דאר אלקטרוני לגברת גרמן

דאר אלקטרוני לגברת גרמן

בהתאם לעצות שקיבלתי כאן, שלחתי לגברת גרמן בקשה דרך האתר שלה, אני אעביר לכם דיווח יומי על סטטוס המענה. להלן נוסח המכתב: ================ לכבוד יעל גרמן המועמדת לראשות עיריית הרצליה שאלתי בפורום הבחירות של תפוז (שם אני מתקרא אהרון קיר) בנוגע למכתבי האיום בתביעות דיבה לעיתונות, ואחד המשתתפים, המתקרא eopeace ומציג עצמו כמספר 6 ברשימה שלך – הציע שאפנה אליך דרך האתר –ואני פונה, הוא הבטיח שאקבל תשובה עניינית. 1)כמה מכתבי איום בתביעות או בהליכי דיבה נשלחו לעיתונים במהלך הקדנציה. 2)כמה מתוך המכתבים עסקו בדרישה שלא לפרסם חומר וכמה מתוכם עסקו בדרישה לפרסם חומר. 3)אודה אם תפרטי יעדים ותאריכים, בשלב ראשון אסתפק ברשימה המוכנה כבר שהקראת אישית בישיבת מועצת העיר, ולאחר ימים מספר אפשר להשלים את הרשימה. 4)האם אפשר לקבל העתקים פיזיים של המכתבים, או האם בכוונתך לפרסם אותם טרם הבחירות, כך שהציבור יוכל לראות אותם ולשפוט את מועמדותך, גם לאורם. בתודה ובאיחולי שנה טובה

Tami me

New member
פרסם את התשובות

אם תצליח לגרור אותה לדיון כאן, גם בדרך עקיפה, זה יהיה הישג גדול. עדכן אותנו על סטטוס התשובות בסוד אספר לך כי יש שמועות כי בנוסף לכל מעלותיה הגברת גם נקמנית גדולה (אולי אלו סתם השמצות). אז אם בנוסף לתשובות תקבל גם 200 רפורטים על חניה אסורה ברחובות שאף פעם לא היית בהם אז גם את זה ספר לנו.

נא לא להסחף

ביקורת זו ביקורת וקנסות, קנסות לא צריך לרדת נמוך, אלא אם יש דוגמא קונקרטית. מסתבר שהפנייה הישירה היא חיונית לצורך חשיפת המכתבים כי השליחים לפורום הם כנראה חפש"ים חסרי סמכות, וככל הנראה מנותקים ממוקד קבלת ההחלטות, ועתה נמתין לתשובתה המיידית ובלתי אמצעית של הרמטכ"ל. תראי איך הסאנג'רים נותרו חסרי מלים לאחר שראו בפעם הראשונה העתקים של מסמכים, הסותרים את כל התורה שהם למדו במשך שנים. I'll keep you all updated on a daily basis

אין גבול לרפות השכל

השמן יחרוג ממנהגו ולאור האיוולת הזועקת לשמיים, ישתדל כמיטב יכולתו לנהוג באיפוק יחסי וללא ראות רוח ויעבור לכתיבה בגוף ראשון. באמת (אבל באמת) סברתי, עד עתה, שאתה סתם עוד אחד מחברי וועד ההורים, המתאמץ נואשות למען הכנסתו של ניסנוב (האפס, אגב, מהכרות אישית) למועצה - קרב חסר סיכוי מראשיתו. הצעקות שלך, כגוזל שחוט, על מכתבים הנשלחים מטעם משרד עורכי דין לעורכי העיתונים השונים, שיעשעו אותי במידה מסויימת, בשל העובדה (שהייתה ברורה מבחינתי) שאתה יודע, כמו יתר המשתתפים הפעילים פה, שזה חלק מהמשחק האידיוטי של תעמולה זולה שמסובבת את העובדות בצורה כל כך אבסורדית, עד שיימצאו כמה מטומטמים שיתפסו את הדברים בבחינת: "אם זה כל כך לא הגיוני ומטומטם, חייב להיות בזה משהו". לעולם לא העליתי על דעתי שאתה באמת אחוז דיבוק ואובססיה חסרת מעצורים, חסרת הגיון לוגי וחסרת משמעות לגבי הנושא הזה - כנראה שהערכתי אותך יתר על המידה. לשלוח את השאלה המפגרת הזאת (ביטוי ממעיט, הנובע מריסון עצמי) לכבוד ראש העיר (אגב הפנייה הנכונה היא: "כבוד ראש העיר" ולא "מועמדת לראשות העירייה"), זה מראה על רפיון שכל אמיתי מצידך. זה מראה שאתה באמת (אבל אשכרה) מעוניין לראות מכתבי איום בתביעת דיבה, זה מראה שאתה מוצא פסול בשליחת מכתבים כאלה, זה מראה שלא הפנמת כלום מהתשובה הקודמת שלי אליך וזה מראה שאתה לא עושה את עצמך, אתה באמת לא חכם במיוחד. אז אני אנסה להסביר לך לאט ובמילים כמה שיותר ברורות (ואתה מוזמן לקרוא כמה פעמים כל שורה, כדי להיות בטוח): 1. ישנו חוק איסור לשון הרע. החוק הזה אינו אנטי-דמוקרטי, נהפוך הוא. החוק הזה אינו פוגע בחופש המידע (נהפוך הוא) - הוא דואג שהמידע שיגיע לציבור יהיה אמין ומדוייק ולא בבל"ט אינטרסנטי (בבל"ט כן כותבים ב- "ט"). 2. עורכי דין פועלים על מנת לשמור על החוק ולקיים אותו. איום בתביעת דיבה אינו משהו שיש להתבייש בו. קשה לי אפילו להתחיל להבין באיזה צורה מעוותת אתה רואה את הדברים. 3. תביעות, אגב, מנוהלות בבתי משפט. איום בתביעה הוא איום לברור הנושא בפני הגוף שמוסמך על אכיפת החוק. אפשר "לאיים בתביעה" רק על מי שעבר על החוק. 4. אילו הייתי מבקש ממך את תגובתך לגבי הנושא (שכולם מדברים עליו בהרצליה) שניסנוב קיבל 654,000 דולר מלנדאו (שהועברו דרך מסעדן הרצלייני ידוע, חבר קרוב של לנדאו), כדי להוריד את גרמן בבחירות האחרונות והייתי מודיע לך שאני מתכוון לפרסם את זה בעיתון הקרוב שיודפס ביום חמישי (אני רק רוצה את תגובתך בנושא) - ובכן אילו זה היה המצב - היה רק חוק אחד במדינת ישראל שהיה יכול לבוא לעזרתך (אתה יכול לנחש מהו ?). 5. עכשיו אני אשלח אלייך כל שבוע ידיעה על ניסנוב שעושה בביתו ניסויים בחתולים ושמתאמן ב- moon walking כדי להראות כמו מייקל ג'קסון ואני דורש שתפרסם את כל הידיעות הללו (בפורום המטופש הזה) ואת ההכחשות שלו בנושא. 6. מדוע שעיתונאים ירצו לפרסם שטויות תלושות מהמציאות ? א. לנושאי משרה ציבורית ישנם אוייבים פוליטים שמנסים לעשות שימוש באמצעי התקשורת, ע"י מסירת ידיעות מפוברקות. ב. העיתונאים במקומונים, הם ילדים חסרי הכשרה עיתונאית מינימלית, עם חלב על השפתיים (רובם אחרי צבא), מתים לסקופ שירים אותם לעיתונות הארצית, לא בודקים מקורות ומולעטים בכל שטות שזורקים להם. (תנסה אם בא לך - זה מצליח). 7. מהמכתב שלך, שנשלח בצורה אנונימית, עולה כאילו ראש העיר עובדת אצלך (היא יכולה לשלוח לך בשלב ראשוני את זה ובשלב שני, את זה). אני לא אסבך אותך עם מילים לועזיות, אבל לפחות תבטיח לי לחפש במילון: "ענווה". אם נסכם את העניינים, הם מתחלקים ל- 2: 1. אתה מספיק אידיוט לחשוב שאיום על עיתון בתביעת דיבה, הוא טעם לפגם 2. מספיק חצוף לבקש מראש העיר מכתבים כאלה. נ.ב. כמו ששמת לב לא התייחסתי לשאלה אם היו באמת מכתבי איום בתביעה או לא - אבל אם אכן היו כאלה (ועוד הרבה, לדברייך) עננה כבדה מצילה על גורמים פוליטיים שונים בעיר שלכאורה מנסים להתחכך בעיתונות ולהזין אותה בכמויות רפש שלא עומדות בבחינת בית המשפט. ואם עומדות - אז בבקשה - יאללה, שיקום העיתון ויילך למשפט.

