ג`ני עכשיו באמריקן איידול! ! !

Master Music

New member
ג`ני עכשיו באמריקן איידול! ! !

מדהימה ומתוקה כמו תמיד! אני רואה שהרוב שרים שירים של גלוריה אסטפן..(שאני באופן אישי מאוד אוהב) וכלום קיבלו טאצ` לטיני גם בלוק. מוזר המבטא של סאנג`ייה.. מחכה לראות את ..QH שבוע טוב לכולם! :)

West Doll

New member
ג'ניפר היתה הכי שווה שיש../images/Emo99.gif

היא היתה ממש מתוקה ופשוט לא היה אפשר להסתכל עליה ולא לאהוב אותה
היא נתנה הופעה טובה והיתה ממש חמודה כל התוכנית! אני שונאת את סנג'איה!!
ומתפללת כל שבוע שהפלוץ הזה יעוף כבר כי הוא כ"כ ג-ר-ו-ע! תודה
קיצר, ג'ני מדהימה

Lopezit

New member
פעם ראשונה שאת רואה את זה? חח

וכן כן ג'ניפר מלכה

Master Music

New member
היחיד שאני לא אוהב זה.

ששר תשיר של מארק.. שחכתי את השם שלו.. דווקא את ג`ורדן, לקישה, וכ`ו דווקא כן.. ג`ן הייתה נראית מדהים כרגיל ואהבתי את המבט הדרמתי ששרה. רואים שהיא מופיעה עם הנשמה!

QueIronia

New member
המבט הזה ממש מפחיד.

אחי ואני ראינו בחמישי בלילה, ואז היא עלתה להופיע, אז אני עושה לו: נו, שוב המבט הזה. ואח"כ פניתי לג'ן בבקשה: אולי כבר תורידי את האצבע המטומטמת הזו. יש לה איזה קטע עם האצבע ועם העין שדורש טיפול.

West Doll

New member
../images/Emo6.gifנכון!

מה יש לה מהאצבע?
כל שניה היא מצביעה לדברים דמיוניים
והמבטים שלה, מיי גאד.

Master Music

New member
הפל` הזה מאעפן.. אפשר למחוק את

ההודעה הקודמת. חחח אני דווקא אוהב את המבט הזה שלה.. :) אמן חייב להביע משהו על הבמה.. ולג`ניפר יש את זה ובגדול! חולההה עליה!!

Lopezit

New member
בפעם הראשונה שהיא הופיעה עם QH

ברוקדים עם כוכבים הספרדי ודפקה את המבטים האלה... פשוט צחקתי רוב ההופעה אבל בתאכלס זה מה שמביא את העוצמה להופעה... והאצבע המטומטמת הזאת זה באמת מיותר

Master Music

New member
QH ההופעה..‏

לג`ן בהחלט יש נוכחות על הבמה. היא נשמעה בלייב בסדר גמור. (ולציין שכמעט לא ראיתי הופעות לייב שלה..) ההופעה הייתה דרמתית כמו שצריך ומלהיבה! היא בהחלט מיישמת את מה שהיא אומרת למתמודדים. אהבתי את הכנות שלה. גם אני חושב שהגישה של פאולה היא הטובה ביותר.. אבל חייבים את סיימון! תמיד צריך את האיזון הזה .. :)

Lopezit

New member
ג'ניפר יודעת להפציץ הופעה

כל פעם מחדש ואני דווקא לא מסכימה עם הדעות של פאולה... לפעמים היא יותר מידי "טובה" עם תגובות לא קשורות... למשל מישהו שר גרוע והיא תגיד לו "העיקר שאתה נראה טוב" אל תהרגו אותי אבל אני ב90% מהמקרים מסכימה עם סיימון.. לא הייתי מתבטאת בגועליות כמוהו.. וכמו שהוא דיבר להיילי השבוע.. אבל רוב הדברים שהוא אומר נכונים

Master Music

New member
מסכים איתך בקשר לסיימון!

פאולה תמיד מנסה למצוא את הטוב בכל אחד. שזה ממש לא טוב זה היא אומרת ``לא..`` בעדינות. אני אוהב אותה. סיימון אומנם מבקר חריף ונוקשה אבל צודק ברוב דבריו.. אני כמעט תמיד בדעתו. לפעמים הוא קצת מגזים כמו שאמרת.. אבל ג`ני הכניסה לו כמו שצריך! :) אה וכמובן נראתה מהמם! לא הבנתי מה שלבשה.. אבל זה היה נראה לי מוכר‎ ‎.. מי ששם לב דווקא את היילי הלבישו ואיפרו מאוד בסטייל של ג`ני..

הייתה מדהימה../images/Emo99.gif

וכן, ראיתי פעם ראשונה אמריקן איידול... בגללה
האמת שראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה אבל אח"כ הפסקתי

למעלה