דאבל 6 :)

Gorilla

New member
דאבל 6 :)

עינת היקרה תאריך הלידה שלי הוא ה 3.3.1980 ולכן יוצא שמבחינה נומרולוגית אני 6 גם בתאריך הכולל וגם ביום ובחודש אנא עזרי לי להבין טוב יותר עד כמה חמור מצבי או עד כמה הוא טוב ,תודה מראש על עזרתך

למה חמור מצבך חמודה?

בגדול מאד, את רק קשורה מאד לבית, לתא המשפחתי.. אור ואהבה גילי פרי

עינת

New member
גורילה? היי :cool:

ראשית אין כזה דבר מצב חמור!!! אחרי שהבנו את זה אני רוצה לומר לך שהמ``ס 3 מאוד חזק במפתך מה שאומר המון מזל(למרות הקשיים) וראי/ה את ההסבר ל fofa על המ``ס 3. לגבי ה 6,הוא מסמל את נתיב הגורל שלך מה שאומר שאת/ה פשרן/ית למען ההרמוניה. אור שפע ואהבה עינת

Gorilla

New member
תודה על ההסבר 8-p

עינת היקרה אני מודה לך שהקדשת לי מזמנך היקר ואני אודה לך אם תוכלי לתת לי הסבר נוסף לגבי השם ונומרולוגיה. השם הפרטי הוא שי ולגבי האנשים שמתלבטים מהי הזהות המינית שלי אני בן. דרך אגב יש לי 3 שמות (כלומר שם אמצעי) האם זה 3 נוסף לטובה ?

עינת

New member
בכיף :cool:

איני יודעת לאיזה הסבר אתה מתכוון אז אנא פרט לי. אם אתה רוצה לדעת בקשר לשמך הרי אני צרכה יותר פרוט לפי ההסבר בעמוד 2 של הפורום. אור שפע ואהבה עינת

Gorilla

New member
הסבר לגבי השם :)

עינת היקרה תודה על תשומת הלב השמות הם: שם פרטי 3 1 שם אמצעי 3 4 3 4 6 5 שם משפחה 1 8 3 אני מעוניין לדעת יותר על עצמי מבחינה נומרולוגית משום שאני מרגיש שאני מפוצל במחשבות שלי לגבי העתיד (מזל דגים מה לעשות) תודה.

עינת

New member
חשוב לי לדעת

באיזה שם אתה משתמש ביום יום? באיזה שם כולם קוראים לך ובאיזה שם אתה רשום ברוב המקומות.

Gorilla

New member
לשאלתך ;-)

עינת היקרה השם הפרטי הוא השם בו אני משתמש ביום יום אבל אני רשום בכל המוסדות בשני שמות מכיוון שכך אני רשום ב-ת.ז, השם האמצעי הוא על שם סבי מכיוון שנולדתי בדיוק שבוע אחרי שהוא נפטר. ועכשיו אם יורשה לי לשאול אותך שאלה מעט אישית מובן לי שזהו פורום ציבורי אך מכיוון שאין לאנשים מושג מי אנחנו ומאין באנו אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה אבל אני לא מצפה ממך לתשובה. בכל מקרה השאלה היא האם התחלת לחבב אותי או שסתם אין לך זמן ואני שואל זאת משום ששכחת במקרה או באופן מכוון לרשום בסוף התשובה אור שפע ואהבה, תודה על היחס החם והכנה שאת מפגינה בפורום

עינת

New member
היי גורילה :cool:

אני בחיפוש קדחתני אחרי דירה ולכן אין לי הרבה זמן כמו קודם אבל אם יש סבלנות אז הכל טוב לא?איני יושבת כל היום מול המחשב ולכן לוקח זמן,זהו פורום מאוד תובעני שלהבדיל מפורומים אחרים דורש ממני תגובה על כל פניה וכל זה בהתנדבות אז אשמח מאוד לקצת הבנה מכם. אני אוהבת את כולכם במידה שווה ונותנת כפי יכולתי אז לא להעלב בבקשה... ועכשיו לשאלתך. התחושה של הבלבול נובעת מכך שאתה אדם מאוד רגיש מצד אחד ומהצד השני הגיוני מאוד.מה שקורה לך הוא שאתה נמצא כל הזמן במלחמות קשות בין הרגש להגיון . גם השם בו אתה משתמש ביום יום לא מקל עליך כיוון שהוא מדבר על כך שאתה נטול כח סבל וכל דבר ישר מכניס אותך לבלבול. אפשר להתגבר על כל אלו בעזרת מודעות עצמית. אור שפע ואהבה עינת

Gorilla

New member
אני מודה לך :cool:

עינת היקרה, קודם כל מזל טוב על המעבר אני מקווה שהכל הולך בסדר, אני אדם מאד סובלני וסבלני והסיבה ששאלתי מה קורה איתך הייתה רק מדאגה לשלומך ולא מחוסר סבלנות. שנית כל לגבי ההסבר שנתת צדקת במאה אחוז ואין לי מה להוסיף מלבד להחמיא לך על עבודתך אני יודע שדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר רק אם קיים הרצון לכך. אז תודה לך עינת על כל התשובות שנתת וחבל רק שאנשים כמוך הם זן נכחד היום מאחל לך אושר וחיים נפלאים גורילה

למעלה