גשר רגל רגל לאחור

גשר רגל רגל לאחור

אז נכון שאני כבר עושה ערביות פליקפלקים וסלטות אבל תמיד תמיד היתה לי בעייה גדולה עם גשר רגל רגל לאחור. יש לי קצת בעייה עם גמישות הכתפיים שאני משתדלת לשפר כל יום בתרגילים בבית. כשאני מנסה לעשות אז או שהגשר יוצא לי גדול מדי והכתף לא לגמרי מעל כפות הידים או שאם אני מצליחה לעשות גשר טוב הדחיפה של הרגל לא מספיק חזקה. גם מגשר קשה לי להעביר רגל רגל אלא אם אני בזוית קלה. יש למישהי רעיון איך לשפר? או טיפים איך אני יצליח כבר את התרגיל הזה?????. אותה בעייה גם בגשר רגל רגל קדימה, אני לא מצליחה לסיים את התרגיל לרגל אחת, רק אם אני עושה עמידת ידיים גשר אני מצליחה לעמוד. עזרה מישהו??????..

כנראה בעיית גמישות

לפי מה שאת מתארת, ככל הנראה הבעיה היא גמישות כתפיים לא מספיקה ואולי גם גמישות גב. אבל אם תעלי סרטון שלך, יהיה אפשר לדעת יותר בודאות מה הבעיה ואיך לשפר. לגשר רגל רגל צריך גמישות מינימלית מסוימת, שבלעדיה לא ניתן להצליח. את חייבת לעבוד חזק על הגמישות. את יכולה כמו שאמרת לעבוד על שיפוע יורד (כלומר בגשר ר"ר לאחור רגליים יותר גבוה מידיים ובגשר לפנים ידיים יותר גבוה מרגליים) זה יכול לעזור לך לעבור. בנוסף כדאי לך לתרגל העברות משקל אל הידיים ואל הרגליים לסירוגין בגשר. תעשי גשר רגיל, תעבירי משקל אל הידיים, ותנסי ליישר את הרגליים. לאחר מכן תגבירי את העברת המשקל אל הידיים עד לניתוק של הרגליים מהרצפה, שהן יעלו לאוויר.

למעלה