דאיה

t o p g u n

New member
דאיה

מישהו יודע איפה יש בית ספר לדאיה באזור הצפון אני יודע שדואים במגידו כי הישתתפתי שם בקורס דאיה של גדנ"ע אוויר אבל האם גם נותנים שם שיעורי טיסה? ואם כן מה המחיר? topgun

צחי נבו

New member
סדר-גודל...

מצ"ב האתר של המועדון שבנגב, לדעתי לא יהיה שונה בהרבה במגידו: 1300$ עד להוצאת רשיון... זול בהרבה מרשיון ממונע. אפשר לדאות במחניים, יש שם מועדון קטן אבל ספק אם בי"ס לדאיה. בהצלחה !

micha58

New member
קורסי דאיה במועדון נגב -עלויות

קבל תיקון העלות היא לא 1300$ בלבד אלה זוהי רק עלות דמי ההצטרפות למועדון בפריסה של כ שנה העלויות במועדון דאיה נגב הן כדלקמן: - דמי החבר (סך של 220 ש´´ח בחודש ) עלויות הגרירה (בממוצע של כ 110 ש´´ח לזינוק וזמן הטיסה ( 30 ש´´ח לשעה לחניך) מצטרף חדש משלם 300$ בנוסף לעליות הנ´´ל לאחר 10 טיסות ראשונות 500$ בטיסת הסולו 500$ בקבלת הרשיון סה´´כ 1300$ דמי הצטרפות לידיעתך נדרשים ע´´פ חוק מינימום של 42 זינוקים כחניך בדרך כלל חניכים מגיעים לסולו אחר 50-60 זינוקים בממוצע(תלוי בנסיון טיסה קודם וכו) אז תעשה את החשבון מיכאל אברהם גזבר מרכז דאיה נגב

צחי נבו

New member
אז כמה זה יוצא?

500$ חברות למשך שנה... 1700$ עבור 60 טיסות חניך (בהנחה שמשלמים מינימום 30 ש"ח). יוצא לנו (בלי האלמנט) 3,500$. אגב, 60 טיסות עד לסולו?! או עד להוצאת רשיון... בכל אופן, טוב לדעת שאתה איתנו, מיכאל. אישית, אשמח לשמוע יותר בנושא דאיה כאן בפורום.

micha58

New member
עלויות דאיה

ובכן ! תודה רבה העלויות הן כפי שציינתי 1300$ הם רק דמי ההצטרפות והם בנפרד לעלויות השוטפות דמי החבר הם 220 ש´´ח לחודש כל זינוק בממוצע עולה לחניך כ 140 ש´´ח (תלוי בזמן הטיסה) כ 50 - 60 זינוקים לסולו אפשר במידה והחניך טוב לגשת לבחינות עיוניות לרשיון מיד לאחר הסולו בדרך כלל נהוג לטוס מספר זינוקים נוסף עד לרשיון העלות הממוצעת היא בין 10K - 15K ש´´ח לרשיון בברכה מיכאל אברהם גזבר מרכז דאיה נגב

צחי נבו

New member
אז לא טעיתי...

מיכאל, קחו יוזמה (כבר כתבתי פעם לאמנון, מפקדי בעבר) - הזמינו את הפורום על מטוסיו וטייסיו לשדה תימן + גיחות היכרות. היה ניסיון כזה במגידו ואני לא בטוח כמה מהחברים התנסו בחוויה. אשר לי עצמי, עוד ניפגש, אני בטוח. תוכל בבקשה לכתוב לי דוא"ל (ראה כרטיס אישי) ?

micha58

New member
אכן לא טעית

צחי שלום לא התכוונתי שטעית! רק לסדר את המספרים יותר טוב באשר להזמנת הפורום - כל אנשי הפורום מוזמנים בזמנם החופשי להגיע לשדה תימן לדאיית היכרות יש לזכור שצי הכלים במועדון מוגבל (2 דאונים דו מושביים בלבד) לכן רצוי לתאם הגאה מאורגנת עם אמנון או איתי בכדי למנוע אכזבות ! בכל אופן אין ספק שניפגש
מיכאל אברהם מרכז דאיה נגב

micha58

New member
דאיה בנגב

ובכן למען הסר ספק ודברי הבהרה משך הטיסה בדאון ביום ממוצע הוא מינימום 20 דקות ועד מס שעות כך שטיסת הדרכה היא יחסית ארוכה קח בחשבון שאין עלויות של דלק ואין עלויות נוספות של מדריך (הדרכה חינם במסגרת המועדון ) לכן בהשוואה לטיסה ממונעת העלויות הם מאוד נמוכות טיסה של שעתיים + שערכתי ביום שישי לפני שבועיים עלתה לי כ 180 ש´´ח ההנאה צרופה וכן האתגר עצום (יש לזכור שאין לי מנוע !!!!) אתם כולכם מוזמנים לטיסת היכרות בברכה מיכאל אברהם גזבר מרכז דאיה נגב

למעלה