דאודורנט על בסיס צמחי מרפא

דאודורנט על בסיס צמחי מרפא

שמעתי שהדאודורנטים הנמכרים היום בשוק מזיקים, כי מחדירים לגוף חומרים רעילים. אשמח אם אקבל מידע לגבי הכנת תחליף משמנים ומצמחי מרפא נגד הזעה, כי אני סובלת מהזעת יתר עם ריח לא נעים מבית השחי. בתודה ובברכת יום נפלא לכולם. סיגלית.

anula

New member
יש דאודורנטים טבעיים

יש היום בשוק גם דאודורנטים טבעיים, שהם לא מזיקים. אם מעניין אותך שלחי לימסר

נורקס

New member
את גם יכולה להכין בעצמך

קחי בקבוק עם שפריצר מלאי אותו ב: 1/4 אלכוהול 95%, 3/4 מים מזוקקים, 2% שמנים אתריים לפי טעמך בריחות. מנסיון שילובים נעימים הם פרחים עם תבלינים או הדרים עם תבלינים או פרחים עם הדרים למשל: יסמין+אשכולית או מנדרינה+פצ'ולי או למונגראס+ג'ינג'ר. בהצלחה

משום מה מחקו לי את התגובה..

שמעתי על סודה לשתייה..למישהו/י יש על זה מושג? או שאולי מחקו בגלל שלא מדובר על משהו מצמחים..

קיבלתי מייל לא מזמן

סודה כטלק... זה התפרסם ביולי , בוואלה אופנה..הנה חלק מהקטע.. אז אחרי שהתייאשתי והצטרפתי למשמרות האלומיניום התגלתה לי האמת הצרופה לגמרי במקרה וממקור מפתיע. חבר, שהוא ההומו הכי לא טיפוסי שפגשתי, כזה שלא יכול לנקוב אפילו בשלושה שמות של חברות קוסמטיקה, גילה לי סקופ ברמת האודטה. וזה מתבצע ככה: הולכים למכולת, קונים שקיק סודה לשתייה (1.80 ש"ח במכולת שלי), מכניסים לכלי שהוא כמו מלחייה ומשתמשים כמו טלק. לתדהמתי המוצר הבסיסי והפשוט הזה עובד בצורה מדהימה. אין שמץ של ריח זיעה גם בימים קשים, הוא לא מכתים בגדים, ומחזיק שעות ארוכות מאוד, והעובדה שאין לו ריח בפני עצמו היא יתרון, כי אפשר לשים בושם בלי שהוא יתערבב בריחות של דאודורנט, קרם לשיער וכו'. מישהי/ו ניסה???. שמעתם? בבירור שערכתי עם הרוקחת השכונתית היא הסבירה לי שהסודה, הבסיסית, יוצרת סביבה בסיסית שלא מאפשרת לחיידקים שיוצרים את ריח הזיעה להתקיים, כי הם זקוקים לסביבה חומצית. כמה פשוט ככה מדהים. הרוקחת גם אישרה שהסודה לשתייה היא בריאה ובטוחה לחלוטין לשימוש כדאודורנט, והרי היא מיועדת גם לצריכה פנימית, לשתייה – כשמה כן היא. עדיין קשה לי להאמין שבשקל שמונים לחודש השתחררתי מאחיזתה של תעשיית הקוסמטיקה בכל הנוגע לדאודורנט, ושלא צריך לנסוע לסוף העולם בשביל זה. אבל אני לא מסריחה. יכול להיות שבאמת ניצחתי את השיטה.

0 אור 0

New member
אף אחד לא מחק

מכיון שהמנהלת השניה נמצאת בחו"ל ואני לא מחקתי, כנראה שכתבת את הודעתך בזמן של התקלה בתפוז והיא נעלמה. על כל פנים היה לא מזמן דיון מקיף באחד הפורומים לגבי שימוש בסודה לשתיה כתחליף לדיאודורנט - שווה לחפש (רפואה משלימה, שמנים וצמחי מרפא או תרופות סבתא - לא זוכרת באיזה מהם)

למעלה