Tami me

New member
הסגנון שלך ממש זול

אחרי ארבע שורות גיליתי שמדובר בילד מתלהם ומקלל. כאן בפורום הרבה פעמים לא מסכימים זה עם השני אבל משתדלים לנהל רב שיח בצורה מנומסת עם כבוד הדדי. אם אינך מסוגל לקבל על עצמך כללים אלו אז תעוף מפורום זה. בפעם הבאה שתבוא בסגנון כזה נדרוש מהנהלת הפורומים לחסום אותך!

כל אחד והסגנון שלו

גם הסגנון שלך, ידידי השוביניסט, המתלהם וההחוזר על עצמו, אינו בדיוק כוס התה שלי, אבל לגבי סתימת פיות - נו נו נו ... יצא המרצע מהשק. תזכיר לי מה היה נושא השירשור ?

Tami me

New member
נכון - לכל אחד הסגנון שלו

אבל מאחר שלי, בניגוד לבוסית שלך, אין פמלייה של עורכי דין ויחצנים (על חשבון הציבור) גם אין לי אפשרות רבות לסתום לך את הפה. אתה יכול לא להסכים לדברים שנאמרים כאן וזכותך להביע את דעתך - אבל בנימוס הראוי לכל אחד. כאמור אם כללים אלו אינם מקובלים עליך אפשר להעיף אותך - כמו שנעשה לכל מקלל ומגדף. איך הגעת לשובניסט? זה עוד סוג של קללה בלקסיקון העשיר שלך? מי שחולק על הנערצת עליך זוכה לכינוי זה?

Tami me

New member
באמת יצא המרצע...

שמעתי כבר כי ראש היחצנים של ראש עירנו הוא שותפה לשעבר. לברנש האמור יצא מוניטין של מקלל ברמה שאפילו לא הגיעו בספר השיאים של גינס. מספרים גם שלכל ישיבת מועצה מגיע כדי לקלל ולהכות את מתנגדיה של ראש העיר. ותמיד חוטף מכות ונזרק מכל ישיבה ראיתי גם באחד העיתונים לכסיקון של כל הקללות שלך. בקיצור אדוני המסתיר - אתה הוא הדובר הראשי או הבן שלו (קללנות כידוע עוברת בתורשה) למה שלא תוריד את המסיכה ואז ניתן לך את הכבוד הראוי לך אפשר גם לפתוח עבורך פורום חדש בתפוז - קהילת המקללים של בן אליעזר תוכל שם לקלל כל היום ואף אחד לא יאיים עליך

איזה אנשים מחזיקה יעלי...

דוברים שמקללים, יורדים ומתנגחים בחברי מועצת העיר. באמת מאי אתה אדוני המסתיר- האם אתה יריב בן-אליעזר בכבודו ובעצמו? האם אתה אחד מנערי הפרחים של מרצ? או האם אתה איש ציבור-חבר מועצת העיר אלי כחלון? כך נאמר ממקורותיי הנאמנים והאמינים... אז מי אתה???????????

