קאדבי מרחוב סומסום?אני ממש הייתי רוצה בובה שמזכירה אותה והיא צריכה להיות מופעלת גם בפה וגם בכף יד,אהיה בקשר איתך,לילהטוב.קרנובה.

ooommmr

New member
תודה תודה!

בטח שאני מכיר את הבובה הזו...! אשמח להיות איתך בקשר, עומרי

מה??????? רק בן 17.5?!

כ"כ הרבה פעמים נכנסתי לאתר שלך והסתכלתי על הבובות ואף פעם לא שמתי לב שאתה יליד 1992. אתה מוכשר בטירוף, ואני ממש אוהבת את הבובות שלך
. פשוט לא להאמין. אני מקנאה.

feyoula

New member
גם אני!

וואי חבובית סחטיין על הרעיון. באמת חשוב... אני חמוטל, בת 24 לומדת פסיכולוגיה (סוציולוגיה ואנתרופולוגיה משני) בבר אילן חוץ מזה שאני משחקת בבובות להנאתי בבית כשאף אחד לא רואה, אני חותרת לתחום הטיפול בתאטרון בובות בפרט וטיפול במשחק בכלל (play therapy) ופסיכולוגיה חינוכית. מתנדבת במעון יום לילד של המחלקה לבריאות הנפש בשיבא ושם הילדים הם שפני הנסיונות של הבובות שלי וגם מכניסים קצת אור לחיי :) בונה בובות מכל מיני ומיני, כרגע בעיקר להנאתי ולצורך פעילות ממוקדת עם הילדים, מקווה לעשות זאת יותר ברצינות בעתיד. הצגה: וואלה לא ראיתי מליון שנה וזה לא בסדר מצידי... יש לי כלבה מהממת שאני מאוהבת בה קשות ושמה בילי (אבל היא עונה גם לשם לולו, נולו, לולק ועוד רבים) ו... פיספסתי משהו? אגב, זוכרים שקבענו מפגש אחרי פסח?אז והנה הוא נגמר, יאללה... בואו נכיר. תאריכים?

shir300

New member
הפקולטה לתיאטרון

יפעת את חייבת לספר לי על המסלולים האלה באונ' תל אביב... בדיוק לפני יומים הסתובבתי באינטרנט באתרים של העברית והתל אביבית, במחשבה על לימודים לתואר שני בספרות ותיאטרון! אשמח לשמוע איך זה בתואר ראשון ואם את יודעת אז גם איך זה בתואר שני.. כל מה שיש לך לספר יתקבל בברכה. תודה שיר

בא לי גם..

קודם כל לא יורד גשם.. מוזר - אני רועי בן 15 - אני לומד משחק ופיתוח קול בסטודיו לאומניות הבמה המדיטק עם הבמאי איקה זהר. - אני עוסק במשחק, שירה, בונה בובות, גם כתבתי בעבר ועכשיו כבר לא - אולי אני אמשיך בעתיד. - אני אוהב יותר להכין את הבובות ולא לשחק איתן. - אני פריק של הצגות! ההצגה האחרונה שראיתי אני חושב "כנר על הגג" של תיאטרון הקאמרי שהוא בעצם מחזמר. אבל ההצגה לפני זה היתה "משוגעת" של תיאטרון הבימה. ממומלץ!! - אני כמו שכבר אמרתי משחק, שר, רוקד (אם מלמדים אותי), בונה בובות, מצייר, כותב. בא לי נורא ללמוד עיצוב תפאורה..זה מאוד מעניין אותי. - החג היה רגיל ליל סדר. חוץץ מזה כל היום בחזרות למחזמר "נאמין באהבה- מחזמר משירי להקת הביטלס" שיעלה בהמלך פסטיבל ביטלס 2009 בחולון. יום טוב, רועי

אני... אילן סביר...

בן נאוה ושרגא סביר, נכד לדב ורחל שוכמן ז"ל ורשה ומשה סטשבסקי ז"ל. בובנאי עברי לוחם. מדליק משואה זו בשם כל אותם בובנאים אלמונים שמחרפים נפשם בהופעות בפני קהל זב חוטם ושואב במבה, בשם תיאטרון הבובות למבוגרים שגם אם יתבושש - בוא יבוא. בשם בובנאי הטלויזיה שמקריבים את מיטב איבריהם על מזבח האמנות ול-ת-פ-א-ר-ת-מ-ד-י-נ-ת-יש-ר-א-ל! (ומי שממש מרגיש חייב מוזמן לזמזם את "אנו נושאים לפידים")

Inbal Amar

New member
חחחחחחחחח אילן זה גדול.

אני ענבל והפרטים יגיעו בהמשך....

ברור שגם אני...

