שאלה -האם זה דיסק ניסור כפול או גם משולש הניתן להרכבה על מכשיר דיסק רגיל כזה שאפשר להרכיבו מתחת לשולחן או שיש צורך לרכוש משור מיוחד בשלימותו? ומה המידות האם ניתן ב 7 אינצ' או ב 10 אינצ'? תודה מראש לכל משיביי
הלהבים באים בגודל של 6" או 8". החור שלהם מתאים לציר המקובל בארה"ב 8\5". לרוב המסורים בארץ יש קוטר כזה גם. פשוט מצרפים מספר להבים לפי הרוחב הדרוש. אפשר להכין דאדו גם עם ראוטר וגם ידני. למשל STOPPED DADO אפשר לעשות רק עם ראוטר או ידני. כך בחשבון שהדאדו כאשר משתמשים בעץ מלא זה לא חיבור חזק במיוחד לכן צריכים לתכנן את הרהיט בצורה מתאימה.
תודה ליהודה,אלכס ורון ,כוונתי הייתה לשימוש בשיטה הנ"ל להתאמה 1. בין לוחות לחיבורם בקו האורך כמו במכשיר למלו .2.חירוץ רחב למטרת הרכבת מדף בהתאמה .3.הרכבת לוח בין עמודי החיזוק בדפנות בכגון שולחן המכתבה. ראיתי בסרטים שהפניתם אותי אליהם שבדאדו יותר נוח מאשר בראוטר לבצע זאת לדעתי ואולי אני לא צודק אני רק מתחיל.תקנו או אשרו. לגבי המשור שיש לי זה משור דיסק רגיל אין לו ציר רק בורג חיזוק ואני חושב שיהודה צודק.בסרטים לא מראים את צורת הכלי רק את הצד העליון ואי אפשר להבין מזה הרבה.השיקול שלי היה לחיסכון בכלי וכעת אחשוב בכיוון אחר .יש לי ראוטר של בלק אנד דקר אחשוב איך לתפעל אותו בצורה הטובה ביותר .
מעבודות מדויקות עם המסור שלך הוא לא מיועד לתוכניות שלך,גם התקן השולחן שיש לך לא יפתור לך בעיות דיוק,ניתן לבנות ג'יג מתאים לרוטר יש הרבה ג'יגים ברשת לצורך זה,ההזמנה שלך עם דיסק און קי פתוחה
1. תשתמש בלמלות: דאדו לא מתאים. אפשר לעשות למלות עם הראוטר אבל לא מומלץ. 2. דאדו מתאים למדפים אבל שוב אם מדובר על עץ מלא, צריכים לתכנן שההדבקה היא לא חזקה. 3. כמו 2 נכון: עם משור שולחן הרבה יותר נוח ומהיר לעשות דאדו: אין ספק (ראה תמונה מצ"ב של DADO SET)