גש מפגש מפגש מפגש מפגש מפגש מפ

• פותח הנושא o fri
  • פורסם בתאריך

o fri

New member
הסרת דעות קדומות, מוטעות ומקובעות

הסרת דעות קדומות, מוטעות ומקובעות בנוגע לעולמו של חואן מאטוס מעוניינת לארגן מפגש חד פעמי שבו לכל אחד מהמשתתפים שירצה בכך יעמדו 10 דקות בהן הוא ינסה להסיר דעות קדומות/ מוטעות/ מקובעות מהקוראים האחרים, באופן ישיר או עקיף, בנוגע לעולמו של חואן מאטוס. עקיף זה לדוגמא אם מישהו רוצה להנחות 10 דקות בנוגע להסרת דעות קדומות מעצמינו באופן כללי, או כל דבר אחר. המפגש יתרחש ביום שישי, ה- 3 במרץ, בשעה 13:00 בצהרים. מיקום עוד לא נבחר.

o fri

New member
שינוי בתאריך ובשעה!!!

אכתוב בקרוב את הפרטים המדוייקים של התאריך, השעה, והמקום.

o fri

New member
תאריך ,שעה, מיקום

המפגש יתרחש ב17.2, ים שישי עוד שבועים, ב12:00 בצהרים, סוזן דלל. הולך?

נצל"ש

אני קורא מתחיל בספריו של קסטנדה. איך כדאי לי להתייחס לקטעים שאני לא מבין? איך כדאי לי להתייחס לקטעים "סתמיים" או "סתומים"? למשל דברים כמו: "הלכנו במדבר באתי לקטוף צמח דון חואן אמר לי שלא כדאי בגלל שאני עלול להינזק האם אינך מרגיש את הרוח" וכדומה...

אשכר

New member
תשמור על 4 ההסכמות

אל תניח הנחות (לגבי מה שכתוב, לגבי הנכונות, לגבי הקשר אליך, לגבי העדכניות...), תשמור על טוהר המילה (בינך לבין עצמך בעיקר, אבל גם בינך לבין הטקסט, למשל) תעשה את המיטב (למשל לדלג על קטעים סתומים מדי כדי לא להתקע, או לקרוא שוב אם צריך, או לשאול אחרים, או ל...) ואל תקח באופן אישי (במיוחד לאור העובדה שההוראות ניתנו לאדם אחר, בזמן אחר ובסביבה אחרת)

אשכר

New member
ולהתבסס על תחושות

לנסות לחוש איזה תחושות עולות בך. הרבה פעמים אין קשר הין התחושות להבנה. הגוף יבין דברים שהשכל לא. וגם אם יש טקסט לא מובן, אתה יכול למשל להשאיר אותו מתוייג כ"טקסט לא מובן", ואולי בעתיד, כשתהיה מוכן, הוא יהיה מובן ואולי גם שימושי. וגם לותר על ההבנה לרגע, לעצור אחרי משפט כזה, לקחת כמה צעדים אחורה, להתפזר קצת, ללטף איזה חתול, לשפוך אור שונה על המקרה, לקרוא ספרים אחרים (של קסטנדה נגיד), כדי לצבור עוד מידע ונקודות מבט על הטקסט והמושגים. כמעט כמו כל טקסט, בעצם.

Talia E

New member
אני בעד ללטף חתולים ../images/Emo8.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo45.gif

undersun

New member
הכל

הכל.. רק לא חתולים.... יש לי להקה ליד החלון של הבית, נקבה אחת ואיזה 8 זכרים חרמנים, שהולכים מכות כל לילה.. עם יללות שמבקעות אטומים. מה היה הנושא בכל מקרה.. נראה לי שקצת נסחפתיייי

undersun

New member
יש לי צורך

להגיד משהו על חתולים, מאחר והשמצתי אותם לפני כמה הודעות.. אז לכל החתולים באשר הם, אני מסמפט אותכם. אתם חמודים, אני אוהב ללטף אתכם ולראות אתכם נהנים. אבל לפעמים אתם עולים לי על העצבבבים, עם כל המיאו שאתם עושים כל הלילה. אז בואו נעשה הסכם בינינו, אני ישבח אתכם ויתן לכם פינוקים מדי פעם ואתם תפסיקו לעשות מיאו כאילו הכל מגיע לכם.. סבבה? זהו עכשיו אני מרגיש יותר טוב.

o fri

New member
../images/Emo208.gif

מי מתכוון להגיע? אכתוב לגביי נק' מפגש ספציפית מאוחר יותר.

o fri

New member
נק' מפגש

בכניסה לסוזן דלל, ליד המזרקה המרובעת. משם נלך למקום אחר לפי מזג האויר

למעלה