גשש בלש בפעולה

alona..

New member
גשש בלש בפעולה

הייתי בצ`אט בבוקר... עפתי, כמו בכל בוקר <כשאני מחליטה לצ`וטט..> ואז- נכנסתי שוב, הייתי בחדר עם מישהו, נכנס מישהו נוסף. עניתי לראשון והבחור הנוסף שהיה שם כתב לי שאני מדברת לעצמי <ונמלט בבהלה מהחדר> עפתי שוב <ואיתי כל הנוכחים בצ`אט> וכשניסיתי להכנס בשמי נרשם לי כי השם בשימוש. נכנסתי בשם אחר וראיתי שאני באותו החדר שהייתי בו קודם, ``אני הקודמת`` והבחור שצ`וטטתי איתו, גם. כלומר- היו שם שני משתתפים פיקטיביים, שם, אבל בעצם לא שם.. השאלה היא- ייתכן שישנו שיתוף בין תפוז למייקרוסופט? מה שקרה שם היה בעצם פיצול.. כשהבוטים קרסו.. אני טועה?

@poet

New member
שום דבר לא קרס , עשינו ריסטרט

מכיוון ששרת זה כמו מחשב רגיל שמידי חודש צריך לחוות ריסטרט , כדי לנקות את הזיכרון שלו , יש תאריך קבוע שאנחנו פוקדים עליו להתחיל מחדש ,(וזאת על מנת שיהיה לכולנו סוף שבוע ללא בעיות ) אנחנו בדרך כלל עושים זאת בבוקר שאין הרבה אנשים , בשעה שאנחנו עושים את זה יתכנו תקלות , כי אנחנו עוברים לשרת גיבוי ואז הבוטים נופלים ואנשים רואים אנשים אחרים כפול וכאלה נו טוב אחת לחודש אפשר לחיות עם זה :p

alona..

New member
מממ....

אין לי בעיה עם הצניחות החופשיות, לא על זאת הלין המשורר. השאלה הייתה אחרת- האם יתכן שנוצר פיצול בין השרתים? עוד משהו שגיליתי רק היום <חשיפה ממש רצינית יחסית למישהי שתקועה בתפוז כבר שנה> זה שהצ`אט של msn מקביל לצ`אט של תפוז. <איזה שוס!!> מה שקרה כשהבוטים נפלו זה בעצם פיצול סרברים... וכך אם הייתי בחדר X בתפוז מישהו אחר שהיה גם הוא בחדר X ב-msn לא ידע שאני שם... נו, באמת, תגיד שאני צודקת, לחינם חקרתי את התופעה??

למעלה