דאסיה גונס היקרה

hilape

New member
דאסיה גונס היקרה ../images/Emo140.gif

היי לך חברה אהובה שוב יש לי בעיות מייל מטרידות לכן לא היה באפשרותי לשלוח לך מייל אז עימכם הסליחה ידידי מה שלומך ?? אני מקווה הכל בסדר אין לי רגע של פנאי בחיי אך מפעם לפעם אני מציצה באתר של דניאל כמו כעת ובימי שישי כשבני ישן מכינה לי תרשים זרימה קטן לפיתרון בעיות באתר שבניתי על פרידות משברים על דברים שבינו לבינה ועוד מגון נושאים אחרים אמא במשרה מלאה ויועצת זוגית בחינם בימי שישי בערב בתחילה זה התחיל כרעיון במחשבה כעת החלטתי ליישם אותה ושני אנשים יוצאים לדרך אני ועוד פסיכולוג שנרתם למשימה יוני :) האתר יעלה בקרוב

hilape

New member
יש מבקרים רבים

אין צורך ללכת יותר להופעות של רוגר ווטרס זה היה רמז :)

סטאר 1

New member
../images/Emo140.gif הילה! ../images/Emo140.gif

שלום לך, הילה יקירתי! איזה יופי לשמוע מימך! נו טוב, מה נשמע? ואיך הנסיך הקטן שלך? אצלי הכל כרגיל, כרגע אני עובדת מישמרת לילה... לא כל כך טוב, אבל מה לעשות? אכחה לראור את האתר שלך, ומקווה שבקרוב המייל שלך עובדת
אכתב לך בקרוב, בינתיים אולי את רוצה לראות את זה? סוף סוף יש לי מיי ספייס!! http://www.myspace.com/itsonlythemoonlight

hilape

New member
שלום יקירתי ../images/Emo140.gif

או שלום לך ידעתי שאמצא אותך כאן שוב כמה נפלא אין התרגשות גדולה מזו מה נשמע ? כמה מילים יש לומר על שאלה אחת כזו ההודעה אינה תספיק לומר לך את דבריי כל רצוני הוא לשוט לאי בודד יחד עם בני הקטן ולחכות שמישהו יחבק אותי ולא יעזוב הנסיך הקטן שלי הסיבה האמיתית לקיומי ולקיום האושר שלי כמה שהוא מתוק הגבר הקטן הזה הוא חייכן כל כך וערני בוחן היטב בצורה מעוררת פליאה דברים ממלמל מילים קופץ בהתרגשות ורוקד על ברכיי שאני שרה לו הדבר האדיר והנפלא ביותר לחוש הוא להיום אם עוד התבגרות ועוד הבנה ועוד מסך ושלב לעבור כיף גדול ותחושה של סיפוק מאין כמותו את עובדת כאן במשמורת לילה ובכן אני מתארת לי שבלילה את מאירה אצ האזור כולו באורך המיוחד גברת סטאר גונס אשמח לשלוח להנה את האתר כאשר אסיים את המלאכה יוני ואני ממשיכים לעבוד כדי שההנאה לגולשים תהיה מושלמת המייל עדיין בעייתי לכן הנוכחות של חי קיימת כאן מגוללת את עצמי אשמח להביט במה ששלחת תודה בהמון אהבה מאי שם בדרום

למעלה