התנהגות פתולוגית

זה לא דורש איש מקצוע בכדי לשים לב שההתנהגות של חלק מהכותבים פה, ושלך בפרט, תואמת דפוס פאתולוגי ברור. על המילה "השלכה" שמעת? כל פעם שעולות בפניך טענות ענייניות, ואין לך מה להשיב, אתה מיד משליך את התסכול שלך מעצמך (כלומר מעצם זה שלא יכולת לחשוב על תשובה), לאחרים. כך אתה מנגח כל מי ש"עומד בדרכך" לתואר "הכותב האינטילגנטי ביותר בפורום" או אולי אפילו שמת עינך על תואר "הכותב האובייקטיבי ביותר בפורום". כך שבמקום לענות בצורה עניינית, או סתם להתעלם כפי שרוב האנשים עושים כשאין להם משהו ספציפי לענות, או אפילו להודות בכנות "בנושא זה אין לי מידע" או "בנושא זה איני מתמצא למרות שאני נוטה להסכים/להתנגד", בניגוד לשימוש ביושר הבסיסי הזה, אתה מעדיף לעשות עוד רווח פוליטי או תדמיתי אישי, ולהשליך את הכעס העצמי שלך על אחרים. מהי התגובה הכי קלה? האשמה. אתה מוצא קורבן. או שאתה מעניק לו תואר שהוא לא ביקש ואינו נכון: 1. "עוד אחד מדובריה של גרמן" 2. "עוד אחד מיחצניה של גרמן" 3. "עוד אחד מילדי הפרחים של מרצ" (ועל זה כבר הבעתי את ביקורתי בעבר) או שאתה מנסה להתאים לו זהות. אתה מנסה להוכיח משהו לא נכון. אתה מנסה להוכיח שלא יתכן אדם פרטי, שהחליט על דעת עצמו לתמוך ביעל גרמן, והנושא מספיק חשוב לו בכדי שהוא לא רק יתמצא במידע בצורה טובה, אלא גם יציג אותו בצורה אינטילגנטית בפורום. לשיטתך אין כותבים אינטילגנטים מלבד יריב בן-אליעזר, שלטענתך כותב לכולם פה את הטקסטים. לא רק שהטענה הזו מגוכחת (אתה חושב שבן-אליעזר בכלל אפילו שמע על הפורום הקטן והפתטי הזה??), היא גם מאוד מזלזלת. יש פה אנשים אינטילגנטים (מכל הפורום, שתומכים בכל המועמדים) והם מביעים את דעתם האישית. מעולם לא האשמתי אותך שאתה "עוד אחד מילדי הפרחים של רשפי" או "עוד אחד מדובריה" כי אני נותנת לך את הכבוד הבסיסי ומאמינה שאתה מביע את דעתך ולא מקליד טקסטים מדף. אנחנו אנשים פרטיים, כמוך. יש לנו דעה, כמוך. כמו שאותי לא מעניין מה שמך האמיתי, כי אם ביקשת להשאר אנונימי (ואת זה אתה אכן מבקש) - אין לי הזכות להתחיל להכתיב לך את הזהות שלך, אני מציעה לך לחדול מלהוציא תסכולים ולהבין שבלש פרטי - אתה לא תהיה. אתה פשוט גרוע בזה. חוץ מזה - מה העניין?? מה פתאום זהותו של אדם היא אשמה? אתם כל הזמן "מאשימים" את eopeace שהוא איל אורון. לא הבנתי. מה פה האשמה? מהתבטאויותיו בפורום הוא דווקא נשמע לי גאה בזהותו. אבל זה לא מפתיע, כי הרי בכל מקרה, זה רק חלק מהנסיון למצוא אשמה איפה שאין, ( וזה מתקשר בדיוק לנושא המקורי של השרשור). מי שלא רוצה לחשוף את שמו - תתנו לו את הכבוד הבסיסי להשאר אנונימי. אתם טוענים שהוא כותב בצורה לא מונמסת ובוטה? יופי. אז אל תשיבו לו באותה המטבע. כמובן שקשה לי לבקש את זה מכם כי כבר הוכחתם פעמים רבות סגנון בוטה, מזלזל, מעליב וילדותי. אני אשמח לדעת שהתגברתם עליו. אני לא מכירה את דוד הזה. נכון - בהתחלה גם אני חשבתי שהוא קצת בוטה מדי. אבל כשקראתי יותר ויותר הודעות שלו, הבנתי שמדובר בסגנון הומוריסטי, ולא בשום כוונה להעליב. אז תקחו בבקשה את הדברים בפורום עם כפית סוכר ותרגעו קצת עם ההאשמות המטופשות האלה. הן לא מוסיפות לכם כבוד.

