ג`ובניק בחיל קרבי .דחוף!!!

יניב10

New member
ג`ובניק בחיל קרבי .דחוף!!!

האם קיימים תפקידים לא קרביים לבנים בתוך חילות קרביים? הפרופיל שלי 45 על פריצת דיסק.

Dr.Drek

New member
תענה לי ואענה לך!

וואו...מקבלים 45 על פריצת דיסק? אני לא מאמין....איך נהיה לך בכלל? ואיך גילו לך את זה??? פשוט כי אני כרגע גם עם בעיות גב, כנראה לא פריצת דיסק למרות שיש לי CT לעוד שלושה שבועות...ואני ממש לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה כי אם כן אני עף מהיחידה שלי!!! עכשיו לשאלתך... בד``כ הגובניקים בתוך החילות הקרביים הם אנשים שאני לדוגמא יכול להיות כזה, אחד שהיה במסלול קרבי ונפל עקב בעיה רפואית...ואז הוא הופך לגובניק באותה יחידה או חיל. אבל ישנם גם ``תומכי לחימה`` שעושים תפקידים גובניקים בחילות השונים כי זה ייעודם. לדוגמא, אני בטירונות חיל התותחנים היו איתנו טירונים שעשו חודש 02 כתומכי לחימה ואחרי זה היו לטבחים, תחזוקנים, אפסנאים וכו`. מה שכן. בטוח שתפקידי הגובניק בחילות הקרביים הם חרא. מקווה שעזרתי ומקווה שתעזור לי. אמיר.

יניב10

New member
פריצת דיסק

ממה זה קרה לי אין לי מושג אבל אני ואחדים מהרופאים חושבים שזה מקפואירה-אומנות לחימה ברזילאית שכוללת הרבה אלמנטים : סלטות,גלגלונים,עמידות ידים ועוד.כנראה שהגוף שלי לא היה בנוי לסוג כזה של מאמץ ופשוט התחילו לי כאבים ביום אחד בהיר.הכאבים היו בישיבה ממושכת.לאט לאט עם הזמן הכאבים התחזקו האורטופד שלי ראה את הגב שלי וחשד שיש לי פריצת דיסק אז עשיתי CT והחשדות שלא היו מוצדקים.התגלתה אצלי פריצת דיסק בגב התחתון. עתה חמה:אחרי שתעשה את הCT ואני מקווה שלא יצא כלום וגם אם יתגלה משהו דווח על כך לרופא ביחידה שלך.לגבי הכאב יש לי שם של רופא(כירופרקט) תעשה אצלו כמה טיפולים ותרגיש בהרבה יותר טוב.טלפון:6968344-03.אם אתה רוצה עוד פרטים צור איתי קשר בטלפון:576199-053 יניב.בכל מקרה תרגיש טוב.

Dr.Drek

New member
תודה אבל...

תשמע...לא נראה לי שזו פריצת דיסק כי אני בכל זאת מצליח לזוז והכל... וכנראה זה באמת לא....אבל כואב לי כבר חודש וכנראה זה בגלל כל העומסים בטירונות הקשה שעברתי... אז שאלתי היא האם מורידים פרופיל על כל בעית גב או רק פריצת דיסק? ולמה בכלל הורידו לך? הרי כירופרקט יכול להחזיר את הדיסק למקומו. אז אנא, פרטים. ותודה.

יניב10

New member
תגובה

אתה צוןדק בקשר לכירופרקט.אני מסוגל היום והייתי מסוגל לרוץ ולעשות כמעת הכל רק שבריצה ועוד דברים אני מרגיש והרגשתי כמוכה-באבים. לפי מה שאני יודע אם בCT יהיו ממצאים שמחייבים הפסקת פעילות מאומצת או הרמת משאות כבדים הפרופיל יורד ל64 או 45 תלוי במידת החומרה.במקרה של פריצת דיסק הפרופיל אוטומטית 45.עוד נקודה שאני רוצה להתעקב עליה היא: החזרת הדיסק למקום גם אם יצליח הכירופרכט לעשות את זה יהיה אסור לך להרים משאות כבדים כל החיים וכולם יגידו לך את זה -אורטופדים,רופאים ואפילו הכירופרקט בעצמו. במידה והCT יראה שאין שום בעיה סביר מאוד להניח שיש לך אז הפרופיל שלך לא יורד(אין לי מושג איזה יש לך) אבל הכי גרוע זה 82 וכמובן שתמשיך במסלולך.זה הפרופיל שהיה לי בהתחלה כשהיתי הצו ראשון אצל אורטופד שצילום רגיל לא הראה לו כלום.(כמה שהצבא מטומטם אם לא הייתי עושה CT מי יודע מה היה איתי היום). בהצלחה בכל מקרה ואל תתיאש אם יורידו לך את הפרופיל.החלמה מהירה. אם יש לךעוד שאלות אתה מוזמן להתקשר.

למעלה