דאנסטורי 2- שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
דאנסטורי 2- שבוע 5 הזמן עף שרוקדים , כבר שבוע חמישי לעונה??????

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 61
איך אלעד נהרס ע"י נעמה עוד יותר בפרק שכבר ראיתי?

Roei152

Well-known member
מנהל
מעצבן
אלעד מעצבן אותי , הוא חמום מוח יותר מתום הלוי ..
בכלל הבנים שם לא משהו.. מבריזים לבנות ריקוד , מבטיחים לרקוד איתן ולא מקיימים את זה ..

פלפלייייייים! פלפלייייייייייים!
אני חושב שאור פשוט מפיצה אור באופן טבעי בריקודים שלה. כן, יש קטע כזה לאנשים מהחממה שהם באים לך בחלום בפחד. אולי קאיראן לימד אותו את זה? לאור יש המון פחד בראש. אנחנו אנשים מאוד חכמים ורגישים. פעם ראשונה שהם עשו את זה...
&nbsp
והנה אור שוב מאוזנת. המון טונה. טונה טונה. הבל הפה של אור פירותי. אור לא מתאמנת ולא צריכה להתאמן כי היא מצוינת. גם לנו יש שיקולים. השיקולים הם שאת מצוינת ואת צריכה לרקוד סולו. מלא.
&nbsp
אין לכם כלום. חסר לב. חסר חמלה. המון חסר בכם. נו, אלעד, לא למדת כבר? אל תשים על אף אחד! נעמה לא שואלת את יובל אם היא צריכה עזרה בבית, יובל גם לא עושה כלום בבית חוץ מלבזבז את האוויר. כן, וואלה. כן, הילי אישה מאוד שמבינה בירקות.
&nbsp
ילדה יפה שכמוך, לעולם לא תאבדי את אור בורשטיין יותר. אתם מאוד ברי מזל. את החיים היא עשתה לה. זה מאוד לא פייר. אביב, לא דיברנו על להפסיק להגיד את המובן מאליו? דיברנו על זה.
&nbsp
הנה זה מתחיל. מיכאל, זה או קרקס או גולאג. אני מבין שהראשונה ששוברת כאן רגל היא לוסי. לא אחד מהרקדנים (תום לא שבר רגל!!!!!!!) אלא לוסי. הקרצייה תחשוף אותך בפני אבא שלך.
&nbsp
הילוש, לא. הילוש, לא. אני יודע שזה מגרה, אבל... לא... הילוש... אה, הפלפלים חזקים מדי! עכשיו אני מבין למה אלעד רץ. הוא רץ כי הוא הבין שהילי תרקוד עם החנות. כל קולורבי תום הלוי? הילי שולטת בפירות ובירקות. רק הוא נדפק? זאת כתבה על נעמה. וזה רע. כן, הילי, זה בערך מי שאת מדברת איתה. עם נעמה. אפילו הילי מבינה שנעמה כבר מרושעת. אלעד, זה לא כתבה שאתה יכול לערוך. ממש ד"ר אלעד ומיסטר בירון.
&nbsp
נכון. זה אתר מורשת לאומי. אור רקדה עליו. אביב, מה אמרנו על לקנא? ועל להמציא דמויות משום מקום?
&nbsp
אלעד, אתה מעתיק ממשה דץ? אנחנו מכירים את השיר על העגבנייה. להילי יש מלא פלפלים. ואלעד, אתה תיזהר. הילי פליקס. האישה וריקודי הירקות. לא הפילו עליך תיקים. אתה התראיינת. והיא מלאך.
&nbsp
אני חושב ללוסי יש תחביבים מאוד מוזרים. זה לא ממש מעולה. וממתי בכלל עדי מאוהבת במיכאל? היא הייתה בקטע של תום לפני שנייה! כן, הקרצייה. נמאס לי כבר מלין. סתם שאלה: אם קים יודעת, איך זה שאבא של עדי לא יודע? לא, די עם כלבים שגורמים לקשרים בין אנשים. ללין היה מספיק מזה. פלפל? מה פלפל?
&nbsp
אור פשוט לא מפסיקה לעבוד. מריקודים לסטריט דאנס. אור מצוינת ותום, אתה צריך להתרגל לזה. תתרגל לחברה המצוינת שלך! אני מבין שכולנו באותו סופר.
&nbsp
אלעד, יא בוגד!!!!!!!!!! בוגד!!!!!!!! זה נקרא להפר אמון!!!!!!!!! תיחנק אתה והממולאים של נעמה!!!!!!!!!! וזה היה קולורבי!!!!!!!!! נערה מהפריפריה. נורא נחמד. כתבה נוראית. הם הראו שאתם סנובים ממש? תום, אני מניח שאתה כרגיל, לא מתמקד במקום הנכון. תפנה קצת שמאלה מאלעד. קצת שמאלה. לשם תכוון את הבעיות. לא, לא היית צריך לצפות ממנה. למה לצפות? היא חסרת רגישות באופן מופרז.
&nbsp
הוא כבר לא חבר שלה. יופי, מיכאל. אחלה. אבל לוסי!!!!!!!!
&nbsp
תירגע עם הבום שלך. לא, הילי, אם היא הייתה יכולה הוא לא היה פונה אלייך. מאוד מקצוענים. מאוד. בקטע מקצועי. אני מבין שהסופר הזה בעייתי.
&nbsp
אני חושב שכולם קורסים. חברים, מילת הקסם היא מקצועיות!
&nbsp
איך זה קרה פתאום? לפני רגע את היית בקטע של תום! בזכות צ'רלי! שמעתם?! בזכותה! אימא שלו תשלח אותו לגולאג בסוף. יופי, עדי. זה מוזר מאוד...
&nbsp
עזבו. את. הפלפלים! אני מבין שהילי ממש מרגישה פגועה. ובצדק. תארו לכם שעמית הייתה מלקלקת קרטיב אננס עם מישהו שהוא לא שרון? נכון? היא המציאה את הרעיון! היא הפלפלים! היא הפלפל הקטן!
&nbsp
כל קולורבי סלב, אבל אלעד יאכל ת'לב.
&nbsp
בפרק הבא של "נעמה, תעשי טובה ותגמרי עם זה כבר":
&nbsp
התחרות מגיעה וזה אומר שאולי ברי יפסיק להגיד "PERFECT" דאנס.
&nbsp
האם מיכאל וצ'רלי יסמכו אחד על השנייה?
&nbsp
העימות בין הזוג מהשכונות (שבתכל'ס הוא יותר מנרקיס) לבין הזוג הסלבי עם הפלפל.
&nbsp
ברי מנסה להחזיר אותנו לוורטיגו.
&nbsp
אביב וסהר חוששים.
&nbsp
וסופסוף ברי משתמש במבטא שלו כמו שצריך.
&nbsp
והתוצאה...