eopeace

New member
יריב בן אליעזר

אני חושב שפעם אחת אולי בכל זאת אתייחס לנושא הלא רלוונטי בדמות - כאילו יריב בן אליעזר כותב לכל מיני אנשים טקסטים שייכנסו לכאן ויכתבו אותם. ד"ר יריב בן אליעזר הוא אחד מהאנשים היותר מוכשרים במדינה הזו ואחד מהמומחים לתחום התקשורת. כסטודנט במרכז הבינתחומי פגשתי את ד"ר בן אליעזר בשני קורסים. יריב בן אליעזר, בפתיחת כל אחד מהקורסים הזהיר כי הוא עושה שימוש מוקצן וגס בשפה ובביטויים על מנת להמחיש דברים שונים - והוא התנצל על כך מראש. לאחר אזהרה שכזו, מאוד נהניתי לראות ולשמוע אותו בהרצאותיו שכן היה בהן עניין והן היו פתוחות מעניינות ולעתים בלתי צפויות. אופיו של יריב בן אליעזר זה לא סוד גדול - אבל ברגע שמכירים, נדרשת אטימות רבה ובלתי סבירה על מנת להעלב מכל דבר קטן שהוא אומר. לתקוף אותו על כך כאן כדי לפגוע, בעקיפין ביעל גרמן, נראה כניסיון בלתי מוצלח להתעלם מהתוכן הרב שהובא כאן בשבועות האחרונים על הדברים השונים שנעשו בעיר - ונעשו לטובה.

eopeace

New member
לפני העברת ביקורת

את/ה עושה שימוש זול בסיסמאות והודעות חסרות תוכן. לעתים רבות אלו נועדו לתקוף ברמה אישית. כל הודעה שלך כוללת משפטים כגון "הרי ידוע ש..." ולתוך זה נוצקים כל צרות העם היהודי. אז לפני שמועברת ביקורת על אדם שכותב דברי טעם - שנכתבים כאן בפעם הראשונה (ולכל הפחות על כך יש לברך את הכותב), עלייך לבדוק את עצמך.

למה אתה מדבר כל כך הרבה.?

וחוץ מזה פניתי לגברת גרמן - ולא אליך. אני גם מצפה לתשובתה של הגברת גרמן ולא לתשובתך. המועמדת לראשות העירייה היא הגברת גרמן - על פי עצת השליחים שלה לפורום פניתי אליה, - דרך צינורות המטה שלה ולא דרך צינורות העירייה ואני אמתין ואדווח על התוצאות כאן בפורום. אגב - אם אתה חושב המכתבים הם כל כך בסדר, אז תמליץ לשלטון הפתוח והשקוף לפרסם אותם, אני הייתי עושה כך במקומך. ובקשר לשאר השטויות שבמכתבך, הרשה לי לא להגיב - לא ראוי היה לכתיבה וודאי שלא ראוי לתגובה.

על מכתבים לעיתונות ולשון גסה ובוטה

אין בעייה עם משלוח מכתב אחד לעיתון אחד בקדנציה אחת במקרה מאד מאד קיצוני. אם זקוקים למכתב נוסף - מגישים תביעת דיבה ונותנים לבתי המשפט לנצח. אך עשרות מכתבים, מפעל סיטוני של מכתבי איום לעיתונות - הוא דבר פסול - אשר לדעתי פוסל את המשתמש בו מלהמשיך ולכהן בתפקיד ציבורי אחראי. (ואם לדעת המנגנון הוא אינו פוסל, מדוע לא יפרסמו??) השלטון חייב לרסן את עצמו ולא רק החוק מחייב אותו, הוא מחוייב לנהוג בסבירות, בהגיון, בסלבנות - שלטון לא יכול לנהל מסע בחירות לאורך כל שנות הקדנציה, עם תום הבחירות תם המסע - והוא מתחדש רק 4 שנים ותשעה חודשים לאחר מכן. שלטון המתעסק כל ימיו וכל לילותיו ב"מה אומרים עליו" ו"מה כותבים עליו" הוא שלטון שלילי, המשקיע את עיקר המשאבים בטיפוח התדמית ולא בטיפוח הממלכה. למה הדבר דומה, מותר לאיש ציבור או לדוברו לפלוט לעיתים רחוקות איזו מילה גסה בפומבי - במצבים קיצוניים במיוחד כמו אמרנו (פעם אחת בקדנציה אחת) . אך איש ציבור הפולט מפיו או מפי דוברו רצף של מילים מעליבות, פוגעות, מאיימות, ואינו חדל, וממשיך וממשיך ללא הפוגה, ומתגאה בכך - לא ראוי לתפקיד תציבורי אחראי. האחד מקלל את כולם - השניה שולחת מכתבי עו"ד רבים לכל העיתונים - והעיר שוקעת באפילה.