דודי בן - אדרת בן 38 ו 8 חודשים ( באוגוסט בן 39
) שחקן, בובנאי - מפעיל, כותב, מביים ומפיק...מלא תארים לאיש רזה אחד... הכי בעולם אוהב להופיע ולא חשוב אם בשילוב בובות, מסכות, תפאורות או בלי...העיקר להיות על הבמה אוהב להביע את עצמי גם בשירה, תנועה ונהנה להפגין את הצד הקומי שלי ( למרות שגם הצד הדרמתי מסב לי הנאה כשחקן ) משוגע על בובות...נמרח לידן והופך בשניה לילד לפני 3 חודשים ראיתי בלונדון את: " מלך האריות " ו " כלוב העליזים " בארץ: " תיבת הקסמים " של המרכז בחולון ותיאטרוני ואת " להציל את הכדור הגדול " של ת' הבובות של אבישג הוזמנתי לעוד המון הצגות אבל לא מספיק לצערי הרב ): בשבת הקרובה מקווה לראות את ההצגה: " החתול במגפיים " של הילה ניצן - חברתנו לפורום מלבד הארוחות בערבי החג שהיו טעימות וכיייייפיות בשאר הזמן עבדתי אבל נהנתי והקדשתי זמן לחתולה האהובה שלי: במבי. יפעת \ חבובית ( איך לקרוא לך? ) אחלה רעיון ולא רק שזה בסדר, זה מצויין
עומרי הפתעת אותי עם האחות התאומה...איך זה? מסתדרים או.....
??? ולסיום המורה יפעת, תרשי לי להסב את תשומת ליבך לזה שהתלמיד אילן סביר לא ציין את גילו בשירשור

אני כאן בשביל לפתור את הסכסוך!../images/Emo12.gif

תמורת סכום פעוט אגלה לכם את גילו של מדליק המשואה הסורר. אבל עד שאקבל את הסכום אגלה לכם שאני יותר גדולה ממנו. בעצם,עושה רושם שאני זיקנת הפורום. אני בת 46 ו-9 חודשים ( דודי , שים לב.יולי זה לפני אוגוסט) רקדנית ומורה למחול לשעבר, מנהלת תיפעולית של " תיאטרון הבובות של הפארק" לשעבר, רפתנית לשעבר, ור' הצפון בת' "בובימה"...לשעבר!נשואה (פעמיים) לשעבר!!!!!!!! אז מה אני היום? אמא ל-3 בנות ( 22,15,7.5 - כן, כל 7 שנים הבאתי לעולם עוד נקבה . רק על זה מגיעה לי משואה!) מיסדת,מנהלת, משווקת, כותבת, ממחיזה, מפיקה, מביימת, מפעילה בתיאטרון הבובות .....................שלי. את הנרבים אני מוציאה בספורט אירובי כסחני, ואז מרגיעה ביוגה ופילאטיס. יש לי מנוי לת' הצפון ( זה בגלל שאני גרה בצפון! עזבתי את ת-א לפני 19 שנים ברוכות), כך שהצגות למבוגרים אני רואה באופן קבוע ( האחרונה-עלמה ורות) לילדים ראיתי את "תיבת הקסמים" של אילן ואורנן ( שאמא שלו מוציאה אתי את הנרבים..ראה להלן) וקטעים מ-2 הצגות שהופיעו במקביל אלי בפסטיבל "אקוספרה". כל כך במקביל, שלא הזדמן לנו לצפות זה בזה) בשבועיים וחצי של חופשת הפסח עבדתי המון ובשאר הזמן ניסיתי לאכול ולשרוף קלוריות בהתאמה.ואתמול צנחתי מעייפות וישנתי רוב היום! אז עכשיו אני ממהרת לספינינג. שבת שלום, וימי חול שמחים ופורחים, שיבואו עלינו לטובה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההה../images/Emo6.gif

שקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקט!!! אני שומעת את הויכוח וביחיאתכום אתם מפריעים לי להתרכז . היי המורה, שמי דבי ואני הכי נורמלית פה. .....אההההההה לפעמים אני "קצת" מדרובה....
לילה טוב לכם ששששששששששששששששש

גליתוי

New member
היי../images/Emo96.gif

על כוס קפה של בוקר ועוד מעט כבר....צהריים איזה כייף זה חופש וכמה עצוב שהוא מסתיים
אז גם אני אספר קצת על עצמי, אני בת 39 גרה בקיבוץ כפר רופין בעמק בית שאן. יש לי שתי בנות מקסימות, רותם וסוף (suf) ואני נשואה ליובל. למדתי לימודי אמנות במדרשה בבית ברל ואני בעצם מורה לאמנות, איכשהוא התגלגלתי להצגת תיאטרון בובות והכנת בובות. זה תחום די חדש לי אני שנתיים בעניין ולומדת כל הזמן! אני עובדת במסגרת קרן קרב עם תוכנית בובימה וגם באופן עצמאי,אני גם מעבירה חוגי ציור לילדים ובני נוער. עכשיו אני עובדת על הצגה מקורית בשם "מפלצילה". שתהיה לכולכם שבת נעימה
גשומה ושימשית! גלית

למעלה