דאמ יו מתאיו

סתיוית

New member
דאמ יו מתאיו

חחחחחחחחחח אני פשוט אוהבת להגיד את זה :] קיצר, דאם יו מתאיו- אתה לא רוקיסט או משהו כזה, ולא מתאים לך התספורת ותוריד את העפרון השחורררררררר חוצ מיזה היית מושלם כרגיל :] *נשיקות* גיימס- אם אתה לא מסתפר בקרוב קיס מי אס (אל סתפר! אל סתפר!חחח סתם סתפר סתפר) דיי! זה כבר ארוךךךך! וכבר מתחיל לא להחמיא לך! אבל חוצ מי זה עם הגיטרה של סיק פאפי היית מושלםםםםםםם :] לאב יו צרלי, נראה לי מאוד מבוגר הפעם :S עם טיפה שפם חחח אבל אני תמיד אוהבת לראות אותו מאחורה "רוקד" עם הגיטרה חחחחחחחחחחחח מושלמון שלי נשיקות וחיבוקים :p השיר היה מדהים כמו תמיד אין חידושים להלהלהלהלהללהלה קיצר, *&^%$שלמות&^%נהנתי מכל רגע,חוצ מהרגע שהטלוויזיה נדפקה לשניונת*&^%$

חחחחחחח

חחחחח די לרדת על מאט!!! גם אם אתן רושמות פה "מאט לא מתאים לך, מאט תוריד את זה" הוא במילא לא שומע!!! חחח אז הוא ישאר עם זה...P= ולדעתי זה יפה חחח יש לי טעם מוזר אבל זה די יפה למאט! וגם פעם היה לו עיפרון שחור ולדעתי זה יפה..והתספורת...עכשיו הוא יכול להעמיד את זה למעלה כמו טראויס מבלינק או כמו דיוויד מסימפל פלאן =] צ'ארלי...גררר איזה מושלם!!!! יואו אין הבנאדם פשוט מדהים מהרגע הראשון שראיתי אותו ידעתי זאת!! חחח =] וג'יימס איזה מותקקק עם הגיטרה של סיק פאפי מזה אהבתי את זהההה יוו כשאני יהיה בלונדון אני יקנה לי חולצות של סיק פאפי כי החולצות ממש יפותתתת ואני חושבת שמאט וג''ימס שמו דיקיס!!! דיקיס שליטההה אני כל כך אוהבת דיקיס (גם לי יש...=]) קיצר הופעה מדהימההה מכל ההיבטים חחחח נראים מדהים הופעה מדהימה קולות מדהימים בגדים מדהימים הכולללללל מדהיםםםםם

סתיוית

New member
אנלא יורדת עליו

במובן השלילי אלא הבונה :] וזה אל כאילו הוא ישמע אז זה סיידר :] ולפי דעתי הוא ממש בעעע ככה למרות שהוא נשאר מתוווווווווווווווווווווק

סתיוית

New member
כאילו לא בעעע

חוצ מהתסרוקת והעיפרון הוא היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם ונראה ממש טוב :] שום דבר לא ישנה את העובדה שהוא שקסי ונראה טוב רק שהוא יכול להראות הרבה יותר טוב :]

DawnR

New member
אני חייבת לחלוק על דעתך.... ../images/Emo13.gif

התסרוקת שהייתה לו בTOTP נראתה יותר טוב ממה שהלך לו על הראש בחודשיים האחרונים. חוצמזה - נכון, היה לו יותר יפה כשהשיער היה יותר ארוך. בקשר לעיפרון - אני בשוק. מסתבר שאני באמת היחידה שבנים עם אייליינר עושה לה את זה בטירוווווף. כל פעם שהוא שם עיפרון אני מתאהבת בו מחדש. בכלליות : הוא נראה סקסי בטירוף. עוד לא ראיתי אותו ככה הרבה זמן. בקשר לג'יימס: נראה מתוק as always. צ'רלי : אומייגוד. פשוט אומייגוד. הבנאדם מטריף. אבל חבל שהוא לא קונה עוד חולצות....חחח כבר ראיתי את החולצה של Atticus אלפי פעמים, הבנתי שהוא אוהב את בלינק 182, אין צורך לחזור על זה :) שחר.

סתיוית

New member
לאאאאאאאאאאאא

כל כך לא מתאיםםםם לוווווווווווווו כאילו רק פעם אחת ראיתי שזה התאים לו והוא נראה כמו אלביס שמה :] וכע, זה יותר טוב אבל עדין לאאאאאאאאאאאאאא

lee grint

New member
יהההההה אני רוצה תמונות

אני רוצה ראות את מאט עם עיפרון שחור בעניים ואת ג'יימס וצ'ארלי!!!

DesertRose7

New member
גם אני לא ראיתי..

ב7 לא יכולתי.. ושמתי שעון מעורר לרבע ל1 כי הייתי כבר מתה מעייפות.. ואת האמת.. אני אפילו לא זוכרת אם קמתי!!!! אני אראה א תזה מהאתר!! אבל רציתי להקליט!

DawnR

New member
יש לי את זה בקובץ, שחר.....

אני יכולה לשלוח לך. שחר.

Hypnotise

New member
איזה עצבים!!

הקלטתי את זה!! אבלללל.... היום כשבאתי לראות את זה שוב הסתבר לי שיש בעיה עם הווידאו וזה לא הקליטטטטטט!!! איזה עצבים!!!!! עכשיו בקשר למה שאמרתן... מאט נראה מדהים (לא אוהבת הכי את התספורת אבל הוא עדיין מושלם). אני מתה עליו עם העיפרון... פשוט גררררר לו!!! ג'יימס נראה כל כך מתווווק!! לאכול אותו! וצ'ארלי.. יוווו איך אני אוהבת אותו עם הזקן הזה!!! וזה באמת מבגר אותו!!!!!!!! את יכולה לשלוח גם לי? :( זה ממש מעצבן שזה לא הקליט..

Chaz4ever

New member
טוב שנזכרתי אבל.......

הצתה מאוחרת....אבל.....את יכולה לשלוח לי גם ת'הופעה של באסטד לאימייל... [email protected] פליז שלחי..... ואם אי אפשר לאימייל תודיעי לי ואני יגיד לך לאן לשלוח.... פליז פליזז פליזזז שלחי לי!!!!!

lee grint

New member
I know!!!!

׀א טױזװ ט׀ױך ךױאױך ׀הװ ׀א ױװ ט׀ױך ךױאױך יװ????

M o T e K 16

New member
קיי...

אני דווקא אוהבת את הסתפורת של מאט!!! אני מתחילה להתרגל אליה וזה אפילו די חמוד!!! אבל שיוותר על הקטע של השחור בעיניים... הוא נראה כמו גופה :S גיימסי מתוקקקקקק מושלםםםםםםם אבל לעשות קצוות לא יזיק וצ'ארלי חייב אבל חייב להוריד את הדבר הזה שהוא מנסה לגדל על הפרצוף שלו חוץ מזה הופעה אחת השוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה