גשר לתאומות?!

Nomero Uno

New member
גשר לתאומות?!

האם לתאומות יש גשרים ליישור השיניים לאחרונה נפוצו כל מיני שמועות בקרב אתרי מעריצים שהתאומות היו עם גשרים שקופים בצילומי "להגיע לשם" הנה תמונה מהסרט שמוכיחה ( או שלא ... ) את עניין הגשר

plomphy

New member
לא נראה לי שזה קשור

התמונה גם ככה מטושטשת אבל אי אפשר לקבוע אם כן או לא לפי התמונה

Nomero Uno

New member
קבל עוד תמונות

בכל מקרה התמונות לא מוכיחות אם יש להן גשרים או לא כי כמו שנועה אמרה הגשרים שקופים בקיצור תסתכלו בתמונות תחליטו בעצמכם

Nomero Uno

New member
הנה האחרונה

אם אני אמצא עוד תמונות אני אפרסם אותם בפורום ביינתים אתם מוזמנים להחליט

*Ginny Weasley*

New member
זה באמת נראה שיש להן.....:))

גשר שקוף.... כאילו.. ואין ממש במה להתבייש בזה... נדמה שגם לטום קרוז היה גשר... או משהו כסה

PeNZeR

New member
כן זה נכון!

לתאומות יש גשרים! ואני ראיתי עוד תמונות שלהן שהן עם גשר...

ifonly16

New member
כמה הערות

התמונות לא מוכיחות כלום כי גשר שקוף נועד למפורסמים והוא די בפופלרי בלוס אנג´לס וכל מטרתו שלא רואים אותו כך שהתמונות אכן לא מוכיחות כלום וחוץ מזה התאומות שמות לפעמים גם שיניים תותבות כך ששוב התמונות לא מוכיחות כלום. רקאם מישהו ראה אותם אצל האורטודנט בלוס אנג´לס אז אפשר להגיד בבירור אם אין להםאו שיש להם גשר שקוף.

Nomero Uno

New member
שיניים תותבות?!?

נראה לי שקצת התבלבלת התאומות שמו שיניים תותבות בזמן "צער גידול בנות" כשנפלו להם שיניים כדי שלא יבדילו בינהן אבל עכשיו הן לא שמות שיניים תותבות בקשר לגשר בתמונות שלמעלה רואים אמנם לא בבירור אבל בכל זאת רואים את הגשר חוץ מזה בחלק מהתמונות שהן מחייכות בסרט החיוך נראה כאילו יש להן גשר (כאחד שהיה לו גשר אני מכיר את ההרגשה)

נכון

היו להן שיניים תותבות אבל זהו כבר אין להם ולדעתי יש להן גשר שקוף soo? ככה השיניים יותר יפות

omer wild

New member
אני יודעת משהו בקשר לזה....

אמרו שרצו לשים להם גשר אבל בגלל שהן מפורסמות וכל זה זה יהרוס להן את התדמית או משהו כזה...אז אמרו שישימו להן פלטה שקופה שלא רואים אותה ! זה ההסבר...וקראתי את זה באחר מהאתרים !!

rahelm

New member
איזה שטויות!!!!!!!!!!!!!!

יש לי בדיוק את אותה תמונה ורואים שאין להן כלום בשיניים סתם משהו הוסיף להם !!!!!!!! איזה שטויות אתם מאמינים לכל ד ב ר !!!!!!!!! אין להן שום דבר בשיניים!!!!!!!!!

Starting Skater

New member
מה הבעיות שלך?

אז נגיד יש להם גשר בשיניים, מה קרה? מישהו מת מזה? יותר לא יראו סרטים שלהם? יפסיקו להעריץ אותן? לא!!! חוצמזה שמה שקובע זה הפנימיות ולא החיצוניות.

Summer Spirit

New member
הבעיה, שהמעריצים פה שטוחים..

הם הוכיחו לא פעם ולא פעמיים שהם מעריצים את התאומות בגלל שהם יפות, משחקות "טוב"... זה נקרא חיצוניות לא?

*Ginny Weasley*

New member
פחחחח.... שיניים תותבותתתת....

אין גבול לדמיון?!?!? כיאלו..... הן לא ממש צריכות.... השיניים שלהן ממש ממש פ´סיידר.... שיניים תותבות?! מאיפה הקרצתם את זה....?!

omer wild

New member
אני אומרת לכוווווווולם !!

ראיתי כבר בכמה אתרים שיש לבנות פלטה שהו יכולות להוריד אותה מתי שהן צריכות !! ולא גשר שהוא קבוע... אז חלאס להגיד "איזה שטויות" אין להן... כי יש !! ובתמונות ששמו אי אפשר לראות כלום !!

למעלה