דאמט מה הוא מקנא מה?!

white angels

New member
דאמט מה הוא מקנא מה?!

מה פתאום הוא מתחיל לקנא לקירה לעזאזל? הוא לא אמור להיות מאוהב עכשיו נואשות..ב...נו איך קוראים לה..קטיה! בעעעע שונאת אותם..הם פשוט הורסים הכל עם התוספת פרקים שלהם..תכף אנדריי וקירה יעשו חתונת בזק ויספיקו להתגרש!
ואם כבר עושים מפנה כלכך חד בעלילה אז שקטיה ומישה יתנשקו כבר! כמה אפשר לחכות?

m2love

New member
לא ראיתי את הפרק...

חזרתי רק בתשע הייתי בוולפסון אצל חברה שלי היא הייתה במיון\: אוווף ומשחררים אותה רק מחר והיא שם כבר מאתמול בצהריים ! היה לי יום מהזה מעצבן...אני כבר כמעט בוכה מעצבים חחח כל היום רק עצבים!
ואין לי כוח ללכת מחר לבצפר..יש מבחן במדעים ובוחן בתמטיקה ואני לא יודעת כלום...ואפילו אם אני ארצה ללמוד אני לא אספיק... והיום בשיעור מדעים במקום לעתיק שאלות חזרה לא עשיתי כלום בשיעור..הייתי עסוקה בלהיות עצבנית ולהיות עם מצב רוח חרא... ואני מהזה עיפההה...ואני רעבה..אכלתי רק בשלוש ולא אכלתי ארוחת ערב..חחח ולא אכלתי בתשע כי כבר מאוחר ואני אוכלת ארוחות מסודרות.....וגם אמא שלי עשתה לי "הפתעה" קנתה לי נעליים מהזה יקרות שבכלל לא אהבתי...ואי אפשר להחליף את זה...רצינו ללכת מחר אבל לאאאא היא תקנה משהו מכוער לבדדדדד....חחח זה נשמע דפוק אבל זה מהזה עיצבן אותי !! וגם המורה ביקשה ממני לאסוף מהכיתה אישורים ליציאה לפעילות ונחשו מהה....איבדתי אותם ואני לא מוצאת אותם...הפכתי את כל החדר ואני לא מוצאת !!!!!והיציאה הזאת ביום שני...כך שאי אפשר לחלק לתלמידים אישורים חדשים כי הם לא יספיקו להחתים תהורים...ולא ניראה לי שאני אמצא תאישורים האלוו....בעעעעעעעעע איזה יום מעצבן

white angels

New member
איזה ביאוס..

אחד הימים הרעים אה? דבר ראשון-החלמה מהירה לחברה שלך,שתהיה בריאה
ולגבי שאר הדברים,הם ניתנים לתיקון-אל תתעצבני,זה לפעמים ככה יש לנו ימים ממש מטורפים כאלה שאנחנו לא מבינים מאיפה הם נפלו עלינו,העיקר שנדע לעבור אותם בשלום. לפעמים אנחנו מרגישים שאנחנו לא יכולים לשלוט על דברים שקורים בחיים שלנו לכן אנחנו נלחצים ומתעצבנים,אז אל תיקחי את זה קשה,פשוט תני ליום הזה לעבור ואת תיראי שהכל יסתדר מעצמו

m2love

New member
תודה../images/Emo9.gif

ופנינית יא פסיכולוגית מדהימה שכמותך
תודה על העידוד
אין לי מה להגיד...פשוט תודה
חחח
וחברה שלי כבר חזרה הביתה היא מרגישה יותר טוב.. ולגבי שאר הדברים חחח לא איכפת לי כבר..העצבים כבר עברו

white angels

New member
איזה שיחת חולין בין אנדריי לקוליה XD

למה שלא יתחילו לדבר גם על מזג האוויר? =\ כן כן,אתם מזהים נימת אכזבה בקולי
אז יאללה הספירה לאחור? עוד 17 פרקים!נגמרת כל הפארסה הזו... יש מצב לאיזה פגישונת קצרה מחר בין קטיה ואנדריי? האא? יש מצב?

m2love

New member
לא ראיתי את הפרק..

מישו מתנדב לספר לי מה היה
?

white angels

New member
אין מה לספר..

כי לא היה משו מיוחד.. קטיה עוזרת למישה לסדר את המסעדה כי בא איזה מישהו חשוב והמשפחה שלה מתגייסת גם לעזור לו.. קוליה בא לחברה ופגש את אנדריי ואנדריי לא התאפק ושאל אותו מה עם קטיה,אז קוליה אמר לו שהכל בסדר איתה,יש לה עבודה מעניינת וחבר חדש..ואנדריי כזה אין לו מה להגיד
אנדריי מחליט לבוא למסעדה של מישה,הוא מסתכל בחלון ורואה אותה רוקדת עם מישה..וככה הסתיים..

למעלה