Tami me

New member
בשביל מה משטר הפחדה?

מה שאותי מטריד בכל הסיפור הוא - למה בכלל צריך משטר הפחדה אותי לימדו כי הפחדה זה נשק של משטרים אפלים שיש להם הרבה מה להסתיר הגברת מספרת לנו השכם והערב כי אצלה הכל מינהל תקין וטהור לכן אם עיתונאי פונה בקשר לנושא שלדעת ראש העיר ניתן לו מידע שיקרי ולא מדוייק למה שלא תציג בפניו את מה שנראה לה המידע הנכון לגבי אותו נושא במקום זה היא בוחרת בדרך ההפחדה דרך זו כנראה חוקית אבל גם מעוררת הרבה תמיהות ושאלות גם נעמי בלומנטל שותקת וכך גם עומרי וגלעד זה כנראה חוקי אבל האם זה הופך אותם לצודקים בעינינו - ההיפך אני הייתי מעדיפה ראש עיר פתוח לציבור ולעיתונות שאיננו מסתיר דבר ואיננו מסתתר מאחורי חבורת דוברים, יחצנים וכפי שכבר ראינו גם ליצנים שמסתירים אותה (כמו דוד) בקיצור - תעיפי את כולם ותתיצבי מול הציבור שלך תפסיקי לראות בנו אויב שצריך להילחם בו עד חורמה ערב טוב

עדיין אין תשובה לפנייתי

אני אבדוק שוב מחר ואדווח לכם. אני מאד מקווה שלהבטחות של eopeace (מספר 6 ברשימת גרמן) יש כיסוי. והרי קל מאד להשיב לי עם הנתונים שביקשתי, רשימה חלקית מוכנה וזמינה - רק צריך לעשות CUT & PASTE מהרשימה שהגברת גרמן הקריאה אישית בישיבת המועצה רק לפני חודשים מספר, וכפי שאמרתי את הייתר אפשר להעביר לי יום או יומיים לאחר מכן. ושיהיה לכולנו ערב מקסים - ונא לא להתעצבן. על כאלה מעשים צריכים לחשוב מראש. בדיעבד, לאחר שנזק הוא בלתי הפיך - אפשר רק לבכות ולקלל או להתעשת, לקחת אחריות, לחשוף את כל המכתבים - ולעמוד למשפט הציבור.

eopeace

New member
כמה שעות סבלנות זה יותר מדי?

יעל גרמן, כאמור, היא ראש העיר ועובדת קשה מאוד. בהתאם לכך, את התשובות לפניות האישיות שהיא מקבלת באימייל היא כותבת לעתים בשעות מאוחרות בלילה - וזה נאמר כבר. אני מאוכזב, אגב, בהתאם למה שאני רואה כשאני מגיע לכאן בשעה שכזו, שלא המשכת כל חצי שעה לצעוק בקולי קולות שלא קיבלת תשובה. אני עדיין לא לגמרי מבין את הבעיה שלך כאן - אם יעל גרמן הקריאה משהו בישיבת מועצת העיר, למה אתה צריך את זה כאן? ואם אתה צועק על עשרות מכתבים שאינם קיימים ומתלונן שלא מראים לך אותם, מה אתה מצפה שיקרה? שיעל גרמן תשב לכתוב אותם כדי לרצות אותך שתראה שיש מכתבים?

תגיד, יש לך בעייה בזכרון?