שיר m

Well-known member
יוסי אני לא יכולה איתך

שיר m

Well-known member
טונה זה מגעיל.
יופי הילי. מסתבר שאלעד מבין רק כוח. ככה זה, מאז שגיא הלך זה מה שקורה.
&nbsp
עדי את לא נורמלית! אבא שלך ישמע על זה!
&nbsp
אהבתי את מיכאל החדש. בום!
&nbsp
בהצלחה אור. את תצטרכי את זה...

שיר m

Well-known member
פרק 62
המוקדמות! האם הלהקה עלתה לשלב הגמר?
האם לוסי עברה את הניתוח בהצלחה?
האם הילי ותום כסחו את אלעד ונעמה?
ומה יש לדפנה להגיד?
כל זאת ועוד!
בפרק החדש של דאנסטורי!
צפייה מהנה!

שיר m

Well-known member
אז מה שקרה זה...
מקום חמישי זה יפה ומכובד. אבל מחר אף אחד לא יזכור אתכם.
&nbsp
אור, אם לא היו חסרות לך צרות, עכשיו לונדון. אה, זה בפרק הבא...
&nbsp
היה פרק ממש טוב.

אור, שמבשרת, על מצוינות, זוכרת
לא רע? מאוד רע. אולי אחרי הפרק הזה הוא יפסיק עם המבטא המעצבן. אור מוכנה פיקס, מתוחה כמו קפיץ וריקוד מושלם. תגיד, תגיד נעמה. תגיד נעמה. דפנה אוהבת אימפרוביזציה. העולם נבנה מתוך טיימריות.יופי! האחיות בורשטיין עובדות ביחד! ואור לא אס. היא מלכה שמנצחת אסים וג'וקרים. אל תדווחי! אל תדווחי! כן, דפנה היא היצירתיות. אור המצוינות.
&nbsp
פלפלים, מנו. תביא לה פלפלים. תום, אתה לא זוכר איך הכרתם?! אור ראתה ואמרה שזה מצוין, אגב. חיוך מקסים. זה ריקוד פלפלים מצוין.
&nbsp
אביב, אני חושב שסהר גילה את אור ומאז הוא כבר רוצה לעבור לשלב הבא.
&nbsp
תיזהרו רק על הפלפלים. זה יפה מאוד, והרעיון רק של הילי! אה, אבא שלה המציא את הפלפלים... היא כל כולה לב ופלפל.
&nbsp
אורצ'וק, את מצוינת גם כמנקה. אור, את פשוט נהדרת! מה הקטע?! אבל את המרכז של... יש לה תכניות. סליחה. טבלה. נכון, אור.
&nbsp
את לא הורדת לו את הביטחון. אי הבנה. צ'רלס, תיפלי פשוט. איפה דפנה והמטפחת שלה?
&nbsp
אני חושב שהם אכלו אותה. וזאת בעיה כי הם צריכים את הפלפלים לריקוד. לא, נו, מה הקשר בין הילוש ל... אה, וואלה. היא המציאה את ריקודי הפלפלים. תשאירו את זה להילי! נעמה, די לבכות.
&nbsp
קהל תומך. מאוד מעליב. אביב, אבל היא צודקת. אל תדברי על זה. תודה. ענת, עופי. היא מאוד פגועה. יכול להיות שהיא אימא של נעמה בכלל?
&nbsp
תני חיוך. חבר, הפלפלים זה של הילי. זה עקום מאוד. גם אני מרגיש מלוכלך. רק חבל לי שנעמה יוצאת הנקייה פה. כאילו, תום ואלעד רבים, הילי אומללה, אבל נעמה יוצאת המסכנה שרק רוקדת איתם. בזמן שברור שהיא האחראית לכל זה! מילא לגנוב ריקודים, אבל פלפלים?! ואגב, אלעד, אתה האחרון שיכול לדבר על ריקודים עם מישהי שמרגישה כלפיך משהו. עופי, רקדנית כללית ולא מייצגת.
&nbsp
למה אנחנו נואמים על... לא משנה? נעמה מביאה מלא לחץ לבמה.
&nbsp
בלי פלפלים, נכון? הילי לא צריכה להיות נחמדה. אלעד סובל מפיצול אישיות.
&nbsp
אור לא נסיכת קרח. אני מבין שאנחנו מקודדים לפי צבעים. אז צ'רלי ומיכאל בסדר. חוץ מהקטע המוזר הזה של עדי. הזוג הכחול לא שייך. והזוג הלבן ישבש את הכול. עופר, תעמוד בזמנים!!!!!!!!!
&nbsp
אפילו באנגלית המבטא שלו מעצבן. איך אני אשרוד את החממה האמריקאית?!
&nbsp
קטע ריקוד שאין לי מושג איך למדוד.
&nbsp
אולי הם לא אוהבים פלפלים. בפסטיגל צ'רלי לא נפלה כשסובבו אותה מהידיים. אתם הייתם רבע כוח.
&nbsp
יש, חמש זה מספר המזל שלי! אה... רגע... אז... אה, נעמה ואלעד היו רבע כוח ובגללם זה קרה! הכול באשמתם! ואלעד הפיל את תום! טוב, לפחות אם לא עלינו אתה יכול להפסיק עם המבטא? מסכנה אורצ'וק.
&nbsp
בפרק הבא של "נעמה, די כבר, את רק מחמירה את המצב":
&nbsp
אלעד ותום, חלק אני כבר לא עוקב.
&nbsp
ציפי דואגת לאלעד. וזה מטומטם.
&nbsp
הילי מנסה לעודד את תום.
&nbsp
נעמה, כרגיל, משקרת. ברור, נעמה. ברור. למה לספר שנכשלת במתמטיקה? למה לספר שהצביעו נגד? למה לספר על משהו בחיים? למה להגיד את האמת?!
&nbsp
עופר מנסה לדעת לאן להמשיך.
&nbsp
נעמה בוכה. אפשר לסגור שצדקתי?
&nbsp
אלון עולה על אלעד. אלעד, תזכור מה נעמה אומרת במקרים כאלה: תשקר.
&nbsp
ואת אור רוצים לקחת ללאנדן. האמת שלאנדן כן מחכה לה, אבל אור ציונית ונשארת בארץ.

למעלה