ג7N הח!5**ה החלWהההההההה!!BRAVE

ג7N הח!5**ה החלWהההההההה!!BRAVE

אזזזזזזזזז.... אחרי הרבה הדחות קשות ולא מוצדקות של שיריםםםםםם כל כך מושלמייייייייםםם מהאלבום שליייייייייי המדהים הזה.... it's time 2 make our final cut towardes determening who will become BRAVE'S Top Song (יבינו אותי רק מי שראו הטוםפ מודל הבאה LOL) קיצררררררררררררררררררר...... לגמר הגיעו 2 שירים האחד- הכי מוצדק שבעולם השני לא ממש (כנופייההה LOL) BRAVE המושלםםםםםםםםםם נגד... HIDDI ה....חמוד+

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifBRAVEEEEEEEEEEEEEEEEE

דההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! אחד השיריםםםםםםםםםם הכי מושלממממממממממיייםםםם ששמעתיייייייייי אייי פעם בכל השפותתתתתתתת והזמניםםםםםםם... יצירתת אומנותתת גאונותתתתתתתת..... כמה שאנלא ישמע אותו לא ימאס.. והמילים שלו.... גאדדדדדדדדדדדדדדד זה השיר הכי עמוק שהיה לה ואחד העמוקים ששמעתיייייייי... פשוט שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.... ולא סתם אלבום שלם קרוא עליו...

QueIronia

New member
עמוק? זה שיר על סטוצים!

עמוק עאלק. Come Over יותר עמוק מזה (יופי, סוטים. תצחקו).

אתה חייב ללמוד אנגלית

כי מה הפאקינג קשר בין BRAVE לסטוצים אלוהיםםםםםםםםםם ישמורררררררררררררררררר??!?@?%%?&?%&)*(O)*?P(_*P_*)( היא מדברת על זה שהיא אמיצה ויש לה כוח להתמודד עם הכ=ל======= מה קשור סטוצים?????!!@$#$^

QueIronia

New member
האנגלית שלי בסדר גמור תודה רבה.

can't refuse an offer so benevolent Can't assume he's gon' use me And after he'll never call again

מקשור סטוץץץץץץ?? זה על מישו

ששבר לה תלב והיא נהיית אמיצהההה אחרי כל הדברים שעוברים עלייהההה
אמיצההההה

QueIronia

New member
Hold It Don't Drop It../images/Emo127.gif

עם כל הצער שבדבר, ולמרות שאני מת על Brave, השיר שראוי למקום הראשון הוא Hold It Don't Drop It (וכמו שאתם רואים - הנהלת הפורום אחידה בדעותיה
)

QueIronia

New member
נראה לי הטופ מודל

מתקדם לקראת התקף לב ודאי. החלמה מהירה

איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איךךךךךךךךךךךך

טוב אני על סף פרישההההההההההההההההההההההההההההה:((((((((((((( זה כנופייייייייייייייהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה BRAVEEEEEEEEEEEEE לנצצצצצצצצחחחחחחחחחחחח

למעלה