ג-ו-ר-ל

wildflower!

New member
ג-ו-ר-ל ../images/Emo41.gif

אנשים...... שתי שאלות------ א. אתם מאמינים בגורל? ב. קרה לכם משהו שגרם לכם להאמין בו? שאלה דפוקה,אני יודעת,אבל ,מה לעשות שזה הגורל היווה חלק נכבד מהחיים שלי.... אז זה די יעזור.... אוהבת בר

kissa

New member
אני לא בהכרח מאמינה

בגורל. אני פשוט מאמינה שכל צעד קטן בחיים שלנו בא במטרה ללמד אותנו משהו, או להגיד לנו משהו. זה מתקשר גם לגורל כי לכל דבר קטן, יש מטרה בחיים שלנו. כל יום קורה לי משהו שממחיש את מה שאני חושבת....

../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה בגורל. אני ילדה של עובדות (רצוי מוצקות) אני ילדה עקשנית, שקשה מאד לשכנע אותה. כמה שהמונח הזה נשמע הגיוני, אם תתעמקו, תראו ש"אז זהו שלא!"

liran b

New member
אווווו זאת שאלה טובה...

מצד אחד אני מאמין בו כי הגרול החליט שאני יתעכב כמה דקות ואז אני לא יהיה מעורב בתאונת דרכים... אבל מצד שני אני חושב כאילו הגורל מחליט שכל דבר יהיה רע? לפעמים אני מאמין בגורל שהוא קובע משהו ולפעמים לא זה שאלה קשה :)

®¥splash¥©

New member
גורל שמורל ../images/Emo61.gif

אני ממש לא מאמין בגורל אני מאמין שדברים קורים לא כי ככה זה נועד להיות אלא כי אנחנו גורמים לזה וגם בגלל מיקריות. לא מאמין בגורל! היה לי מקרים שאנשים אחרים היו אומרים שזה גורל אבל אני אומר שזה פשוט מכריות.

עדן*

New member
שלום לכולם

מזמן לא כתבתי בפורום כי לא ממש היה לי זמן, אבל כל יום נכנסתי לקרוא מה שאתם חברי לפורום כותבים. אז.... כן, אני מאמינה בגורל מאוד!!!!!! אין לי ממש סיבה מיוחדת פשוט אני אדם רוחני מאוד, ומאמין בדברים כמו גורל אסטרולוגיה וכ´. ובר עוד משהו זה בכלל לא שאלה דפוקה!!!! אוהבת עדן

בר יקירתי....

כן כן כן כן יש כזה דבר גורל ואני מאודדדדד מאמינה, קרו לי בחיי כמה וכמה דברים שגרמו לי להאמין. גורל יכול להיות לטובה וגם משהו לא הכי הכי אבל משהו שאמור לקרות וללמד אותנו ותאמיני לי מתוקה שכל פעם קורים לי דברים שגורמים לי להאמין יותר ויותר..... שלך....ענת

אני מאמין . . . .

תלוי גם איך אנשים מאמינים בגורל מכיוון ששמעתי הרבה מאוד דעות בנושא אבל אני מאמין שהחיים הם כמו שביל אינסופי שבו אנחנו הולכים כל הזמן קדימה ולפעמים יש צומת ואנחנו צריכים להחור אם לבחור בשביל א´ או ב´ (ולפעמים גם יותר), אי אפשר לחזור אחורה וכל שביל (בחירה) משפיעה על החיים שלנו . . . . . . כיום אני יכול להגיד שיש לי רק הוכחה והיא ליטל, הגורל היה מעורב כשהכרתי אותה . . . . . DJ made in israel

למהב שאלה נחמדה :)

אני חושבת שאנחנו קובעים את הגורל ובגלל שאני כל כך שמחה עכשיו אז אני אומרת לך תהני מהחיים הם כל כך טובים , תנסי להינות כמה שאת יכולה ואל תחשבי מה יקרה ומה יכול לקרות. לראשונה אני לא מפסיקה לחייך :) אוהבת אותכם:) מיכל

מיכלי יקרה

אני אומרת שאנחנו בני האדם מנווטים את הגורל ע"פ ההחלטות שלנו בחיים..... והכי חשוב כמו שאמרת,תמידד לחייך..... ענת

Queen of pain

New member
כל אחד קובע לעצמו את הגורל

ואם נראה לכם שקרה לכם משהו באשמת מישהו אז זה לא! כל מה שקורה לכם הוא באשמתכם!! אין לי כוח להסביר את התאוריה שלי על זה אבל תבינו לבד

למעלה