כמה אנשים מבקרים בפורום, 10, 50 100, 500? לא יודע - ואפילו רק אחד היה כאן, זאת האמינות שאתה רוצה להקרין? בצורה כזותי אפילו טובה תישאר מחוץ למועצה לא חרא'ם?, היא בחורה מוכשרת. ואם תמשיכו כך, להערכתי גם רות תישאר בחוץ - לא חבל? גם היא ראויה. ויונתן? אתם לא רוצים אותו במועצה? מי יבקש מיליון חצי לכדורסלן אם יונתן יהיה בחוץ? אתה ביקשת שאפנה בדואר אלקטרוני, אתה אפילו מסרת כאן בפני כוּוּוּוּוּלם, את הכתובת, אתה הבטחת תשובה - והכל היה רק תמול שלשום, וכבר אתה מתחרט? חטפת אמנזיה? או חטפת על הראש?? אגב - הלילה עבדו כנראה על תשובות בנושאים אחרים, לנושא שלי עוד לא הגיעו - נחכה בסבלנות, אתה הרי הבטחת תשובה עניינית, והקרדביליות שלך אישית ושל כל המטה עומדת כאן למבחן, מבחן שאתה יזמת אותו, אתה הובלת אליו, זה אפילו לא מבחן פתע - נמתין לתוצאות. ולעניין התואר - חשבתי לתומי כי אם אני פונה למטה הבחירות, ראוי שאפנה על פי התואר הרלוונטי לתפקידה במטה. לא הייתה לי כל כוונה להפחית בערכה של מן דהיא, נראה לי שהפגיעה אף היא נובעת ממשקל יתר הניתן לצד התדמיתי - ובכל מקרה עקב המחאות, אני מתנצל, ומצטער על התואר בו השתמשתי. שים לב, כי הכאה על חטא, חרטה, הודאה בטעות, התנצלות - איננה נטל כל כך גדול, נהפוך הוא, היא מיטיבה עם הצד הנפגע אך גם משחררת את הפוגע מנטל ההסתרה של הטעות. יושרה ויושר הן תכונות נהדרות, (ולצערי גם נדירות) כי הן משאירות המון פנאי לנושאים אחרים, לא מתחפרים עמם בחולות, ואז אין גם צורך להשקיע את משאבי כל האוגדה - לטובת החילוץ. תחשוב על זה גם בהקשר של המכתבים הללו.

eopeace

New member
עוד פעם צעקות, מה קרה?

אין לי שום בעיה שפנית - הגיע הזמן, במקום לבלבל לנו את המוח עם שטויות - תקבל תשובה אחת ולתמיד (הרי את דעתי לא הסכמת לקבל). כל מה שאמרתי זה שאתה לא יכול לשלוח אימייל וחצי שעה אחרי זה להתלונן שעדיין לא קיבלת תשובה - אין לי ספק שתקבל תשובה, אבל לא צריך לעשות מזה סיפור מגוכח שאתה מדווח כל חצי שעה על אי קבלתה.

לצערי אתה הוא זה שפונה כל חצי שעה

אני הבטחתי דיווח אתמול - דיווחתי הבטחתי דיווח היום - דיווחתי וגם מחר אשתדל לדווח ואחרי מחר גם אשתדל רק ביום הכיפורים אני בטוח שלא לא אדווח. וכך אמשיך להשתדל, עד אשר המכתבים האלה יראו אור, ועד אשר תינתן לציבור ההזדמנות לומר את דעתו עליהם. אגב, התיחסותך לנושא המכתבים היא בגדר דעה? מה אנו עוסקים כאן בדעות?? אם תשובתך יוצאת מהרהורי הלב אז עדיף אם היית שותק. אם היית שואל את דעתי הייתי אומר לך שלדעתי הסיפור הוא מופרך - אפילו השליטים המאפיונרים ביותר לא פעלו כך - אך העובדות טופחות על פנינו - קשה מאד להאמין אך זו לצערי הרב האמת המרה, אמת אשר טוב לכולם אם תיחשף, ועדיף לפני יום הכיפורים. אתה יודע נראה לי שלשנינו חשובה המסורת היהודית, יום הכיפורים הוא יום של שלום ומחילה בעיקר בין אדם לחבירו - אתם פעלתם בצורה המסכנת לדעתי את אשיות הדמוקרטיה, סיכנתם לדעתי את מירקם היחסים העדין בין האזרח לבין השלטון - וזאת בלי שהתושבים מודעים לכך - ועתה אתם עוסקים בהסתרה - הגיע הזמן לחשוף את כל הפרטים, את כל הנוסחים, להבהיר, ואולי הציבור יקבל דווקא את דעתכם, אתם הרי חושבים שפעלתם כראוי. אין לי כל זיכיון על דעותיו של הציבור, אך ומחבתכם לדאוג שלציבור תהיה ההזדמנות לשפוט את מעשיכם - והציבור הרי יאמר את דברו תוך איזה חודש.

למעלה