גשם

• פותח הנושא Hest
  • פורסם בתאריך

Hest

New member
גשם

נראה לפי תחזית מזג האוויר, שעומד לרדת גשם במשחק. תקראו לי מפונק, אבל נראה לי שגשם עוד יהרוס את כל ההנאה (רק תחשבו על לישון בשקי שינה בבוץ, להילחם כל פעם שרוצים להגיע ממקום למקום באדמה שבולעת את הנעליים, ולהירטב כל פעם שמעיזים להוציא את הראש מהאוהל). בהתחשב בעובדה שרוב האנשים הם עולים מרוסיה, אני מניח (יכול להיות שהנחה שגויה) שמצבים מעין אלו קרו בעבר. אם כן, מה עושים אם יורד גשם?

taz512

New member
נרטבים ../images/Emo8.gif

טאז שונא מים

donotchoose

New member
ידע אישי

נכון שלפעמים היו גשמים בארץ התיכונה אבל לפי הבנתי אנחנו אמורים ללכת למורדור כמו במלחמת הטבעת ואפילו אם חלק מהזמן נהיה בריוונדל ודומותיה תארו לכם שנגיע למורדור ארץ שלא ירד בה גשם מאז שסאורון כבש אותה ופתאום ירד גשם במלחמת הטבעת דבק שלא תועד אבל ככה זה בחיים אגב מתי זה איפה ומה מביאים ואיך משתתפים

Varkong

New member
לפי דעתי זו יכולה להיות חוויה

החיים בסיפורי פנטזיה שתמיד כה רצינו להיות חלק מהם, אינם כה נוחים לגיבורים כפי שאנו חושבים. מצד אחד, אנחנו מתארים את עצמנו כלוחמים חזקים, מלכים ומכשפים, ומצד שני, אנו פוחדים מקצת בוץ. אני אישית שמח שזה הוא המזג אוויר כי הקרבה שלי ושל כולם עם העולם הפנטזי תהייה גדולה יותר.. האתגר יהיה גדול יותר והמשחק - כיף יותר.

lightningbolt

New member
האמתגשם יכול מאוד להוסיף לאווירה

אבל כדי מאוד שהוא לא יבוא במצבים גרועים כמו לילה אין ירח יורד גשם בוץ נתקעים בעצים מאבדים את הדרך מגיעים למורור

Hest

New member
תראו אני לא מדבר על טיפטוף קל

מן הסתם טפטוף, או אפילו גשם קל יכול להיות סביל ואפילו מתאים. אני מדבר על גשם מסיבי, מבול שני. גשם שחוסם את שדה הראיה, גשם שמכבה מדורות ולפידים, גשם שגורם לאדמה לאוחז במגפייך ולא לעזוב, גשם שיטביע אותך ואת השק שינה שלך מתחת לבוץ, גשם שירטיב אותך עד לעצמותייך. אמנם, סביר להניח שאני סתם פסימי, אבל לא יזיק לעולם להיות מוכן.

להגיע מוכן

תחפושת חמה - גלימה מבד עבה. רצוי לרסס אותה גם בספרי דוחה מיים (להשיג בACE, או בחנויות למוצרי עור, ולעיתים רחוקות - בחנות רהיטים). להביא גרביים להחלפה. להכין נעליים חזקות - ולא נעלי ספורט או נעליים חצאיות (שגם ככה נראות גרוע). להגיע עם בגדים תחתוניים. לקנות אוהל עמיד בפני גשם. וכמובן, (מפינתה של סבתא) - ללבוש סוודר מתחת לטוניקה, ולקחת צעיף. בה במידה, כחום היום - הכינו לעצמכם תלבושת מודולרית, כזו שאפשר לקלף בחלקים ולהשאר מחופש.

וואו וואו וואו!!!

אתם בטוחים שכל זה באמת נחוץ??? אולי יהיה קצת טפטוף, אבל מבול שני??? אנחנו חיים בארץ ישראל וזה כבר תחילת הקיץ! גם בהנחה יכן יהיה טפטוף, הוא יהיה קצצצצצצצצצצצצצר!

lightningbolt

New member
לא בטוח

עד כמה שהבנתי הסיכויים לגשם ביום חמישי נמוכים אבל ביום שישי יכול רלדת גשם דיי חזר (לעומת זאת גם יכול להיות שרב)

PapaMishka

New member
So what

We ain´t made of sugar - we´re not gonna melt And as far as i know there iwll be no rains on Thursday (tomorrow will know about friday) chaeck out - http://www.weather.co.il/

Umrug

New member
YEAHHHRRRRGGGGGG!!!!!!! o

-------------------------------------- !!!!!!!!!! EXTREMAL GAME !!!!!!!!!! -------------------------------------- The only trouble is that it will be bad in the pubs. But still WOWWWWW!!!!! o

למעלה