ג. יפית - המחדל הקריאטיבי

ענת מ.

New member
ג. יפית - המחדל הקריאטיבי

נורא הצחיק אותי לראות שבפרסומת לסדרת השף של כרמל מזרחי, ג. יפית מצהירה בריש גלי שהיא לא מבינה גדולה בבישול אבל יש לה סוד אחד.. ומי אח"כ בפרסומת לאבקת המרק של תלמה היא מצהירה בריש גלי אף יותר שהיא מאוד אוהבת לבשל ולהעניק לבני ביתה חוויה של טעמים. למה להאמין? היא יודעת לבשל? לא יודעת לבשל? זו האמינות שהיא כל כך מתהדרת בה? אותי זה נורא הצחיק..

FBoy

New member
מה לעשות... ../images/Emo84.gif

ל-ג. יפית איכפת רק הכסף שהיא מקבלת. בכלל, איך הכל התחיל? ולמה היא פתאום מותג? ומי פתאום החליט שכולם מקשיבים לה? בקשר לפרסומת...
ג. יפית אכן אוהבת לבשל אבל היא ממש גרועה בזה. טוב הצורה שהיא מנערת את המחבת במומחיות כזאת קצת מפתיעה. ודרך אגב, היא באמת לא בשלנית גדולה. כל מה שהיא יודעת להכין זה סלט קנוי של סנפרוסט. בכלל, ממש מוזר איך היא לוקחת קטעים מהפרסומות שחברות גדולות ומכובדות יצרו ועמלו עליהם עם מיטב המוחות, ושמה אותם בפרסומות שלה כאילו פתאום היא מנהלת גיתם/ליניאל/טמיר כהן/קשר בראל (מהם היא העתיקה). מה לעשות שלפעמים היא שוכחת שאתמול היא פירסמה את תנובה והיום חומוס אחלה של שטראוס הוא הלהיט אצלה. בטח המון חברות כועסות עכשיו, מה לעשות. אולי מישהו יסביר לי מאיפה היא התחילה את דרכה כמותג "המוביל" בשוק? נ.ב. אין לי משהו נגדה, יש לי משהו נגד הזכרון שלה.

FBoy

New member
אולי היה לה חלום... ../images/Emo1.gif

אבל לפי איך שהפרסומות שלה נראות אני לא בטוח בקשר לכסף שהיה לה להגשים אותו... כסף לא צומח על עצים

GK_FF

New member
פעם אחת כשהייתי מסטול

אז אתה צוחק מכל דבר, זה היה בלילה אז ראיתי את הפיקרסומת והיא אמרה משהו כמו "אבל יש לי סוד קטן!" או משהו כמו "ובואו אני יגלה לכם את הסוד שלי!" אז חשבתי "מה עם היא תגיד "אני לסבית!"", חחחחחחחחח אווף גם עכשיו אני מסטול ואני מתפוצץ פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה