גשם!! יורד גשם!
S SuddenlyPsychotic New member 2/4/06 #3 כן! ../images/Emo13.gif בבוקר ראיתי בניק של האקסית שלי מקריית אתא בהודעה האישית "גשם" ולא הבנתי איזה גשם ? היה פה שמש ואז בערב זה הגיע גם אלינו, הייתי בחוץ, אז חזרתי הביתה מוקדם :-\
כן! ../images/Emo13.gif בבוקר ראיתי בניק של האקסית שלי מקריית אתא בהודעה האישית "גשם" ולא הבנתי איזה גשם ? היה פה שמש ואז בערב זה הגיע גם אלינו, הייתי בחוץ, אז חזרתי הביתה מוקדם :-\
N noname202 New member 2/4/06 #5 ../images/Emo7.gif שונאת גשם. אני יושבת לי לתומי וקוראת לי ספר כמו חננה מצוייה, ופתאום אני מרגישה ברטיבות על גבי, וברעשים מטופשים מאחורי ירד אצלנו גשם חזק, ואני ש-ו-נ-א-ת גשם!!!!!!!!!!!!!אחדאחד! ד"א, שמתם לב, שחודש לא ירד גשם - עד שהעבירו את השעון לשעון הקיץ?
../images/Emo7.gif שונאת גשם. אני יושבת לי לתומי וקוראת לי ספר כמו חננה מצוייה, ופתאום אני מרגישה ברטיבות על גבי, וברעשים מטופשים מאחורי ירד אצלנו גשם חזק, ואני ש-ו-נ-א-ת גשם!!!!!!!!!!!!!אחדאחד! ד"א, שמתם לב, שחודש לא ירד גשם - עד שהעבירו את השעון לשעון הקיץ?
M Muznad New member 2/4/06 #11 אני לא רואה קשר הגיוני בין ירידת הגשם לבין שעון הקיץ - כי גם אם לא היינו מזיזים את השעון, הגשם היה יורד בכל מקרה.
אני לא רואה קשר הגיוני בין ירידת הגשם לבין שעון הקיץ - כי גם אם לא היינו מזיזים את השעון, הגשם היה יורד בכל מקרה.
Z zigmond 69 New member 2/4/06 #9 בוא'נה, רק לפני יומיים הייתי עם גופייה ומכנס קצר,מה פתאום הביאו עלינו גשם?