דאס

אוקה

New member
דאס

שלום אני מחפשת הוראות לעבודה עם דאס... אשמח לראות עבודות שלכם עם החומר הזה

מגנטים עם חותכנים

קלי-קלות. מרדדים משטח של דאס, קורצים צורות, מניחים לייבוש. אח"כ צובעים ומצמידים מגנט מאחור.

אוקה

New member
../images/Emo13.gifזה מקסים:) תודה

יש צורך ללוש את הדאס? תוך כמה זמן החומר מתייבש?

אני ממליצה לא ללוש

יש בתוך הדאס סיבים כלשהם ואין לו את הגמישות שיש בחימר (שאפשר לשוב וללוש). כדי להחליק את העבודה אפשר להשתמש במים. לא יותר מדי. החומר מתייבש תוך 24 שעות, אך זה תלוי גם במזג האויר. אם עושים משטח ישר - אני ממליצה להניח על חפץ כלשהו ע"מ שהדאס לא יתקפל בקצוות, ולהפוך כל כמה שעות ע"מ שגם בתחתית יתייבש.

אפשר לעשות מוביילים

פמוטים לנר, מתקנים לקיסמי-שיניים.. העבודה דומה לעבודה עם חימר. צריך להקפיד לסגור את הדאס טוב טוב לאחר השימוש אחרת הוא מתייבש. הדאס מתקשה באויר ואין צורך לאפות אותו.

איפה קונים חותכנים?

אני מחפשת חותכנים טובים וחדים לפימו, שלא "ימרחו" את הדוגמא. איפה אפשר לקנות באזור לוד/מודיעין/ירושלים?

באזור מודיעין

נסי בשום פלפל ושמן זית בשילת בסופר שף בישפרו סנטר במודיעין יש גם בבילו סנטר בspice, בלגעת באובל במתחם חונים קונים בראשלצ. וגם בחנויות שמוכרות כלי בית לעיתים אפשר למצוא. ממליצה על החותכנים מפח.

lorli

New member
מדאס אפשר לעשות הכל

הוא חומר גמיש שמתקשה באוויר. כשפותחים חבילה הדאס רך ונוח לעבודה (אפשר להרטיב עם מים אם יש צורך). וטיפ קטן, מומלץ לעטוף בנייר כסף ובניילון בסיום העבודה לשמירה על 'טריות' הנה עבודה שלי עם דאס

גמני ממליצה מ-א-ד על העבודה עם

דאס. לפני שגיליתי את הפימו (התמכרתי, אין מה לעשות) עשיתי הכל עם דאס. חומר נהדר. ברוכה הבאה

למעלה