דארק סייד אוף דה מון

דארק סייד אוף דה מון

מקום 12 במצעד 100 האלבום הטובים ביותר של VH1... (מדונה מקום עשירי, כך שלא צריך לקחת את המצעד הזה יותר מידי ברצינות
)

אה ו..

the wall לא מופיע !!! בכלל!! מאה אלבומים! ולא מזכירים אותו במילה! גרועים..

The Mad Hatter

New member
היה את זה כבר פעם.

בכלל, רוב הרשימה דפוקה (למרות שהכניסו את רדיוהד במקומות גבוהים. אבל אני משוחדת אז לא צריך להקשיב לי *_*). דארק סייד היה צריך להיות במקום יותר גבוה. ובכלל, היו צריכות להיות יותר נציגויות לפינק פלויד ופחות ל...מייקל ג'קסון ומדונה, למשל. ומי שמע על כזה דבר-U2 מעל הביטלס?

Tomer 123

New member
אם זאת...

הרשימה שג'ושוע טרי (מצטער על העברית, אבל אין לי כוח לכתוב באנגלית) לקח מקום ראשון, באמת אין מה לקחת ברצינות. ריבולבר וסרג'נט פפר לקחו מקומות שמיני ותשיעי, ומה שיש למעלה...אלוהים...

the eye2001

New member
לכל אלה שאמרו משהו על גושוע טרי

לדעתי אין ספק שהוא היה צריך לקחת מקום ראשון.... ועובדה הרבה כמוני חשבו ככה....

Tomer 123

New member
כל כך לא...

אני מכיר שירים של U2, ואני מ-מ-ש לא אוהב את הלהקה הזאת, אבל זה לא קשור אליי... גם אם ג'ושוע טרי הוא אלבום טוב, בין זה לבין האלבום הטוב ביותר שיצא בכל הזמנים יש הבדל...

חחחח

דורס מקום 100..! לד זפלין שמונים ומשהו.. ומדונה מקום יותר גבוה מסרג'נט פפר.. סתם שיט..

בלי קשר למי היה באיזה "מקום"...

רק לידיעתכם, את ה"מצעד" הזה הכינ/ה, מן הסתם, מתמחה ב-VH1, על כוס קפה וסנדוויץ'. כך זה בד"כ ב"מצעדים" בתכניות טלוויזיה. ולמעשה, כך זה במרבית ה"רשימות" למיניהן המתפרסמות בעיתוני מוסיקה. היינו, לא הוקדשה כאן מחשבה או עבודה מאומצת, זה סתאאאם. הניחוש שלי: הקריטריונים לבחירת ה"נבחרים" היו הפופולריות של קליפים מסויימים + היותם מייצגים אלבומים שנמכרו במס' עותקים גדול + הטעם הפרטי של העורכ/ת. וזהו. בלאו הכי אין כמעט קליפים מלפני אמצע שנות השבעים, ולכן יש תת-יצוג של התקופה שקדמה לכך. תחשבו על זה: VH1, כמו כל תחנת טלוויזיה (וגם רדיו, בעצם) היא תחנה מסחרית, שמחוייבת לשדר קליפים פופולריים, אחרת לא תשרוד. השידורים שלהם מורכבים לפי שיקולים מסחריים גרידא. כך גם עיתוני מוסיקה, למעשה, אם כי שם יש יותר גמישות. ועוד אגב: גם "מצעדי פיזמונים" בתחנות הרדיו הישראליות הורכבו (לפחות בעבר הרחוק), במקרים לא מעטים, ע"י העורכים לפי טעמם הפרטי, ולא לפי דירוג של מאזינים, מסיבות שונות. על כמה מתערבים שזה אותו הדבר היום? ומוסר ההשכל: אין טעם להתעצבן או להתרגש. ככה זה בתעשיית המוסיקה.

נימרודל

New member
זה דיי משעשע...

כל פעם שהעברתי לVH1 היה שם אייזה דיסקים מספר 60 ומשהו... לא טרחתי להסתכל... אבל לא ממש איכפת לי... באמת...

OzzzzzY

New member
אאמממ....דעתי...

דבר ראשון זה סתם מצעד עלוב , אל תתיחסו אליו... דבר שני , מקום 12 לדארק סייד הוא מעל ומעבר בכל מצעד כלשהו...לא שחס וחלילה אני מזלזל...דארק סייד זה אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי עד היום, אבל יש אלבומים יותר טובים שיצאו עד היום... חוץ מזה אל תתיחסו לשום רשימה , זה אמנם מעניין , אבל זה יכול לתת רושם מטעה , ולפעמים הרשימות האלה מעבירות אינפורמציה שגויה...

למעלה