אור, שמבשרת, על מצוינות, זוכרת
לא רע? מאוד רע. אולי אחרי הפרק הזה הוא יפסיק עם המבטא המעצבן. אור מוכנה פיקס, מתוחה כמו קפיץ וריקוד מושלם. תגיד, תגיד נעמה. תגיד נעמה. דפנה אוהבת אימפרוביזציה. העולם נבנה מתוך טיימריות.יופי! האחיות בורשטיין עובדות ביחד! ואור לא אס. היא מלכה שמנצחת אסים וג'וקרים. אל תדווחי! אל תדווחי! כן, דפנה היא היצירתיות. אור המצוינות.

פלפלים, מנו. תביא לה פלפלים. תום, אתה לא זוכר איך הכרתם?! אור ראתה ואמרה שזה מצוין, אגב. חיוך מקסים. זה ריקוד פלפלים מצוין.

אביב, אני חושב שסהר גילה את אור ומאז הוא כבר רוצה לעבור לשלב הבא.

תיזהרו רק על הפלפלים. זה יפה מאוד, והרעיון רק של הילי! אה, אבא שלה המציא את הפלפלים... היא כל כולה לב ופלפל.

אורצ'וק, את מצוינת גם כמנקה. אור, את פשוט נהדרת! מה הקטע?! אבל את המרכז של... יש לה תכניות. סליחה. טבלה. נכון, אור.

את לא הורדת לו את הביטחון. אי הבנה. צ'רלס, תיפלי פשוט. איפה דפנה והמטפחת שלה?

אני חושב שהם אכלו אותה. וזאת בעיה כי הם צריכים את הפלפלים לריקוד. לא, נו, מה הקשר בין הילוש ל... אה, וואלה. היא המציאה את ריקודי הפלפלים. תשאירו את זה להילי! נעמה, די לבכות.

קהל תומך. מאוד מעליב. אביב, אבל היא צודקת. אל תדברי על זה. תודה. ענת, עופי. היא מאוד פגועה. יכול להיות שהיא אימא של נעמה בכלל?

תני חיוך. חבר, הפלפלים זה של הילי. זה עקום מאוד. גם אני מרגיש מלוכלך. רק חבל לי שנעמה יוצאת הנקייה פה. כאילו, תום ואלעד רבים, הילי אומללה, אבל נעמה יוצאת המסכנה שרק רוקדת איתם. בזמן שברור שהיא האחראית לכל זה! מילא לגנוב ריקודים, אבל פלפלים?! ואגב, אלעד, אתה האחרון שיכול לדבר על ריקודים עם מישהי שמרגישה כלפיך משהו. עופי, רקדנית כללית ולא מייצגת.

למה אנחנו נואמים על... לא משנה? נעמה מביאה מלא לחץ לבמה.

בלי פלפלים, נכון? הילי לא צריכה להיות נחמדה. אלעד סובל מפיצול אישיות.

אור לא נסיכת קרח. אני מבין שאנחנו מקודדים לפי צבעים. אז צ'רלי ומיכאל בסדר. חוץ מהקטע המוזר הזה של עדי. הזוג הכחול לא שייך. והזוג הלבן ישבש את הכול. עופר, תעמוד בזמנים!!!!!!!!!

אפילו באנגלית המבטא שלו מעצבן. איך אני אשרוד את החממה האמריקאית?!

קטע ריקוד שאין לי מושג איך למדוד.

אולי הם לא אוהבים פלפלים. בפסטיגל צ'רלי לא נפלה כשסובבו אותה מהידיים. אתם הייתם רבע כוח.

יש, חמש זה מספר המזל שלי! אה... רגע... אז... אה, נעמה ואלעד היו רבע כוח ובגללם זה קרה! הכול באשמתם! ואלעד הפיל את תום! טוב, לפחות אם לא עלינו אתה יכול להפסיק עם המבטא? מסכנה אורצ'וק.

בפרק הבא של "נעמה, די כבר, את רק מחמירה את המצב":

אלעד ותום, חלק אני כבר לא עוקב.

ציפי דואגת לאלעד. וזה מטומטם.

הילי מנסה לעודד את תום.

נעמה, כרגיל, משקרת. ברור, נעמה. ברור. למה לספר שנכשלת במתמטיקה? למה לספר שהצביעו נגד? למה לספר על משהו בחיים? למה להגיד את האמת?!

עופר מנסה לדעת לאן להמשיך.

נעמה בוכה. אפשר לסגור שצדקתי?

אלון עולה על אלעד. אלעד, תזכור מה נעמה אומרת במקרים כאלה: תשקר.

ואת אור רוצים לקחת ללאנדן. האמת שלאנדן כן מחכה לה, אבל אור ציונית ונשארת בארץ.